Claudia Anghel

Coach personal și organizațional | Ghid Cheile Genelor

 • 9 ani experiență globală cu Cheile Genelor, + 500 clienți
 • 15 ani experiență organizațională în Resurse Umane

Drag călător pe Calea de Aur din Cheile Genelor, după ce ai aflat cum să îți atingi scopul mai înalt în Secvența de Activare și ai parcurs Școala iubirii, aflând cum să îți deschizi inima prin Secvența Venus, te invit să explorezi care sunt codurile care îți activează adevărata prosperitate în viața ta prin Secvența Perlă.

 

„Frumusețea Prosperității constă în faptul că ne face viața mai ușoară.

Ne invită să scăpăm de greutate – de greutatea opiniilor,

de greutatea stimei de sine scăzute, de greutatea seriozității,

de greutatea a tot ceea ce a devenit „prea mult” în viața noastră

și care ne ocupă timp atât de prețios.

Să cultivi prosperitatea implică să-ți simplifici viața.

Prosperitatea vine după ce ai aflat Iubirea.

Aceasta este o revelație zguduitoare pentru noi toți.

Prosperitatea vine doar după ce am învățat cum să ne vindecăm inima.

Ea este, într-adevăr, produsul derivat al inimii deschise …

Prosperitatea decurge din Iubire.”

~ Richard Rudd – fragment din „7 Mituri ale banilor

 

Dacă ți-au apărut întrebările „Ce pot face eu cu adevărat pentru această lume?” „Cum pot fi de folos cel mai bine?” „Cum arată adevăratul Serviciu pe care îl am de adus lumii pentru a fi împlinit(ă)?”, atunci Bine ai venit la aceste sesiuni unu-la-unu ghidate!

Te voi însoți pentru a-ți facilita:

 • Înțelegerea noii viziuni pe care Secvența Perlă, Cheile Genelor o aduce asupra Vocației tale – scopul mai înalt din perspectiva colectivă.
 • Atingerea simplității, clarității și centrării în viața ta zilnică obișnuită și, prin aceasta, evoluția conștientă împreună cu oameni care simt și gândesc similar și care ți se alătură să evoluați împreună.
 • Însoțirea blândă în plonjarea și mai adânc pe Cale, cu considerație, prezență și răbdare profundă.

 

Programul include o parte finală practică, cu durată de 1 lună, concretizată printr-un proiect de lansare în lume – Go Live – a unui „produs” reprezentativ pentru tine. Cu mare drag voi fi îndrumătoarea ta pentru ca proiectul dorit să prindă viață!

 

Parcurgerea acestei călătorii în grup de lucru îți oferă:

 • Șansa de a cunoaște alți călători Cheile Genelor care se află în același „moment” ca tine în procesul lor de căutare.
 • Oportunitatea de a fi ascultat necondiționat de oameni cu nevoi și povești similare, în momentele de împărtășire.
 • Sprijinul și inspirația din partea grupului, în aura sa colectivă, pentru procesul tău alchimic individual.

 

*******

Din experiența participanților anteriori

Secvența Perlă a lucrat și încă lucrează în mine prin întărirea încrederii în mine, versatilitate și flexibilitate în paleta de servicii pe care le ofer celor din jur și simplitatea muncii de zi cu zi.

~ Y.J. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

Întîlnirile periodice facilitate de Claudia, pentru mine, au fost mereu așteptate cu bucurie și interes. Informația a fost completă și bine sintetizată, transmisă natural și cu ușurință, reflectând o bună cunoaștere și integrare a transmisiunii. Mi-au plăcut împărtășirile și parcursul organic, cu oarecare libertate, în funcție de moment, stare, energia zilei sau a grupului.

~ D.L.E. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

Multumesc Claudiei, mamei si fiecărei persoane din grupul nostru pentru deschidere, acceptare și conținere a tuturor momentelor mai mult sau mai puțin plăcute. Secvența Perlă te întoarce la simplitate și esența lucrării pe care ai venit să o manifești în serviciul celor din jur. Realizezi cât de mic ești în această lume, iar asta te smerește și, în același timp, realizezi cât de important este să îți manifești serviciul oriunde, oricând, să fii omul potrivit la momentul potrivit. Fără să forțezi sau să demonstrezi ceva cuiva, fără să consideri că e datoria ta să faci una și alta. Să te simți ca fiind omul potrivit la locul potrivit indiferent de realitatea duală este cel mai important dar pe care l-am primit.

~ Y.J. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

Pentru mine, parcursul programului Perlă, a fost cea mai plină de sens experiență de integrare a unui proces de alchimie. Am fost parte a unui câmp co-creat care a avut toate aspectele necesare mie și întregului grup pentru punerea laolaltă a Perlelor de înțelepciune, lumină și iubire care suntem fiecare dintre noi. Am primit și am oferit creștere, sublim și frumusețe. Am găsit spațiul perfect pentru manifestarea întregului. Am primit susținere, înțelegere și însoțire. A fost întâlnirea cu esențele divine ale minunatelor mele partenere de parcurs, proces plin de VIAȚĂ și FRUMOS, proces care a permis descoperirea și manifestarea unică a amprentei individuale a fiecareia dintre noi.

~ D.B. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

*******

FORMATUL DE LUCRU

 • 10 sesiuni bilunare individuale de cate 120 minute
 • 1 sesiune pregatitoare de 60 minute pentru lansarea Perlei tale in lume
 • 1 sesiune de 60 minute pentru prezentarea/lansarea Perlei tale in lume
 • Acces la materialele sursă Calea de Aur, de Richard Rudd, pe perioadă nelimitată – material de studiu individual pentru fiecare sferă, meditații, cartea Secvența Perlă, inclusiv actualizări ulterioare
 • Durata pachetului de sesiuni: 6 luni

 

Te aștept cu blândețe să explorăm împreună Cheile Genelor – Secvența Perlă!

4500 RON

* Plata integrală a sumei o vei face odată cu achiziția.

** Dacă te afli într-o perioadă specială financiar și, totuși, simți puternic chemarea de a începe lucrul aprofundat cu Cheile Genelor, trimite un email la [email protected] sau mesaj WApp la 0720147246 și vom găsi împreună soluția optimă.