~ cu Claudia Anghel ~

Ghid personal și organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

  • Ești în acel moment din viață în care simți că meriți să îți acorzi prioritate investind în tine?
  • Simți că ai nevoie de ghidare cu ritm susținut și constant?
  • Vrei să primești, la alegerea ta, oricare din variantele de sesiune individuală oferite?
  • Vrei să ai acces cu 10% reducere la oricare din programele de grup (pentru plata integrală)?

Dacă ai răspuns DA la aceste întrebări, te aștept cu blândețe să lucrăm împreună de 2 ori pe lună, în sesiuni individuale de câte 1 oră (online sau fizic), pe o perioadă de 1 an, pe acele teme care ți-au înflorit în viață spre o și mai bună cunoaștere de Sine.

Vei avea posibilitatea ca, la fiecare întâlnire, să alegi din paletarul de servicii individuale, în funcție de nevoia ta din moment:

Abonamentul este valabil 1 an de la data plății, fără perioadele de concediu și sărbători, în care pauza este binevenită. Include Set de 24 sesiuni individuale, iar în situații excepționale în care nu poți onora cele 2 întâlniri pe lună, se poate prelungi de comun acord.

Te aștept cu mult drag să lucrăm împreună!

 

OPȚIUNI DE PLATĂ

Plata integrală la achiziționarea abonamentului pentru set de 24 sesiuni bi-lunare

* Se acordă o reducere de 25% pentru achiziționarea abonamentului cu plata integrală pentru un al doilea membru de familie.

**Poți rezerva anticipat mai multe sesiuni sau întregul set de sesiuni explorând întregul calendar. Îți recomand să îți rezervi o zi și o oră preferate la care să îți faci rezervările anticipate pe toată perioada abonamentului.

Contribuție – 4400 lei