Citire profil hologenetic

Acesta reprezintă primul pas de familiarizare cu transmisiunea Cheile Genelor.

Află-ți Profilul Hologenetic și care sunt codurile specifice din ADNul tău, pe baza datei tale de naștere.

Vino față în față cu geniul tău, darurile și harurile cu care ai venit pentru a le oferi acestei lumi și a te simți împlinit.

Explorăm împreună care este scopul tău cel mai înalt în plan fizic – sănătatea și munca (Secvența de Activare), emoțional – relațiile de suflet și vindecarea (Secvența Venus) și mental – serviciul conștient și prosperitatea (Secvența Perlă).

Primul contact cu profilul meu mi-a trezit senzația și sentimentul descoperirii profunde a adevăratului EU, a esenței mele cele mai pure! M-am înteles la un nivel mult mai profund pe mine. Am înțeles de ce acționam sau nu acționam în anumite moduri, situații. Am înteles unde este nevoie să schimb și ce să lucrez cu mine încontinuare, care îmi este adevărata misiune și Cale.

~ Ofelia

Citește aici mai multe testimoniale din partea clienților.

Te invit la Introducere în Cheile Genelor – Ce sunt, Cum se abordează și Cum se integrează în viața ta de zi cu zi. Prin lucru în grup, vom explora împreună Secvența de Activare, prima din cele 3 secvențe ale Căii de Aur, și a hărții ADNului tău. Vei afla care sunt cele 4 daruri primordiale ale tale, aflate în primele 4 sfere ale profilului tău hologenetic – Munca Vieții (munca exterioară), Evoluția (munca interioară), Radianța (sănătatea fizică) și Scopul (menirea ta).

Te invit la Școala Iubirii prin lucru aprofundat acum, după ce deja ai acceptat provocarea revelată în Secvența de Activare, ți-ai îmbrățișat scopul mai înalt și ți-ai deschis ființa să mergi și mai adânc în interiorul tău.

Dacă ți-au apărut întrebările „Ce pot face eu cu adevărat pentru această lume?” „Cum pot fi de folos cel mai bine?” „Cum arată adevăratul Serviciu pe care îl am de adus lumii pentru a fi împlinit(ă)?”, atunci Bine ai venit la aceste sesiuni unu-la-unu ghidate!

Cele 7 Sigilii Sacre Vindecătoare

 „În inima mistică a Cheilor Genelor se află o serie de învățături ce stau la baza unei noi Școli a Misterelor. Numite Corpus Christi, acestea se propagă în matricea vie a Cheilor Genelor,  aducând în formă o cunoaștere sacră direct din tărâmurile mai înalte. Aceasta este o călătorie dincolo de granițele între care majoritarea oamenilor își trăiesc viața. Este o trecere în lumea iluminării, în textura luminii ce îmbină timpul și spațiul, și care, într-o zi, ne vor conduce în acea lume nelimitată pe care o numim Divinul.” ~ Richard Rudd

Te invit să primești frecvențele înalte ale celor 7 Sigilii Sacre în viața ta și să simți cum te reconectează cu cine ești tu, cu adevărat.

Dacă ești aici și citești aceste rânduri ești deja pregătit.

„Experiența mea cu Cele Șapte Sigilii Sacre și ghidarea susținută de Claudia în acest tărâm a fost ca un portal către esența mea ca ființă. Este o trăire mistică uneori dincolo de cuvinte, pe care doar o simți în celulele corpului, o vindecare din străfunduri, o deschidere către Divin si viață, o adevărată împărtășanie. Spun asta, deoarece acest spațiu sacru mă susține și îmi aduce centrare de câte ori îl invoc.” 
~ Oana Jugaru

Te invit să primești frecvențele înalte ale celor 7 Sigilii Sacre în viața ta și să simți cum te reconectează cu cine ești tu, cu adevărat.

Citire extinsă profil hologenetic

Dacă ești aici este pentru că ai ajuns la nivelul următor de profunzime. 

Relații ~ Compatibilitate

Transmisiunea Cheile Genelor aduce multă înțelepciune, ajutând partenerii să se observe pe sine și pe celălalt cu luciditate, să își crească empatia, să se maturizeze emoțional. 

Vei fi ghidat și inspirat să cunoști la nivel profund: tiparele relaționale, elementele de prietenie și compatibilitate din relație, complementaritățile și elementele de învățare din mediu și de la alții.

Coaching | Mentoring Holistic

~ Ia-ți o pauză ~

  • Ești în acel moment din viață în care vrei să lași totul la o parte și să faci o pauză?
  • Simți că ai nevoie să fii ascultat(ă) pe acea temă care nu-ți dă pace de ceva vreme?
  • Ești nemulțumit,-ă de resursele pe care le aduci și pe care le poți oferi familiei tale?
  • Ai discuții dificile cu conștiința ta legat de cât de mult te (mai) reprezintă serviciul actual, cât de mult iubești ceea ce faci, câtă claritate ai privind adevărata ta vocație?
  • Ești pe punctul de a face o schimbare majoră – schimbare de job, de locuință, de țară, de relație, și nu știi de unde și cum să începi?

Dacă ai răspuns DA, fie și doar la una din aceste întrebări, te aștept cu blândețe să dăm împreună valoare pauzei.

„Am descoperit Cheile Genelor acum câteva luni și de atunci pot spune că am pășit altfel în viața mea și în călătoria mea transformațională de cunoaștere și conectare, și spun asta cu cea mai profundă recunoștință: Mulțumesc Claudia, mulțumesc pentru răbdarea și blândețea cu care m-ai ghidat pas cu pas. Am avut o atracție către Cheile Genelor din prima clipă, însă mi-a luat timp, perseverență, timp cu mine, curiozitate și răbdare să pătrund complexitatea și profunzimea informațiilor ce vin către mine din transmisiune, și merită fiecare clipă. Am descoperit perspective noi prin lentila cărora să mă înțeleg, am călătorit înapoi în etapele sensibile emoțional pentru mine ale copilăriei și adolescenței și am reușit conștientizări prețioase prin care am dat sens tăvălugului emoțional trăit de-a lungul timpului. Liniștea, bucuria și așezarea cu mine pe care le simt acum, după câteva luni de lucrat spre deschiderea inimii sunt neprețuite.” 
~ Anca Știrbu

Echilibrare energetică

Centrul HarRa vine în întâmpinarea nevoilor tale cu sesiuni de susținere a integrării transmisiunii Cheile Genelor în viața ta de zi cu zi și de susținere a proceselor transformaționale în corpul tău prin terapiile Original Feeling Touch (OFT) și Access Bars.

Aceste tehnici au scopul de a readuce relaxarea în corpul fizic pentru a permite să se așeze claritatea și centrarea. Apoi, prin voință proprie și disciplină, prin conectarea cu elementele și ritmurile naturii, transmisiunea se va așeza frumos și concret în viața ta!

Abonament anual de sesiuni individuale

La fiecare întâlnire, poți alege din paletarul de servicii individuale, în funcție de nevoia ta din moment.

Vei beneficia de lucru conștient pe calea reconectării cu Sinele tău într-un mod constant și susținut pe o perioadă de 1 an.

„Sesiunile cu Claudia din ultimul an au avut un impact profund asupra mea. În timpul acestor întâlniri, am avut oportunitatea de a mă descoperi pe mine însumi și de a înțelege mai bine modul în care funcționez si diverse aspecte ale vieții mele.
Claudia mi-a furnizat instrumentele necesare pentru a gestiona mai bine provocările cu care mă confrunt în viața de zi cu zi. Prin conversațiile noastre și ghidarea ei atentă, am învățat să explorez și să înțeleg mai bine gândurile, emoțiile și reacțiile mele la diverse situații. Aceasta m-a ajutat să dezvolt abilitățile de auto-reflecție și de gestionare a stresului.
Un alt aspect valoros al acestor sesiuni a fost faptul că am învățat să creez dintr-o energie mai sănătoasă și mai în armonie cu mine. Am reușit alături de ea să înțeleg mai bine ce îmi doresc și să îmi schimb total peisajul profesional. Ea m-a încurajat să explorez diferite tehnici, care m-au ajutat să devin mai conștient de propriul meu corp și minte. Aceastea mi-au permis să-mi îmbunătățesc nivelul de energie și să mă simt mai în echilibru cu mine însumi.”
~ Alex Munteanu