Claudia Anghel

Coach personal și organizațional | Ghid Cheile Genelor

  • 9 ani experiență globală cu Cheile Genelor, + 500 clienți
  • 15 ani experiență organizațională în Resurse Umane

„Omul trebuie să aibă viziune spirituală pentru a percepe și a înțelege lumina spirituală a iluminării. Atunci i se va deschide o lume magnifică, o lume în care domneşte iluminarea. Această iluminare este atât inteligentă, cât şi vie, şi toţi marii mistici care o aprind în ei înşişi sunt capabili să vadă o lume fără margini, pulsând cu cea mai blândă, cele mai delicate și frumoase culori, care le umplu sufletele cu fluxuri de viață.” ~ Beinsa Douno

 

„Pentru a ajunge cu adevărat să știi ce este viața, va trebui să ajungi la o înțelegere profundă a luminii. Lumina, aşa cum o înţelegem noi în lumea fizică, este doar vârful aisbergului acestui mare subiect. Există lumină exterioară, pe care o putem măsura ca vibrații ale fotonilor care par să călătorească la o viteză foarte mare, dar limitată. Apoi, există lumină interioară, care nu poate fi măsurată și este nelimitată. Dar ce este această lumină interioară? 

Misticii, maeştrii şi sfinţii au vorbit despre aceasta de milenii. Este pur și simplu o metaforă pentru ceva care nu poate fi pus în cuvinte? Este lumina Iluminării – o stare sau o etapă a conștiinței în care cineva devine conștient de facultățile dincolo de cele cinci simțuri exterioare. Cum putem intra în această altă lume dincolo de simțurile noastre?

După ce ați lucrat cu Calea de Aur, Cheile Genelor, vă va ajuta foarte mult. Calea de Aur este concepută pentru a scoate fiecare buruiană – emoțională, mentală și fizică, care vă împiedică să trăiți o viață pașnică și contemplativă. Călătoria în cele Șapte Sigilii Sacre este o călătorie dincolo de frontierele în care majoritatea oamenilor își petrec viața. Este o trecere în lumea Iluminării, în țesătura luminii care îmbină timpul și spațiul împreună, și care ne va conduce într-o zi în imensitate, în acea lume nelimitată pe care o numim Divin. 

Poate că puteți vedea că drumul deschiderii celor Șapte Sigilii Sacre necesită o disciplină interioară considerabilă. Presupune că ați pregătit deja solul interior pentru o astfel de accelerare a conștiinței. Vestea bună este că cele mai multe dintre aceste condiții sunt condiții interne pe care le puteți aduce la îndeplinire în viața de zi cu zi, cu mici ajustări. Deci, sfatul pentru oricine dorește să lucreze cu cele Șapte Sigilii Sacre este să facă o curățare interioară de primăvară înainte de a începe.  

Aruncați o privire bună asupra vieții și simplificați tot ceea ce adaugă mai mult stres. Înainte de a semăna semințe noi, trebuie să pregătiți solul. Trebuie să îndepărtați buruienile și să adăugați un îngrășământ bogat. Cu cât solul este mai bogat, cu atât mai abundentă va deveni grădina ta interioară.” ~ Richard Rudd

 

Pentru a păși mai departe în această lume, trebuie să fii pregătit. Deci, acest program este un spațiu pentru inspirație și sprijin pentru această pregătire. Este un spațiu în care veți întâlni fiecare dintre cele șapte raze care se află în spatele fiecărui sigiliu sacru, cu calitățile și frecvențele lor miraculoase. Am pregătit AICI o scurtă Călătorie prin razele luminii!

Pentru a face acest lucru, este nevoie de un spațiu intim. Cele Șapte Raze sunt menite să fie un astfel de spațiu. Ești chemat să faci parte dintr-un grup de șapte suflete radiante pe parcursul a 7 luni, pentru a întâlni, simți, și fuziona cu fiecare dintre cele șapte raze într-un mod ghidat, cu tandrețe, contemplare, cercetare și răbdare. A opta lună și întâlnire vor fi de integrare a experienței, oferite ca bonus.

 

Cine se poate înregistra? Orice călător cu Cheile Genelor care și-a explorat Calea de Aur, indiferent dacă ghidat sau autodidact.

 

Când? O dată pe lună, într-o zi de Marți, la ora 20.00, timp de 90 de minute. Un ciclu lunar complet este lăsat pentru rezonanța și integrarea fiecărei raze și a sigiliului corespunzător.

 

Unde? Pe Zoom, vei primi un link de acces atunci când te înregistrezi.

 

Câte întâlniri? Sunt șapte întâlniri, fiecare dedicată unei raze, cu sigiliul său sacru corespunzător. O astfel de călătorie cu vibrații înalte necesită o a opta sesiune, pentru sinteză și sărbătorire, ca sesiune bonus.

 

Când începem? De îndată ce grupul de șapte participanți este complet. Un e-mail îți va fi trimis cu invitația la prima adunare cu cel puțin o săptămână înainte, astfel încât să îți poți organiza timpul.  

 

Care este costul? Costul programului este 3535 RON. Acesta include materialele de curs, înregistrările și cuponul de acces la programul Seven Sacred Seals, onorând sursa acestei înțelepciuni sacre. Dacă ai deja cuponul de acces din explorări anterioare, costul este 2850 RON. 

  • Adu cu tine și un alt participant, și ai 10% reducere.

 

Unde mă pot înregistra? Accesează Formularul pentru a te înregistra și a efectua plata. 

 

Sunt recunoscătoare și onorată să vă ghidez într-o experiență cu adevărat unică!