~ cu Claudia Anghel ~

Ghid Holistic, Personal și Organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

Acum câțiva ani sau de curând, ai început călătoria pe Calea de Aur Cheile Genelor la chemarea Transmisiunii – cu citirea profilului hologenetic și apoi prin lucrul aprofundat în grup: Secvența de Activare, Secvența Venus, Secvența Perlă, Maternitatea ca formă de trezire, Cunoaște ADNul afacerii tale, Seri de contemplare, alte grupuri de lucru – sau sesiuni individuale de coaching-mentoring, relații – compatibilitate, echilibrare energetică, antreprenoriat conștient.  

 

În această serie de 3 întâlniri dedicate individuării conștiente vei putea explora 3 teme:

I. Conștiența plexului solar – ancoră în vremuri de mutație individuală și colectivă

Cum cultivăm relația cu plexul solar ca pivot indispensabil, în jurul căruia se desfășoară viața noastră zilnică? Cum ne întâlnim cu unicitatea noastră în centrul Hara interior? Cum ascultăm misterul ce ni se dezvăluie (de) acolo privind mutația în plină desfășurare?

II. Cele 2 valuri sincron în plină desfășurare – psihoza și iubirea

Observăm cu ochiul liber cele două valuri, sunt la vedere, oriunde privim. Cum știm pe care din cele două valuri ne aflăm la un moment dat? Sunt vremuri de ‘surfing’ și viața ne învață cum să alegem conștient pacea interioară și cum să o transmitem în jurul nostru, pentru a calma valul de (auto)distrugere și a aduce, efectiv, pacea în lumea asta.

III. Chemarea – quo vadis? Încotro?

Și de aici înainte, încotro? Cum ne lăsăm, conștient, să zburăm în vid? Ce ne aduce împlinire sufletească nouă și tuturor celor pe care îi atingem? Cum ascultăm chemarea? 

 

 

CE ÎȚI VEI CLARIFICA ȘI CE POȚI OBȚINE PRIN ACEST MATERIAL

  • Cum poți deveni (și mai) conștient, -ă de importanța plexului solar în această perioadă de mutație individuală și globală.
  • Cum îți poți cultiva această conștiență în relația cu Sinele tău.
  • Cum poți contribui la creșterea nivelului de conștiență în relațiile, familia, comunitățile din care faci parte.

 

MOD DE LUCRU

  • Studiu individual pe baza a 3 webinarii înregistrate, fiecare având o durată de aprox. 60 – 75 minute.
  • La solicitarea unui număr minim de cursanți, voi organiza 1 sesiune de grup cu acces liber de Întrebări și Răspunsuri.
  • Material înregistrat disponibil în Magazin începând cu 4 Septembrie 2023. 

 

CONTRIBUȚIE

Investiția este de 220 RON / modul, respectiv 550 RON pentru setul de 3 webinarii.

 

Pentru a te conecta cu spațiul sursă poți explora platforma globală Cheile Genelor în limba engleză, aici.

 

Te aștept cu blândețe să ne revedem și să facilitez această experiență unică pentru tine. Toate serviciile sunt oferite global prin Centrul holistic HarRa, pe care l-am fondat în anul 2018 în București, România, ca spațiu energetic și fizic, conținător și susținător al călătoriei interioare către Sinele tău adevărat, către esența ta pură de manifestat în această lume, în această viață, în acest corp, în aici și acum. 

 

Îți mulțumesc că m-ai ales ca ghid.

Claudia