~ cu Claudia Anghel ~

Ghid holistic personal și organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

Dacă ești aici este pentru că ai ajuns la nivelul următor de profunzime. Transmisiunea Cheile Genelor se desfășoară blând, cu răbdare, tot mai profund, când deja ai ales conștient să te întâlnești cu Adevăratul Sine, recunoscând Sinele fals și invitându-l să plece.

 

Nu este nevoie să stai prea mult pe gânduri. Codurile din ADN-ul tău îți transmit deja că ți-ai făcut saltul de la Umbră (trecutul) la Dar (Prezentul) și că vrei să-ți stabilizezi noul nivel de conștiență, să-ți manifești unicitatea în această lume, în acest corp, în aici și acum.

 

Această sesiune îți oferă:

  • O perspectivă extinsă a matricii tale originare, privind la codurile tale genetice prin transcenderea profilului hologenetic, aducând elemente din Human Design, Astrologie, Mitologie, Dream Arc (animalele șamanice de putere și cristale) și Sigiliile Sacre Vindecătoare (Școala misterelor)
  • Un moment interactiv, creativ, în care îți aduci în manifestare în aici și acum Geniul tău, darurile și harurile activate
  • Un moment ceremonial de integrare a vechiului și de lansare de intenție pentru noua etapă ce s-a deschis în viața ta – renașterea.

 

Pentru a explora platforma globală Cheile Genelor, te invit să dai click aici.

 

MOD DE DESFĂȘURARE

Fizic sau online

* Va fi nevoie de o pregătire anterioară, îți voi transmite cum anume, imediat ce îți faci rezervarea.

 

Te aștept cu blândețe să îți facilitez această experiență unică. 

Îți mulțumesc că m-ai ales ca ghid.

Claudia

Citire extinsă de profil (90 minute) – 675 RON