Claudia Anghel

Coach personal și organizațional | Ghid Cheile Genelor

  • 9 ani experiență globală cu Cheile Genelor, + 500 clienți
  • 15 ani experiență organizațională în Resurse Umane

Transmisiunea Cheile Genelor este vie, vastă, profundă și se integrează în straturi succesive de înțelegere celulară. Are nevoie de o abordare delicată pentru a se putea integra sustenabil pe termen lung. Natural, cu fermitate blândă, cu ritm și perseverență ne invită să dăm timp și spațiu pentru a da profunzime procesului nostru de creștere conștientă.

Toată această muncă interioară funcționează în mod sănătos când este conectată conștient cu corpul fizic, căci el ne dă semnalele și tot el ne arată rezultatele. Corpul fizic este terminal de undă. Când o tensiune sau un disconfort ajunge să staționeze în corpul fizic, este un semnal că avem nevoie să intervenim în corpurile subtile (energetice).

 

Centrul HarRa vine în întâmpinarea nevoilor tale cu sesiuni de susținere a integrării transmisiunii Cheile Genelor în viața ta de zi cu zi și de susținere a proceselor transformaționale în corpul tău prin terapiile Original Feeling Touch (OFT) și Access Bars.

Original Feeling Touch (OFT) este o tehnică de detensionare a corpului, prin atingeri extraordinar de blânde. Se lucrează pe spate și se detensionează mai întâi mușchii deoparte și de alta a coloanei vertebrale, apoi se lucrează în zona abdomenului, unde se detensionează fiecare organ major.
Original Feeling Touch – acea atingerea lină, precum lichidul amniotic mângâie fătul în burtica mamei!

Access Bars este, de asemenea, o tehnică extrem de eficientă prin atingerea blândă, fără apăsare, a anumitor puncte din zona capului. Între degetele terapeutului se formează așa-numitele bare energetice care eliberează implanturile (programe nefolositoare pentru Sinele autentic).

Aceste tehnici au scopul de a readuce relaxarea în corpul fizic pentru a permite să se așeze claritatea și centrarea. Apoi, prin voință proprie și disciplină, prin conectarea cu elementele și ritmurile naturii, transmisiunea se va așeza frumos și concret în viața ta!

O sesiune de 1 oră – 250 RON

Set de 5 sesiuni de 1 oră – 1000 RON

 

  • Adu cu tine și un alt participant, și ai 10% reducere.
  • Ești în dificultate, dar vrei programul? Email la [email protected] și găsim o soluție.

 

 Te aștept cu drag să explorăm Cheile Genelor împreună. ~ Claudia

Vezi povestea mea aici