Claudia Anghel

Coach personal și organizațional | Ghid Cheile Genelor

 • 9 ani experiență globală cu Cheile Genelor, + 500 clienți
 • 15 ani experiență organizațională în Resurse Umane

Așa cum a ne trăi întreaga viață conștient este esențial pentru împlinirea sufletească, tot așa și a ne manifesta conștient rolul de mamă – pentru cele care avem această menire – este hrană pentru noi, pentru copii, pentru relația cu tatăl copiilor, pentru familie, comunitate, pentru tot ce atingem. Acesta este un program de mentorat, parte din Școala Iubirii (alte componente: Relații și compatibilitate și aPrinde lumina din relațiile tale). 

Este dedicat femeilor care sunt deja mame, cu copii în diferite etape de formare (0-7 ani, 8-14 ani, 14-21 ani) sau cu copii deja “mari”, precum și femeilor care se pregătesc să devină mame, fie aspirante, fie că sunt în minunata perioadă a sarcinii. Indiferent în ce moment este fiecare în acest flux al maternității, învățăm unele de la altele, ne inspirăm și ne susținem în deschiderea de perspectivă și în ridicarea frecvenței, ceea ce va înălța în lumină relația cu copiii, cu partenerul de viață și cu toți cei implicați.

 

STRUCTURA PROGRAMULUI

 

MODULUL 1: VOCAȚIA DE MAMĂ 

O avem, ne naștem cu ea? O căpătăm pe parcurs? Când și cum o simțim prima dată? Cum influențează conștiența noastră felul în care ne trăim maternitatea?

MODULUL 2: VOCAȚIA DE MAMĂ INTERIOARĂ 

Cum arată relația noastră ca mamă a copilului nostru interior? Cum influențează relația interioară conștientă maternitatea noastră și calitatea relației cu copilul exterior? Cum lucrăm cu Blândețea în interior și în exterior?

MODULUL 3: CHEMAREA 

Cum și când chemăm spiritul copilului la întrupare? O facem noi sau ne alege el? Sau este o atracție reciprocă? Și cum reacționăm când avem semne că spiritul copilului ne “dă târcoale”? Preferăm să ținem pentru noi sau împărtășim cu partenerul viitor tată? Cum influențează toate acestea Cine, Când, Cum vine ca și copil al nostru?

MODULUL 4: CONCEPȚIA CONȘTIENTĂ 

Odată ce am ales să devenim mamă, care este starea, frecvența viitoarei mame în timpul concepției? Care este deschiderea spre procreere și plăcere? Cum așteptăm după aceea, cu câtă răbdare și încredere? 

MODULUL 5: SARCINA CONȘTIENTĂ 

Odată ce am “rămas însărcinate”, care este starea, frecvența viitoarei mame pe toată durata sarcinii? Care este sănătatea și armonia relației cu viitorul tată? Cum comunică viitoarea mamă cu copilul? Care este relația între copilul interior al mamei cu copilul … interior ce se întrupează în fizic?

MODULUL 6: NAȘTEREA CONȘTIENTĂ  

Care este starea, frecvența viitoarei mame în timpul nașterii? Influențează ea modul cum se naște copilul și, dacă da, cum? Cum primim copilul în plan fizic? 

MODULUL 7: CEI 7 ANI DE ACASĂ 

Cum derulează mama prima perioadă de formare a copilului? Cum gestionează dependența totală a copilului de ea – hrană fizică, emoțională, orientare în spațiu, armonia în mediul de acasă? Câtă încredere are mama în instinctul pur al copilului? Cum începe mama să construiască relația cu copilul? Care este relația dintre copilul interior al mamei și copilul exterior? 

MODULUL 8: ALCHIMIA EMOȚIILOR, PUBERTATEA 

Cum inspiră mama răspunsurile la întrebarea cheie a copilului “Cine sunt eu”? Câtă încredere are în continuare în instinctul copilului, în intuiția cu care începe să-și facă alegerile? Cum trasează și comunică mama limitele sănătoase cu copilul? Cum își gestionează mama propriile emoții? 

MODULUL 9: MANAGEMENTUL CONFLICTELOR, ADOLESCENȚA  

Cum inspiră mama răspunsurile la întrebarea cheie a copilului “Dar chiar, cine sunt eu”? Câtă încredere are în modul propriu în care adolescentul își face alegerile? Cum continuă să traseze și să comunice mama limite sănătoase copilului său? Cum gestionează mama conflictele inerente cu adolescentul?

MODULUL 10: DESPRINDEREA, TĂIEREA CORDONULUI OMBILICA

Cât de pregătită este mama să permită, să accepte, să îmbrățișeze momentul plecării de acasă a copilului adolescent? Cum onorează mama alegerile lui – carieră, mediu, prieteni? Cât de mult se implică și cât de mult se detașează?

MODULUL 11: MAMA ÎN RELAȚIILE COPILULUI “MARE” 

Cum onorează mama alegerile copilului “mare” privind relațiile de iubire? Cum îl însoțește pe acest tărâm atât de sensibil? Cât de mult se implică și cât de mult se detașează? Cum își gestionează propriile emoții în această perioadă?

MODULUL 12: MAMA BUNICĂ 

Cum onorează mama această perioadă de mentorat a vieții ei? Cât de mult se implică și cât de mult se detașează? Cum își primește ginerele, nora, nepoții? Cum lasă pe mai departe moștenirea de daruri și haruri în mod conștient?

 

MOD DE LUCRU 

Firul central este transmisiunea Cheile Genelor. Nu este absolut necesar să fi lucrat cu ea până acum, poate fi însă o minunată ocazie să veniți în contact cu ea prin acest program. Va fi completată cu informații din Astrologie și Human Design ori de câte ori va fi oportun.

 •  Vom face meditații ghidate, exerciții de alchimie internă și echilibrare energetică, ritualuri de purificare și vindecare. Veți avea acces la resurse: prezentarea, înregistrarea întâlnirilor, articole si meditații, contemplări audio-video.
 • Voi integra sesiuni individuale pentru acelea dintre voi care veți simți nevoia de aprofundare și le veți solicita.
 • Este de preferat să participi la întregul program, însă te poți înscrie și la câte un modul, dacă așa îți dorești.

 

FORMAT DE LUCRU 

 • 12 întâlniri bilunare de grup, de câte 2 ore fiecare
 • 4 sesiuni de întrebări și răspunsuri, de câte 1 oră, la fiecare 3 întâlniri 
 • Durata programului: 6 luni

CONTRIBUȚIE

 • Investiția pentru întregul program este de 2400 RON.
  • Adu cu tine și un alt participant, și ai 10% reducere.
  • Ești în dificultate, dar vrei programul? Email la [email protected] și găsim o soluție.
 • Dacă achiziționezi câte un modul, costul este de 250 RON / modul.
 • Plata se face în contul inclus în formularul de înscriere.

 

Te aștept cu blândețe să ne revedem și să facilitez această experiență unică pentru tine. Toate serviciile sunt oferite global prin Centrul holistic HarRa, pe care l-am fondat în anul 2018 în București, România, ca spațiu energetic și fizic, conținător și susținător al călătoriei interioare către Sinele tău adevărat, către esența ta pură de manifestat în această lume, în această viață, în acest corp, în aici și acum. 

 

Îți mulțumesc că m-ai ales ca ghid.

Te aștept cu drag să explorăm Maternitatea împreună. ~ Claudia

Vezi povestea mea aici