~ de Richard Rudd

 

Bună dimineața. 

După cum poți vedea, am ieșit în natură, în pădurile care înconjoară casa tatălui meu, unde de fapt, am și crescut. Așa cum se vede, sunt înconjurat de mănunchiuri de flori albastru-violet numite clopoței. Cresc în Insulele Britanice, în mod special, dar cred că și în Spania. 

Sunt pur și simplu splendide. Poți pur și simplu absorbi strălucirea lor. Aura umană se lasă pătrunsă de aceste semnături energetice prin intermediul luminii, așa că tocmai am inhalat această energie violetă în corpul meu și în ochi. Simt că este îndeplinită o nevoie profundă a sistemului meu biologic, prin a avea încorporată această frecvență și efectul pe care îl are asupra mea în această zi incredibilă și uimitoare pe care cred că o voi trăi. Oricum, vreau doar să-ți spun bună dimineața și să-ți doresc numai bine în ziua ta. 

Întotdeauna, asta dacă poți, trezește-te devreme, bea din nectarul răsăritului, al peisajului, al florilor, al plantelor, al păsărilor – păsările sunt incredibile – și a luminii ce străbate copacii. Este pur și simplu un extaz. Sunt în rai.

 

Tradus de Andrada Nistor, 

Hub Cheile Genelor în limba maternă