Claudia Anghel

Coach personal și organizațional | Ghid Cheile Genelor

  • 9 ani experiență globală cu Cheile Genelor, + 500 clienți
  • 15 ani experiență organizațională în Resurse Umane

  • Ești în acel moment din viață în care simți că meriți să îți acorzi prioritate investind în tine?
  • Simți că ai nevoie de ghidare cu ritm susținut și constant?
  • Vrei să primești, la alegerea ta, oricare din variantele de sesiune individuală oferite?

Dacă ai răspuns DA la aceste întrebări, te aștept cu blândețe să lucrăm împreună de 2 ori pe lună, în sesiuni individuale de câte 1 oră (online sau fizic), pe o perioadă de 1 an, pe acele teme care ți-au înflorit în viață spre o și mai bună cunoaștere de Sine.

Te invit ca la fiecare întâlnire să alegi din paletarul de servicii individuale, în funcție de nevoia ta din moment:

Abonamentul este valabil 1 an de la data plății, fără perioadele de concediu și sărbători, în care pauza este binevenită. Include Set de 24 sesiuni individuale, iar în situații excepționale în care nu poți onora cele 2 întâlniri pe lună, se poate prelungi de comun acord.

Te aștept cu mult drag să lucrăm împreună!

 

OPȚIUNI DE PLATĂ

Plata integrală la achiziționarea abonamentului pentru set de 24 sesiuni bi-lunare

*Poți rezerva anticipat mai multe sesiuni sau întregul set de sesiuni explorând întregul calendar. Îți recomand să îți rezervi o zi și o oră preferate la care să îți faci rezervările anticipate pe toată perioada abonamentului.

Include 24 sesiuni x 60 min (valabilitate – 12/13 luni) – 6000 RON

  • Adu cu tine și un alt participant, și ai 10% reducere.
  • Ești în dificultate, dar vrei programul? Email la [email protected] și găsim o soluție.

 

 Te aștept cu drag să explorăm Cheile Genelor împreună. ~ Claudia

Vezi povestea mea aici

Ce spun participanții anteriori:

Sesiunile cu Claudia din ultimul an au avut un impact profund asupra mea. În timpul acestor întâlniri, am avut oportunitatea de a mă descoperi pe mine însumi și de a înțelege mai bine modul în care funcționez si diverse aspecte ale vieții mele.
Claudia mi-a furnizat instrumentele necesare pentru a gestiona mai bine provocările cu care mă confrunt în viața de zi cu zi. Prin conversațiile noastre și ghidarea ei atentă, am învățat să explorez și să înțeleg mai bine gândurile, emoțiile și reacțiile mele la diverse situații. Aceasta m-a ajutat să dezvolt abilitățile de auto-reflecție și de gestionare a stresului.
Un alt aspect valoros al acestor sesiuni a fost faptul că am învățat să creez dintr-o energie mai sănătoasă și mai în armonie cu mine. Am reușit alături de ea să înțeleg mai bine ce îmi doresc și să îmi schimb total peisajul profesional. Ea m-a încurajat să explorez diferite tehnici, care m-au ajutat să devin mai conștient de propriul meu corp și minte. Aceastea mi-au permis să-mi îmbunătățesc nivelul de energie și să mă simt mai în echilibru cu mine însumi. ~ Alex Munteanu