Intenția sesiunilor deschise este de întâmpinare, ghidare, suport, împărtășire a experiențelor transformaționale și adresare de întrebări din Cheile Genelor. Aceste sesiuni online sunt gratuite și deschise tuturor acelora care vă simțiți atrași de transmisiunea Cheile Genelor, fie că sunteți la început de drum, fie că lucrați de mai multă vreme. Ele sunt un forum live în care ne conectăm, contemplăm și explorăm împreună teme diverse adresate de voi din Cheile Genelor, inclusiv din energia momentului – cheia activată de Soare, de Pământ și alte tranzite planetare.
Sunt onorată să găzduiesc aceste întâlniri în limba română pentru iubitori ai Cheilor Genelor din România și de pretutindeni. Întâlniri similare online sunt facilitate și de alte țări – Australia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Germania, Danemarca – cu frecvență săptămânală, bi-lunară sau lunară. De asemenea, în fiecare miercuri seara o sesiune similară este găzduită de Gene Keys Publishing în limba engleză. Pentru a afla și despre întâlnirile care au loc în alte țări, dați click aici.
Despre mine:
Claudia Anghel – Ambasador și Ghid Cheile Genelor. Pentru a afla mai multe, dați click aici.
✅ Link-ul zoom de acces este:
Meeting ID: 890 5342 0672
Passcode: Altogether
Întâlnirile vor fi de 1 – 1.5 ore, 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐞𝐚𝐫𝐚 bi-lunar, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟎:𝟑𝟎.
Este de preferat să ajungeți de la început și să aveți un dispozitiv cu camera video și microfon funcționale. De asemenea, vă îndemn descărcați aplicația Zoom anterior accesării link-ului de mai sus.
Contribuția voastră nu este financiară, ci prin Prezență, Deschidere, Angajament. Puteți posta în eveniment teme de discuție anterior întâlnirii, iar după întâlnire feedback sau propuneri.
* Datorită regulilor GDPR și a temelor personale dezvăluite, Gene Keys Society recomandă să nu se înregistreze aceste întâlniri online. Deși poate părea frustrant și limitativ, este o bună oportunitate să fiți prezenți, să participați și să ne bucurăm în moment de transmisiune și de lucrul împreună.
Vă așteptăm cu drag, să ne întâlnim cu bine!