Dragilor,

 

Îmi face o deosebită plăcere să vă lansez a doua chemare de acest gen – de a aduna toate grupurile care s-au născut și au crescut în spațiul (fizic și virtual) al Centrului holistic HarRa, din 18 Mai 2018 când a luat ființă, și până azi. 

 

Prima ediție de acest fel, cea din Octombrie 2021, a fost una fructuoasă și binevenită pentru toată lumea, așa că ne dorim să repetăm experiența. Puteți urmări aici și aici câteva momente delicioase de la prima ediție.

  

Așadar, vă propun un retreat de weekend în care vom Fi împreună în natură, onorând cu iubire spațiul Centrului HarRa din Paradisul Verde – relaxare în grădina primitoare, plimbare prin pădure și pe marginea lacului din apropiere – și participarea la activități experiențiale sub forma unor ateliere creative.

 

Care sunt intențiile acestui demers:

  1. Să ne bucurăm de pauză și să o trăim împreună
  2. Să stăm în natură și să ne bucurăm de frumusețea ei
  3. Să ne aducem împreună și să ne bucurăm unii de alții

Va fi o bună ocazie să vă cunoașteți și să împărtășiți cum v-a mai condus viața, ce roade ați mai cules în urma cursurilor, grupurilor de lucru, programelor absolvite la Centrul HarRa, unde vă aflați acum și ce intenții aveți pentru perioada aceasta specială în care ne aflăm cu toții, și pe mai departe.

 

 

Unde se desfășoară:

Evenimentul se desfășoară în Centrul HarRa din Paradisul Verde, Str. Salcâmului 18, Corbeanca, jud. Ilfov.

 

Când se desfășoară:

Sâmbătă 28 Mai 10.00 – 18.00

Duminică 29 Mai 10.00 – 16.00

 

*Pentru participanții din alte orașe, se oferă cazare noaptea de sâmbătă

 

Participarea este pe bază de donație pentru dezvoltarea pe mai departe a Centrului HarRa.

 

Vă aștept cu brațele inimii deschise!

Claudia Anghel Ciocirlan