Citire profil hologenetic

Acesta reprezintă primul pas de familiarizare cu transmisiunea Cheile Genelor.

Vei afla ce este un Profil Hologenetic și care sunt codurile specifice din ADNul tău, pe baza datei tale de naștere.

Vei veni față în față cu geniul tău, darurile și harurile cu care ai venit pentru a le oferi acestei lumi și a te simți împlinit.

Vom explora care este scopul tău cel mai înalt în plan fizic – sănătatea și munca (Secvența de Activare), emoțional – relațiile de suflet și vindecarea (Secvența Venus) și mental – serviciul conștient și prosperitatea (Secvența Perlă).

Primul contact cu profilul meu mi-a trezit senzația și sentimentul descoperirii profunde a adevăratului EU, a esenței mele cele mai pure! M-am înteles la un nivel mult mai profund pe mine. Am înțeles de ce acționam sau nu acționam în anumite moduri, situații. Am înteles unde este nevoie să schimb și ce să lucrez cu mine încontinuare, care îmi este adevărata misiune și Cale.

~ Ofelia

Citește aici mai multe testimoniale din partea clienților.

Citire profil hologenetic extins

Aceste este nivelul următor de profunzime în lucrul conștient cu transmisiunea Cheile Genelor.

Iei contact cu o perspectivă extinsă a matricii tale originare, privind la codurile tale genetice prin transcenderea profilului hologenetic, aducând elemente din Human Design, Astrologie, Mitologie, Dream Arc (animalele șamanice de putere și cristale) și Sigiliile Sacre Vindecătoare (Școala misterelor).

Coaching cu Cheile Genelor

Dacă ai beneficiat de o citire a profilului tău hologenetic și ai rezonat cu acest instrument, acesta este următorul pas prin care poți explora și integra transmisiunea Cheile Genelor. 

Valoarea acestui instrument constă în faptul că afli despre tine lucruri foarte profunde care, pur și simplu, te ridică în propriii ochi. Este un instrument de împuternicirecare te inspiră să te conectezi cu darurile tale și să oferi lumii serviciul tău cel mai înalt. 

Să lucrez cu Cheile Genelor este ‘transformațional’. Am învățat să îmi accept umbrele, să le îmbrățișez și mai ales am reușit să mă cunosc mai bine și să înțeleg cu adevărat care este scopul meu mai înalt. Este un drum care necesită răbdare și blândețe cu mine însămi. Sunt un om pragmatic, care crede în ceea ce vede și are sens prin filtrul minții, însă ca să lucrezi cu Cheile Genelor trebuie să înveți să îți deschizi inima – sunt tare recunoscatoare că am făcut asta.

~ Teodora

Relații ~ Compatibilitate

Transmisiunea Cheile Genelor aduce multă înțelepciune, ajutând partenerii să se observe pe sine și pe celălalt cu luciditate, să își crească empatia, să se maturizeze emoțional. 

Vei fi ghidat și inspirat să cunoști la nivel profund: tiparele relaționale, elementele de prietenie și compatibilitate din relație, complementaritățile și elementele de învățare din mediu și de la alții.

Ia-ți o pauză 

O cale profundă de a conștientiza împreună valoare pauzei, ceea ce îți va schimba starea, perspectiva și îți va aduce mai multă claritate. 

Tema aleasă și adusă în atenție poate fi oricare – serviciu, sănătate, relații, decizii, o stare incomodă sau, pur și simplu, nevoia de conectare cu cineva care te ascultă fără să te judece. De asemenea, poate fi o meditație ghidată, prin care să te conectezi cu centrul Hara interior, unde îți poți găsi echilibrul, stabilitatea, armonia, pacea, liniștea, iubirea, Eu sunt-ul tău autentic.

Mentorat

Sesiunile de mentorat te conectează cu adevărul tău. Te ajută să-l cunoști, să-l accepți, să-l îmbrățișezi, te ajută să ieși din compromis și să te reașezi pe drumul tău, să afli cum poți oferi cel mai bun Serviciu al tău către Întreg.

Echilibrare energetică

Centrul HarRa vine în întâmpinarea nevoilor tale cu sesiuni de susținere a integrării transmisiunii Cheile Genelor în viața ta de zi cu zi și de susținere a proceselor transformaționale în corpul tău prin terapiile Original Feeling Touch (OFT) și Access Bars.

Aceste tehnici au scopul de a readuce relaxarea în corpul fizic pentru a permite să se așeze claritatea și centrarea. Apoi, prin voință proprie și disciplină, prin conectarea cu elementele și ritmurile naturii, transmisiunea se va așeza frumos și concret în viața ta!

Abonament anual de sesiuni individuale

La fiecare întâlnire, poți alege din paletarul de servicii individuale, în funcție de nevoia ta din moment.

Vei beneficia de lucru conștient pe calea reconectării cu Sinele tău într-un mod constant și susținut pe o perioadă de 1 an.