Citire de inițiere

Citire extinsă

 

 

~ cu Claudia Anghel ~

Ghid Holistic,

Personal și Organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

Dacă ești aici este pentru că ești deja pregătit. Transmisiunea Cheile Genelor vine către tine când deja ai ales – conștient sau inconștient – să vezi cu adevărat cine ești tu, cine ai venit să Fii.

Nu este nevoie să stai prea mult pe gânduri. Codurile din ADN-ul tău îți transmit deja că ți-ai văzut nevoia de a le (re)cunoaște, de a-ți transcende umbrele trecutului și de a-ți manifesta unicitatea în această lume, în acest corp, în aici și acum.

 

Această sesiune îți transmite:

  • Care sunt codurile din ADNul tău activate în 3 momente esențiale – la naștere, cu 3 luni înainte de naștere, în momentul concepției tale
  • Geniul tău, darurile și harurile cu care ai venit pentru a le oferi acestei lumi și a te simți împlinit
  • Scopul tău cel mai înalt în plan fizic – sănătatea și munca (Secvența de Activare), emoțional – relațiile de suflet și vindecarea (Secvența Venus) și mental – serviciul conștient și prosperitatea (Secvența Perlă) 

Pentru a explora transmisiunea Cheile Genelor, te invit să dai click aici.

Dacă ești aici este pentru că ai ajuns la nivelul următor de profunzime. Transmisiunea Cheile Genelor se desfășoară blând, cu răbdare, tot mai profund, când deja ai ales conștient să te întâlnești cu Adevăratul Sine, recunoscând Sinele fals și invitându-l să plece.

 

Nu este nevoie să stai prea mult pe gânduri. Codurile din ADN-ul tău îți transmit deja că ți-ai făcut saltul de la Umbră (trecutul) la Dar (Prezentul) și că vrei să-ți stabilizezi noul nivel de conștiență, să-ți manifești unicitatea în această lume, în acest corp, în aici și acum.

 

Această sesiune îți oferă:

  • O perspectivă extinsă a matricii tale originare, privind la codurile tale genetice prin transcenderea profilului hologenetic, aducând elemente din Human Design, Astrologie, Mitologie, Dream Arc (animalele șamanice de putere și cristale) și Sigiliile Sacre Vindecătoare (Școala misterelor)
  • Un moment interactiv, creativ, în care îți aduci în manifestare în aici și acum Geniul tău, darurile și harurile activate
  • Un moment ceremonial de integrare a vechiului și de lansare de intenție pentru noua etapă ce s-a deschis în viața ta – renașterea.

 

Pentru a explora platforma globală Cheile Genelor, te invit să dai click aici.

 

MOD DE DESFĂȘURARE

Fizic sau online

* Va fi nevoie de o pregătire anterioară, îți voi transmite cum anume, imediat ce îți faci rezervarea.

 

Te aștept cu blândețe să îți facilitez această experiență unică. 

Îți mulțumesc că m-ai ales ca ghid.

Claudia

O sesiune de inițiere (90 minute) – 550 RON

Citire extinsă de profil (90 minute) – 675 RON