~ cu Claudia Anghel ~

Ghid Holistic, Personal și Organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

Îți amintești când în viața ta ai simțit o chemare inexplicabilă, dar magnetică, irezistibilă, către un loc anume, pentru care ai lăsat totul, trăind apoi acolo o experiență de neuitat? Cum ar fi să fie acum un alt moment de acest gen? Iar dacă nu ți s-a întâmplat până acum, cum ar fi să trăiești asta în premieră?

 

Între 02 – 21 August 2023, ai ocazia să vii în drumeție pe Camino de Santiago, Spania, îmbinând două experiențe speciale: cea de pelerin pe Camino și lucrul cu Secvența Venus-Cheile Genelor, dedicată relațiilor de suflet. 

 

Acest re-treat este menit să-ți faciliteze aventura pe multiple planuri: fizic, prin relația cu corpul, căci vom parcurge ~ 300 km, în medie 24-25 km/zi; relațional, căci vom merge în grup cu oameni pe care, majoritatea, îi veți întâlni pentru prima dată; economic, căci vom aspira la un buget rezonabil; organizatoric, căci vom apela la o disciplină zilnică absolut necesară. 

 

Însă, chintesența aventurii este … Venus. Ea este firul cel auriu, care va țese povestea noastră, ‘Soledad compartida’ (Singurătate împărtășită). Vom merge împreună, însă fiecare față în față cu procesul său interior. Relația cu Sine va fi centrul experienței. Cu siguranță că vor fi și (re)întâlniri fascinante pe Cale, cu pelerini pe care parcă îi știi de când lumea, sau cu alții cu care te bucuri să schimbi doar un Hola! Buen camino! 

 

Partea de învățare și contemplare a Secvenței Venus-Cheile Genelor o vom parcurge în mod inedit de data aceasta, căci nu vom învăța ‘la sală’, static, ci va fi contemplare în mișcare. Vom dedica 2 zile fiecăreia din cele 6 sfere, prima zi fiind introductivă, iar ultima integrativă. Vom avea practici dedicate și momente de joc și creativitate.

 

Pentru înscriere completează FORMULARUL.

 

Cui se adresează? 

Iubitorilor de drumeție și de Cheile Genelor, care simt dubla chemare – către El Camino și Secvența Venus. Dacă nu ai mai lucrat cu Cheile Genelor, sau ești la început, condiția pentru a te înscrie este să faci citirea profilului tău hologenetic și să parcurgi Secvența de Activare – individual sau în grup – până la plecarea în retreat.

 

Puteți accesa aici mesajul ghidului – invitație la acest retreat, cât și Sesiunea 1Sesiunea 2 și Sesiunea 3 de împărtășiri, întrebări și răspunsuri cu privire la modul în care se va desfășura acest retreat experiențial.

Vă așteptăm cu drag!

 

Care este contribuția? Plata se face în contul inclus în formularul de înscriere.

Avans: 200 EUR (echivalentul în RON, la cursul BNR al zilei) la înscriere

Rest 100 EUR până pe 14 Iulie

*Restul bugetului – pentru avion, transport, cazare, masă, neprevăzute – va fi gestionat de fiecare participant.

 

Atenție! Numărul maxim de locuri în grup este de 15. Ocuparea locurilor se face în ordinea înscrierii. Înscrierea este considerată finalizată și ai locul ocupat în grup odată cu plata avansului.

Din considerente organizatorice – disponibilitatea și costul biletelor de avion și tren, data limită pentru înscriere și formarea grupului este 31 Mai.