Prima Rază – Incandescența, coordonată de Arhanghelul Mikael, corespunde celui de-al 40 lea Har – Voința Divină.
„INCANDESCENȚA, se face simțită precum o emanație alb-aurie ce strălucește mitic în jurul sabiei Arhanghelului Mihail. Rolul acestei lumini interioare este de a aduce la suprafață cele mai adânci rădăcini ale karmei ancestrale. Aceasta este lumina interioară a Eliberării, ce provoacă și transmută dragonul din ADNul nostru. Ea este o lumină învingătoare, deși nu cucerește prin forță, ci prin intensitatea iubirii sale. Calitatea Incandescenței este precum flacăra unei lumânări singuratece ce arde într-o noapte de iarnă, în depărtare, la fereastra unei case din adâncurile unui tărâm de gheață. Precum o vatră caldă, ea te cheamă acasă din numeroasele călătorii și încercări istovitoare. Prin această imagistică, puteți simți câte ceva din textura Incandescenței.” ~ Richard Rudd
Cea de-A doua Rază – Fosforescența, coordonată de Arhanghelul Khamael, corespunde celui de-al 17 lea Har – Omnisciența 🌌
„FOSFORESCENȚA, este o emanație cristalină de un albastru aprins, ce arde precum Ochiul lui Dumnezeu. Arhanghelul Khamael, al cărui nume înseamnă <Cel care îl vede pe Dumnezeu>, reprezintă forța care pune capăt suferinței prin viziunea absolută. Această lumină interioară radiază blând și cu precizie infinită, pentru a-i permite primitorului să vadă perfecțiunea prezenței sale în povestea universală. Oamenii cunosc lumina fosforescentă prin intermediul luminițelor emise noaptea de bacteriile și planctonul care trăiesc în mare. Acesta este aspectul blând al luminii interioare 🌟 Cu toate acestea, cealaltă parte este captată de lumina alb-albăstruie incredibil de strălucitoare care se vede la arderea fosforului. De fapt, fosforescența emană din ADN-ul uman, care este alcătuit din fosfați.” Richard Rudd.
A Treia Rază – Rubescența, coordonată de Arhanghelul Rafael, corespunde celui de-al 25 lea Har – Iubirea Universală.
Richard Rudd ne transmite:
„RUBESCENȚA este o calitate minunată a luminii roșii-aurii care echivalează cu Siddhi-ul Iubirii Universale. Tot ce este viu fredonează această lumină caldă, radiantă. Rubescența ❤️ poate fi revărsată și amplificată în organismul uman prin prezența iubirii. Ea reprezintă strălucirea iubirii și este zeificată în imaginea Arhanghelului Rafael, al cărui nume înseamnă ‘cel ce vindecă’. Această lumină este, realmente, profund liniștitoare în organism și poate aduce vindecări miraculoase prin transmutarea ADN-ului. Această lumină interioară mai este asociată și cu stadiul final al alchimiei – starea ‘rubedo’ – zorii luminii stacojii–aurii a pietrei filozofale – trezirea completă a ființelor umane la regalitatea lor interioară.”
A Patra Rază – Iridescenţa, coordonată de Arhanghelul Haniel, și care corespunde celui de-al 43 lea Har – Epifania.
Richard Rudd descrie astfel:
„IRIDESCENȚA este o emanaţie curcubeu care trezeşte, însufleţeşte şi catalizează revelări ale tărâmurilor interioare. Este ca o vizită neaşteptată a unei strălucitoare libelule iridescente. Are o încărcătură aproape electrică care pâlpâie constant şi îşi schimbă culoarea, generând o stare de jucăuşenie și minunare. Calitatea Iridescenţei este conectată cu Arhanghelul Haniel, al cărui nume înseamnă „Bucuria lui Dumnezeu”. Aceasta este lumina epifaniilor – revelări din planurile mai înalte, însoţite de o izbucnire a bucuriei şi stări extatice ce se întâmplă natural. Iridescenţa este, de asemenea, o lumină interioară asociată cu copiii și cu onorarea Copilului Divin Interior simbolizat de Epifania Creştină (Boboteaza).”
A Cincea Rază 🐚 – coordonată de Arhanghelul Tsadkiel – care corespunde celui de-al 4 lea Har – Iertarea, ce se mai poate spune decât să îi asculți liniștea…
Și totuși Richard Rudd îi captează anumite esențe:
„PERLESCENȚA este o emanație rafinată, subtilă, gri-argintie, care în loc să radieze lumină, înmoaie și difuzează întreaga energie pe care o atinge. Perlescența are o calitate profund feminină, conectată cu lumea subacvatică 🌊 a perlelor si a perlei-mamă. Îți poti, de asemenea, imagina sunetul unui asemenea mediu ca fiind conectat cu calitatea liniștii din această Rază. Perlescența este lumina Harului Iertării, care este divinizată de figura Arhanghelului Tsadkiel, un simbol tradițional al calității compasiunii și iertării 🙏. O emanație vastă, Perlescența este aspectul cheie al Gratiei Divine pe măsură ce coboară în lumea formei.”
Raza 6 – Calmescența, coordonată de Arhanghelul Gabriel, și care corespunde celui de-al 63 lea Har – Adevărul.
Richard Rudd o descrie astfel:
„CALMESCENȚA este o emanație a cărei esență este dincolo de culorile cuvintelor. O poți numi emanația fără de culoare, dar are mai mult de-a face cu liniștea. Este culoarea liniștii, iar prezența ei va calma toate gândurile. Imaginează-ți o noapte rece si clară de iarnă, cu zăpada căzând, sau liniștea zborului unei bufnițe, și vei începe să simți magia calmescenței. Calmescența este emanația Adevărului, al 63-lea Har, care este tradițional cunoscut în I-Ching sub denumirea ‘După încheiere’. Calmescența este despre odihna totală și despre împlinirea ce vine după revelarea Adevărului. Aceasta este emanația lui Gabriel, Arhanghelul care se spune că va sufla trompeta finală 🎺 în Ziua Judecății.”
Raza 7 – LUMINISCENȚA, coordonată de Arhanghelul Tsaphkiel, rază ce corespunde celui de-al 22 lea Har – Grația.
Richard Rudd ne transmite:
„Luminiscența este asemănătoare luminii albe a simțurilor exterioare, conținând fiecare strat ascuns al spectrului curcubeului 🌈 Luminiscența conține și adună toate celelalte Raze. Fiecare Rază este o emanație a Grației Divine, acea calitate de dincolo de cuvinte, care întrece înțelegerea umană și care vizitează periodic planul fizic 🦚
Calitatea Luminiscenței este o emanație de un albastru cobalt regal, cu margini aurii, precum cerul la amurg într-o seară perfectă 🌃 de primăvară. Aerul este viu, cu o energie ce țâșnește a creștere și potențial, și misterul primelor stele ce răsar și impactează Pământul cu lumina lor spectrală 🌠 În Kabbalah, Arhanghelul Tsaphkiel guvernează sfera Binah, a Divinului Feminin. Grația este o emanație feminină ce cade din cer pe pământ, iar luminiscența este textura acelei lumini inefabile.”