Dragilor,
 
Îmi face o deosebită plăcere să vă lansez această chemare – de a vă aduna împreună – toate grupurile care s-au născut și au crescut în spațiul (fizic și virtual) al Centrului holistic HarRa, din 18 Mai 2018 când a luat ființă, și până azi.
 
Fiecare dintre noi suntem un fruct al vieții, iar toamna lui 2021 mă invită să aduc fructele laolaltă ca să ne celebrăm.
 
Fa fi un mini-retreat de weekend în care vom Fi împreună în natură și o vom onora cu iubire – în spațiul grădinii mele primitoare și în plimbare prin pădurea fermecată și pe marginea lacului din apropierea casei mele.
 
Vom alege, pregăti și ne vom bucura de bucatele preparate împreună cu mult drag și energie bună.
 
Va fi o bună ocazie să vă cunoașteți unii cu alții și să împărtășiți cum v-a mai condus viața, ce roade ați mai cules în urma cursurilor, grupurilor de lucru, programelor absolvite la Centrul HarRa, unde vă aflați acum și ce intenții aveți pentru perioada aceasta specială în care ne aflăm cu toții, și pe mai departe.
 
Unde:
Evenimentul se desfășoară în Centrul HarRa din Paradisul Verde, Str. Salcâmului 18, Corbeanca, jud. Ilfov.
 
Când: 2 și 3 Octombrie
Sâmbătă 2 Octombrie începând cu ora 10.00
Duminică 3 Octombrie până la aprox. ora 17.00
 
Contribuția este pe bază de donație – fiecare aduce ce și cum simte, fructe, legume, semințe, apă, …, și /sau poate lăsa o sumă după cât apreciază pentru dezvoltarea Centrului HarRa.
 
Vă aștept cu brațele inimii deschise!