NOU!  Cele Șapte Raze

Pentru oricine dorește să lucreze cu cele Șapte Sigilii Sacre este de dorit a se face o curățare interioară de primăvară înainte de a începe. Pentru a păși mai departe în această lume, trebuie să fii pregătit.

Așadar, acest program este un spațiu pentru inspirație și sprijin pentru această pregătire. Este un spațiu în care veți întâlni fiecare dintre cele șapte raze care se află în spatele fiecărui sigiliu sacru, cu calitățile și frecvențele lor miraculoase.

Aruncă o privire bună asupra vieții tale și simplifică tot ceea ce adaugă mai mult stres. Înainte de a semăna semințe noi, trebuie să pregătești solul. Trebuie să îndepărtezi buruienile și să adaugi un îngrășământ bogat. Cu cât solul este mai bogat, cu atât mai abundentă va deveni grădina ta interioară.

Am pregătit AICI o scurtă călătorie prin Razele Luminii.

Te invit la Introducere în Cheile Genelor – Ce sunt, Cum se abordează și Cum se integrează în viața ta de zi cu zi. Prin lucru în grup, vom explora împreună Secvența de Activare, prima din cele 3 secvențe ale Căii de Aur, și a hărții ADNului tău. Vei afla care sunt cele 4 daruri primordiale ale tale, aflate în primele 4 sfere ale profilului tău hologenetic – Munca Vieții (munca exterioară), Evoluția (munca interioară), Radianța (sănătatea fizică) și Scopul (menirea ta).

Te invit la Școala Iubirii prin lucru aprofundat acum, după ce deja ai acceptat provocarea revelată în Secvența de Activare, ți-ai îmbrățișat scopul mai înalt și ți-ai deschis ființa să mergi și mai adânc în interiorul tău.

Dacă ți-au apărut întrebările „Ce pot face eu cu adevărat pentru această lume?” „Cum pot fi de folos cel mai bine?” „Cum arată adevăratul Serviciu pe care îl am de adus lumii pentru a fi împlinit(ă)?”, atunci ‘Bine ai venit’ în acest program!

În pași de dans pe mandala iChing 

~ Dansăm cheia momentului în ritm cu Soarele ~

Știai că spiralele ADNului tău pot fi dansate cu corpul tău, spre a elibera calități prețioase aflate până acum în umbră și care acum pulsează să iasă la lumină?

Știi ce sunt Cheile Genelor și cum te poate ajuta această cale de auto-cunoaștere să îți descoperi scânteia de geniu din ADNul tău? Dacă acum afli prima dată de Cheile Genelor, dansul poate fi o formă ușor accesibilă și plăcută de inițiere. Dacă deja ai pornit pe cale, dansul îți poate rafina mișcările, atitudinea, și te poate centra, stabiliza.

Bun venit la acest program integrativ, alături de Claudia Anghel.

Puteți accesa aici calda sa întâmpinare și explicații legate de modul cum lucrează acest program.

Vă așteptăm cu drag!

Maternitatea ca formă de trezire

Așa cum a ne trăi întreaga viață conștient este esențial pentru împlinirea sufletească, tot așa și a ne manifesta conștient rolul de mamă – pentru cele care avem această menire – este hrană pentru noi, pentru copii, pentru relația cu tatăl copiilor, pentru familie, comunitate, pentru tot ce atingem. Acesta este un program de mentorat, parte din Școala Iubirii (alte componente: Relații și compatibilitate și aPrinde lumina din relațiile tale). 

Este despre maternitatea conștientă, indiferent în ce etapă ne aflam. Programul acoperă foarte bine toate etapele maternității, iar puterea grupului este extraordinară. Am avut ocazia să văd maternitatea sub mai multe forme cu ajutorul femeilor dragi pe care le-am cunoscut și cu care am împărtășit experiențe. Ghidul programului, Claudia, este extraordinar, a adus cunoștințele și experiența personală făcând din această călătorie o aventură către arhetipul Mamei.

~ Raluca – participantă Noiembrie 2021 – Aprilie 2022

Cu Venus pe El Camino ~ Retreat experiențial

Între 02 – 21 August 2023, ai ocazia să vii în drumeție pe Camino de Santiago, Spania, îmbinând două experiențe speciale: cea de pelerin pe Camino și lucrul cu Secvența Venus-Cheile Genelor, dedicată relațiilor de suflet. 

Se spune că ,,cel care pleacă într-o călătorie nu este niciodată același cu cel care se întoarce”. Nu pot descrie în cuvinte tot ce simt, dar pot spune cu certitudine că am revenit transformată. Pot sintetiza prin cuvinte ca: grație, bucurie, liniște, autenticitate, regăsire, conștientizare, comuniune, pace, prietenie… Back to Essence.

Contemplarea în mișcare a cheilor din Secvența Venus, cu ajutorul Claudiei, interacționând cu grupul, primind semnale/răspunsuri din natură sau de la oamenii cu care te-ai intersectat pe drum a fost ca și când ai pune piesă cu piesă într-un puzzle, care pe măsură ce îl montezi se mărește și imaginea devine tot mai vastă, mai colorată și mai strălucitoare. Și Da, vreau să mai parcurg o astfel de călătorie! Vă îmbrățișez cu căldură pe toate Caminantele, și mulțumesc tuturor! Mulțumesc, Claudia, pentru blândețea cu care ne-ai condus pe acest drum, pe care am descoperit ce minunate și incomensurabile resurse avem și cât de împlinitor poate fi un răsărit/apus privit cu inima!

~ D.I.A. – participantă August 2023

*Citește mai multe Testimoniale aici.

Bun venit la această nouă formă de lucru cu Cheile Genelor, alături de Claudia Anghel.

Puteți accesa aici invitația sa inițială, cât și Sesiunea 1, Sesiunea 2 și Sesiunea 3 de împărtășiri, întrebări și răspunsuri cu privire la modul în care se va desfășura acest retreat experiențial.

Vă așteptăm cu drag!