În fiecare zi îmi binecuvântez părinții că m-au adus pe această planetă frumoasă în aceste vremuri de schimbare (r)evoluționară pentru umanitate. Poate vă întrebați de ce mă simt așa în vremuri atât de tulburi. Ei bine, tocmai această șansă încântă natura extatică din mine. Sunt un om obișnuit atras de neobișnuit

În copilărie, deși eram disciplinată, nu eram mereu ascultătoare. Provocam ce nu era permis, iar asta nu era puțin lucru în România comunistă. Deși ar fi putut fi riscant, natura mea blândă a atins ‘autoritățile’ din jurul meu și cumva, în loc de pedeapsă, rebeliunea mea mi-a adus cadouri, note mari și medalii. Acum îmi dau seama de ce s-a întâmplat așa. Am îndrăznit să acționez diferit dintr-o inimă iubitoare, o minte jucăușă și cu o pasiune și un angajament enorme. Era modul meu de a manifesta libertatea de exprimare. De atunci, excelența a devenit aspirația mea.

Extazul meu interior mi-a dat curaj și la maturitate, între 22 și 55 de ani. Mi-am construit o familie devreme, imediat după facultate, cu primul meu iubit, departe de părinții mei, prietenii din copilărie și locul natal. În ciuda experienței romantice limitate, m-am urcat în barca iubirii fără a pune la îndoială nimic. Acest lucru mi-a oferit atât de multe momente extraordinare, începând cu aducerea pe lume a  celor 3 copii minunați și continuând cu suișurile, coborâșurile și întorsăturile vieții noastre împreună. Timp de 33 de ani am experimentat ceea ce, pentru mine, a fost o școală remarcabilă a iubirii alături de soțul meu, unde ne-am inspirat și ne-am susținut reciproc pentru a ne maturiza, a crește și a ne găsi pasiunile.

În timp ce duceam o viață, dealtfel, obișnuită, am întâlnit neobișnuitul când m-am îmbolnăvit grav la 25 de ani. Niciun remediu medical nu a funcționat pentru mine și, după o căutare anevoioasă a unui leac, am ajuns să mă recuperez datorită medicinei alternative. Curând după aceea, am început să învăț despre chakre, corpuri subtile și tehnici de vindecare bazate pe energie, la prima școală spirituală post-comunistă din România. Într-o zi, l-am întrebat pe Dumnezeu: „Cum aș putea să-mi transform hobby-ul în serviciul meu principal pentru oameni?” Câțiva ani mai târziu, când eram la o răscruce dureroasă în cariera mea, după 15 ani de lucru ca leader internațional de Resurse Umane, Cheile Genelor au intrat în viața mea la momentul perfect și în mod magic. Era in 2015la un retreat de Secvența Venus cu Richard Rudd în România.

Într-o perioadă în care puțini oameni cunoșteau Cheile Genelor, m-am simțit profund chemată de această transmisiune. Am început cu citiri de profil în limbile română, engleză și spaniolă și am continuat cu grupuri de contemplare și programe, precum și cu sesiuni de echilibrare energetică, pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni, care voiau să-și transforme viața cu Cheile Genelor. De asemenea, m-am concentrat pe construirea de comunități, atât fizic, cât și online, deoarece iubesc să aduc oamenii împreună într-o energie a familiarității, încrederii și colaborării. 

Ce îmi place cel mai mult la Cheile Genelor

Într-o zi, în timpul Programului de Ambasadori în 2018, m-am simțit chemată să deschid Centrul holistic HarRa ca un spațiu conținător pentru studenții Cheile Genelor care doreau să-și manifeste darurile în lume într-un mod creativ și unic. În limba română, Har înseamnă siddhi și Ra este zeul Soarelui, deci HarRa este invitația de a te conecta, din centrul tău hara interior aflat în plexul solar, la Sinele Divin, sursă a luminii tale interioare

Asta este ceea ce îmi place cel mai mult la Cheile Genelor: ne invită să ne descoperim și să ne manifestăm chintesența, miezul liniștit al ‘Eu sunt’-ului pur, în care se află scânteia. 

Ce m-au învățat Cheile Genelor 

Aducând sinarhia în acțiune, Centrul holistic HarRa servește acum și ca centru de limbă maternă Cheile Genelor în România, prin intermediul unei echipe dedicate de 16 traducători voluntari. Transmisiunea Cheile Genelor mi-a arătat încântarea creșterii organice. De-a lungul pandemiei, mi-am continuat ofertele individuale și de grup ca ambasador și ghid, mi-am extins serviciul global ca gazdă în programe online și în camere Clubhouse, și am deschis noi spații online pentru activitățile mele, oferind webinarii și programe creative, precum Maternitatea ca formă de trezire sau Antreprenoriat conștient.

Îndemnul meu pentru tine, lucrător cu Cheile Genelor 

Călătoria extatică a vieții mele mă motivează să aduc schimbarea către libertate, într-o notă dulce și atemporală, generațiilor prezente și viitoare. Îndrăznește să fii cine ai venit să fii! Ascultă-ți și urmează-ți emanația! Și bucură-te că faci parte din familia Cheile Genelor! Căci este o binecuvântare.