Cu Venus pe El Camino ~ Retreat experiențial

Între 02 – 21 August 2023, ai ocazia să vii în drumeție pe Camino de Santiago, Spania, îmbinând două experiențe speciale: cea de pelerin pe Camino și lucrul cu Secvența Venus-Cheile Genelor, dedicată relațiilor de suflet. 

Se spune că ,,cel care pleacă într-o călătorie nu este niciodată același cu cel care se întoarce”. Nu pot descrie în cuvinte tot ce simt, dar pot spune cu certitudine că am revenit transformată. Pot sintetiza prin cuvinte ca: grație, bucurie, liniște, autenticitate, regăsire, conștientizare, comuniune, pace, prietenie… Back to Essence.

Contemplarea în mișcare a cheilor din Secvența Venus, cu ajutorul Claudiei, interacționând cu grupul, primind semnale/răspunsuri din natură sau de la oamenii cu care te-ai intersectat pe drum a fost ca și când ai pune piesă cu piesă într-un puzzle, care pe măsură ce îl montezi se mărește și imaginea devine tot mai vastă, mai colorată și mai strălucitoare. Și Da, vreau să mai parcurg o astfel de călătorie! Vă îmbrățișez cu căldură pe toate Caminantele, și mulțumesc tuturor! Mulțumesc, Claudia, pentru blândețea cu care ne-ai condus pe acest drum, pe care am descoperit ce minunate și incomensurabile resurse avem și cât de împlinitor poate fi un răsărit/apus privit cu inima!

~ D.I.A. – participantă August 2023

*Citește mai multe Testimoniale aici.

Bun venit la această nouă formă de lucru cu Cheile Genelor, alături de Claudia Anghel.

Puteți accesa aici invitația sa inițială, cât și Sesiunea 1, Sesiunea 2 și Sesiunea 3 de împărtășiri, întrebări și răspunsuri cu privire la modul în care se va desfășura acest retreat experiențial.

Vă așteptăm cu drag!

În pași de dans pe mandala iChing 

~ Dansăm cheia momentului în ritm cu Soarele ~

Știai că spiralele ADNului tău pot fi dansate cu corpul tău, spre a elibera calități prețioase aflate până acum în umbră și care acum pulsează să iasă la lumină?

Știi ce sunt Cheile Genelor și cum te poate ajuta această cale de auto-cunoaștere să îți descoperi scânteia de geniu din ADNul tău? Dacă acum afli prima dată de Cheile Genelor, dansul poate fi o formă ușor accesibilă și plăcută de inițiere. Dacă deja ai pornit pe cale, dansul îți poate rafina mișcările, atitudinea, și te poate centra, stabiliza.

Bun venit la acest program integrativ, alături de Claudia Anghel.

Puteți accesa aici calda sa întâmpinare și explicații legate de modul cum lucrează acest program.

Vă așteptăm cu drag!

aPrinde lumina din adâncul tău ~ Secvența de Activare

Programul este dedicat celor care doresc să se inițieze în lucrul cu Cheile Genelor și pune accent pe Secvența de Activare, prima din cele 3 secvențe care alcătuiesc Calea de Aur, cea cu care se deschide acest pelerinaj interior către Sine. El abordează cele 4 sfere – Munca Vieții (relația ta cu munca exterioară), Evoluția (relația ta cu munca interioară), Radianța (relația ta cu corpul fizic și sănătatea) și Scopul Vieții (menirea ta), precum și căile care le leagă si le fac să conlucreze în ADNul nostru – Calea Provocării, Calea Revelației și Calea Stabilității Centrale.

A fost ca un fascicul de lumină, ca un laser care ne-a “luminat” rănile și umbrele pe care le-am respins sau negat sau de care ne era, pur și simplu, rușine sau frică. Ne-a ajutat să înțelegem că tot ce avem de făcut este să le acceptăm spre a fi vindecate ca apoi să putem străluci în lume cu darurile noastre, să ne simțim sănătoși și confortabil în corp, pentru a nu ne mai disipa energia vitală creatoare de care este atâta nevoie în aceste momente în lume, pentru a fi manifestate de fiecare dintre noi.

~ M. C. – Participant septembrie – noiembrie 2020

aPrinde lumina din relațiile tale ~ Secvența Venus

Ne vom uita cu sinceritate în lumea interioară a emoțiilor și vom afla de ce relațiile voastre inter-umane sunt un mister și de ce se arată atât de provocatoare.

Această secvență sub forma unui grup de lucru cere timp de integrare, prin urmare întâlnirile vor fi o dată la 2 săptămâni, timp de 9 luni – cu un total de 18 întâlniri. În primele 6 luni „de sarcină” vom lucra pe profilele voastre, iar în ultimul trimestru vom lucra teme speciale, precum femeia/bărbatul care se pregătesc să devină părinți, situații speciale cu copiii, compatibilitate în cuplu, în grup, familie. 

Parcurgerea programului a armonizat în mine aspecte legate de încrederea în sine, echilibru emoțional, răspunsul diferit la situații alteori percepute ca fiind catastrofale. 

~ I.C.H. – participantă Mai 2021 – Martie 2022

 

Am căpătat deschidere pe planuri precum conștientizarea propriilor resurse, armonizarea relației cu fiica mea, acceptare în relația cu mama mea. 

~ M.G. – participantă Mai 2021 – Martie 2022

aPrinde lumina prin Serviciul tău ~ Secvența Perlă

Dacă v-au apărut deja întrebările „Ce pot face eu cu adevărat pentru această lume?” „Cum pot fi de folos cel mai bine întregului?” „Cum arată adevăratul Serviciu pe care îl am de adus lumii pentru a fi împlinit(ă)?”, atunci s-ar putea ca acest program sub forma unui grup de lucru să fie pentru voi.

Secvența Perlă a lucrat și încă lucrează în mine prin întărirea încrederii în mine, versatilitate și flexibilitate în paleta de servicii pe care le ofer celor din jur și simplitatea muncii de zi cu zi.

~ Y.J. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

 

Întâlnirile periodice facilitate de Claudia, pentru mine, au fost mereu așteptate cu bucurie și interes. Informația a fost completă și bine sintetizată, transmisă natural și cu ușurință, reflectând o bună cunoaștere și integrare a transmisiunii. Mi-au plăcut împărtășirile și parcursul organic, cu oarecare libertate, în funcție de moment, stare, energia zilei sau a grupului.

~ D.L.E. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

Maternitatea ca formă de trezire

Așa cum a ne trăi întreaga viață conștient este esențial pentru împlinirea sufletească, tot așa și a ne manifesta conștient rolul de mamă – pentru cele care avem această menire – este hrană pentru noi, pentru copii, pentru relația cu tatăl copiilor, pentru familie, comunitate, pentru tot ce atingem.

Program dedicat femeilor care sunt deja mame, precum și femeilor care se pregătesc să devină mame. Indiferent în ce moment este fiecare în acest flux al maternității, învățăm unele de la altele, ne inspirăm și ne susținem în deschiderea de perspectivă și în ridicarea frecvenței, ceea ce va înălța în lumină relația cu copiii, cu partenerul de viață și cu toți cei implicați.

Este despre maternitatea conștientă, indiferent în ce etapă ne aflam. Programul acoperă foarte bine toate etapele maternității, iar puterea grupului este extraordinară. Am avut ocazia să văd maternitatea sub mai multe forme cu ajutorul femeilor dragi pe care le-am cunoscut și cu care am împărtășit experiențe. Ghidul programului, Claudia, este extraordinar, a adus cunoștințele și experiența personală făcând din această călătorie o aventură către arhetipul Mamei.

~ Raluca – participantă Noiembrie 2021 – Aprilie 2022

Ce și cum ne spun tranzitele

Acesta este un program în care vă aducem o triplă perspectivă – iChing, Human Design și Cheile Genelor, împletite cu Astrologia, și o vom aplica împreună în practică. Programul se adresează tuturor celor care lucrați cu aceste instrumente, fie că sunteți la început, fie că lucrați de mai multă vreme. Dacă până acum v-ați dedicat în principal unuia dintre ele, va fi o bună ocazie să învățați abordarea dintr-o perspectivă integrată.

Ghizii acestui program, Claudia Anghel și Liana Boian, extind invitația la acest program printr-un scurt video pe care îl puteți accesa aici.