Dansăm cheia momentului în ritm cu Soarele 

Claudia Anghel

Coach personal și organizațional | Ghid Cheile Genelor

  • 9 ani experiență globală cu Cheile Genelor, + 500 clienți
  • 15 ani experiență organizațională în Resurse Umane

Știai că spiralele ADNului tău pot fi dansate cu corpul tău, spre a elibera calități prețioase aflate până acum în umbră și care acum pulsează să iasă la lumină? Știi ce sunt Cheile Genelor și cum te poate ajuta această cale de auto-cunoaștere să îți descoperi scânteia de geniu? Dacă acum afli prima dată de ea, dansul poate fi o formă ușor accesibilă și plăcută. Dacă deja ai pornit pe cale, dansul îți poate rafina mișcările, atitudinea, și te poate centra, stabiliza.

 

La vremuri noi, se revelează forme noi de a ne reaminti cine suntem şi cum ne putem exprima liber esența în lume. Suntem dotați cu toate calitățile pentru a elibera acele încordări, limitări, rigidități, și alte manifestări ale fricii, ale rănilor inconștiente din memoria corpului nostru. 

 

Începând de Vineri 7 Aprilie 2023, ora 20.00, am deschis Școala de dans a Cheilor Genelor! Am inițiat în acest fel dansul în ritm cu Soarele, focusându-ne pe câte o cheie pe săptămână, cea activată în acel moment de Soare. Așadar, săptămânal, timp de 90 minute, ne întâlnim online pentru a elibera din ADNul nostru energia creativă ce stă pitită acolo în umbră, ascunzând tocmai ușurința de exprimare. 

 

Ce facem în aceste întâlniri? 

– Prezint calea transformațională transmisă de cheia luminată de Soare în acel moment. Evidențiez fiziologia cheii, respectiv organul prin care dilema în care ne putem afla la acel moment ne atenționează în corp. 

 

– Dansăm codul genetic la propriu. Vă ghidez prin mișcări inspirate de însăși cheia activată, alunecând prin fiecare din cele 6 linii și prin fiecare din cele 11 sfere ale profilului hologenetic. 

 

– Ghidez o scurtă meditație, prin care ne aducem în centrul hara interior, ancorând, stabilizând, integrând experiența și bucurându-ne de un nou nivel de încredere în viață, în cine suntem fiecare, în calitățile pe care le-am eliberat, și în puritatea inimii noastre, acum și mai deschise, de unde ne putem exprima liber în orice situație și în orice moment.

 

Cui se adresează acest program de dans? 

Tuturor oamenilor care simt că a venit momentul să experimenteze (auto)contemplarea prin mișcare. Cunoscători deja ai Cheilor Genelor, sau curioși să aflați ce sunt și să începeți călătoria, femei, bărbați, copii, adulți, ne putem aduce împreună prin frumusețea mișcării corpului, a dansului.

 

Cum au loc întâlnirile?

Online: pe platforma Zoom, prin link-ul de acces comunicat la înscriere.

 

Care este contribuția ta? Plata se face în contul inclus în formularul de înscriere (vezi mai jos butonul ‘Înscrie-te’).

77 RON / întâlnire, sau 

280 RON/set de 4 întâlniri, sau 

4400 RON/program integral de 64 întâlniri.

 

* Pentru al-2-lea membru de familie: 10% reducere la orice formă de contribuție.