Explorăm semnificația și influența elementului dublu

 

~ cu Claudia Anghel ~

Ghid Holistic, Personal și Organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

Ai observat că între cele 64 de hexagrame din spectrul de conștiință uman, în reprezentarea iChing, există 8 hexagrame, care sunt alcătuite din ambele trigrame cu același element Cer – Cer / Lac – Lac / Foc – Foc /  Trăznet – Trăznet / Vânt – Vânt / Râu – Râu / Munte – Munte / Pământ – Pământ? 

 

Care este semnificația dublării elementului!? Cum te influențează, dacă le ai în profilul tău hologenetic, sau în profilul de human design? Dar dacă nu le ai, însă îți sunt activate de asteroizi, în ‘adâncul cerului’ din ADNul tău? 

 

Care sunt mesajele pe care aceste puternice hexagrame portal ți le aduc ca potențial și cum poți să-l manifești în viața ta de zi cu zi, conectându-te conștient la înțelepciunea transmisiunii, prin ele?

 

CUI SE ADRESEAZĂ?

Tuturor celor care lucrați deja cu Cheile Genelor și / sau cu Human Design, dar și celor care tocmai ați aflat; pentru voi, recomand citirea anterioară a profilului, pentru care vă puteți rezerva aici Citirea de Profil Hologenetic.

 

MOD DE LUCRU

  • Studiu individual pe baza a 8 webinarii înregistrate, fiecare având o durată de aprox. 60 – 75 minute.
  • La solicitarea unui număr minim de cursanți, voi organiza 1 sesiune de grup cu acces liber de Întrebări și Răspunsuri.
  • Material înregistrat disponibil în Magazin începând cu 18 Septembrie 2023. 

 

CONTRIBUȚIE

Investiția este de 111 RON / modul, respectiv 800 RON pentru setul de 8 webinarii.

 

Pentru a te conecta cu spațiul sursă poți explora platforma globală Cheile Genelor în limba engleză, aici.

 

Te aștept cu blândețe să ne revedem și să facilitez această experiență unică pentru tine. Toate serviciile sunt oferite global prin Centrul holistic HarRa, pe care l-am fondat în anul 2018 în București, România, ca spațiu energetic și fizic, conținător și susținător al călătoriei interioare către Sinele tău adevărat, către esența ta pură de manifestat în această lume, în această viață, în acest corp, în aici și acum. 

 

Îți mulțumesc că m-ai ales ca ghid.

Claudia