~ cu Claudia Anghel ~

Ghid Holistic, Personal și Organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

Tema relațiilor ne aduce la Școala iubirii, în care suntem cu toții învățăcei. Învățăm să ne deschidem inima, să ne exprimăm pe noi înșine, să construim relația cu celălalt, învățăm ce este iubirea pentru noi. Învățăm toată viața, iar fiecare relație ne este un mare maestru.

Iubirea nu este alb sau negru, nu este cu da sau nu. Ea este multicoloră și are fațete multiple. Doi parteneri de cuplu pot trăi iubirea văzută prin lentile diferite – iubirea electrică, iubirea jucăușă, iubirea frățească, … – pentru că iubirea este rotundă, sferică. Sau, mai bine zis, este spiralată.

Un instrument atât de profund precum este transmisiunea Cheilor Genelor aduce multă înțelepciune, ajutând partenerii să se observe pe sine și pe celălalt cu luciditate, să își crească empatia, să se maturizeze emoțional. Fiecare în contact cu Sinele său devine tot mai conștient de el însuși, apoi își vede tot mai clar contribuția în relație și impactul pe care îl are asupra partenerului. Iubirea este liantul, iar limbajul iubirii este cheia poveștii scrise de ambii parteneri.

 

CU CE TE POATE AJUTA ACEASTĂ SESIUNE?

În această sesiune te ghidez și te inspir să recunoști:

  •  Tiparele relaționale cu care te întâlnești în relațiile tale de suflet, manifestate de tine și de partener, -ă 
  •  Elementele de prietenie – acele elemente comune pe care se bazează compatibilitatea în relație
  •  Complementaritățile – acele aspecte provocatoare care te frustrează, te fac să vrei să renunți, dar care te invită să asculți mai mult, să îți schimbi perspectiva și, în final, atitudinea.
  •  Elementele de învățare de la alții – acele aspecte pe care nici nu le împărtășești cu partenerul,-a, nici nu le înveți de la el sau ea,  ci împreună le învățați din mediu, de la alte persoane, cupluri, locuri, culturi.

 

CUM ȘTII CĂ A SOSIT MOMENTUL PENTRU ACEASTĂ SESIUNE?

  •  Ești într-un moment delicat în relația cu copilul adolescent, întâmpini provocări în relația cu soțul/soția, cu mama/tatăl, cu prietenul/prietena de suflet, cu șeful/șefa, colegul/colega de la serviciu?
  •  Simți că ai nevoie să înțelegi mai profund cum arată compatibilitatea în cuplu și în relațiile tale speciale de suflet?
  •  Vrei să vezi cum arată și ce îți dezvăluie compatibilitatea în familie, a părinților cu copilul, sau cu nepotul, sau cu o rudă specială (valabil și în celălalt sens) și ce posibilități ai avea pentru a susține conștient formarea copilului / nepotului și a armoniza relația, relațiile?
  •  Vrei să vezi cum profilul hologenetic îți revelează ce posibilități ai pentru a armoniza relația, a-ți crește maturitatea emoțională, a fac saltul în iubire și astfel să treci conștient prin momentele provocatoare oferite tocmai de cei dragi?

Dacă ai răspuns DA la oricare din aceste întrebări, atunci te aștept cu blândețe în spațiul pe care l-am deschis pentru tine prin sesiuni individuale și în cuplu, atunci cand ambii parteneri sunt doritori.

 

* Pentru aprofundare și ghidare în schimbarea personală poți continua cu sesiuni de Coaching | Mentoring

Compatibilitate în doi, 90 minute – 675 RON

* Compatibilitate în trei sau mai mulți, 90 minute – ofertă personalizată, la cerere