Introducere

Cheile Genelor sunt o înțelepciune vie, cu învățături menite să fie absorbite, contemplate și aplicate în viața de zi cu zi. Pe măsură ce le permiți să pătrundă în interiorul tău vei observa că problemele ți se diminuează și te regăsești trăind o viață nouă, mai luminoasă.

Avându-și rădăcinile într-o înțelepciune străveche și oferindu-ți o cale blândă, ușor de urmat prin contemplare, Cheile Genelor reprezintă o oază de calm într-o lume grăbită. Aici te vei regăsi într-o călătorie orientată spre sine care te provoacă, te face să te întrebi și te iluminează în legătură cu cine ești și de ce ești. 

 

Învățăturile Cheile Genelor sunt concepute ca un sistem deschis pe care-l poți explora într-o mare varietate de moduri. Spre deosebire de multe alte sisteme, Cheile sunt o transmisiune menită învățării pe cont propriu, care se trezește înăuntrul tău; ele nu sunt o structură impusă din exterior prin intermediul unei discipline bine stabilite sau a unui profesor. Din acest punct de vedere, Cheile Genelor reprezintă o aventură pe care o poți adapta vieții tale, trecând prin ea în propriul ritm și având încredere în propria intuiție și imaginație. 

Cheile Genelor reprezintă un nou dicționar al conștiinței. Pentru a le aplica în mod direct în viața ta, trebuie să știi ce ”termeni” din acest dicționar ți se aplică ție și cum. Toate codurile biologice se imprimă în anumite momente, iar acele momente (cel al nașterii tale) pot spune multe despre tine. 

În introducerea în Cheile Genelor vei afla despre profilul tău hologenetic

Profilul se calculează în funcție de ora, data și locul nașterii și poate fi accesat gratuit urmând link-ul https://genekeys.com/free-profile/ref/362

Odată ce ai profilul hologenetic, călătoria contemplării începe cu adevărat, întrucât acest profil îți arată anumite Chei ale Genelor care au influență puternică asupra scopului tău, relațiilor și prosperității tale. 

 

Profilul tău hologenetic te invită la o călătorie profund personală prin Cheile Genelor. Anumite secvențe de chei cu care ai fost imprimat la naștere descuie înăuntrul tău porți ale trezirii; pe măsură ce le contempli și aplici învățăturile lor în viața de zi cu zi, s-ar putea să simți un nou spirit trezindu-se la viață în interiorul tău. 

 

Există trei secvențe:

Secvența de Activare – Descoperirea geniului personal prin intermediul celor patru Daruri Primare – https://harracenter.com/aprinde-lumina-in-adancul-tau/

 

Secvența Venus – Deschiderea inimii în relații – https://harracenter.com/aprinde-lumina-in-relatiile-tale/

 

Secvența Perlă – Atingerea prosperității prin intermediul serviciului (*în folosul celorlalți) – https://harracenter.com/aprinde-lumina-in-serviciul-tau/

 

Privite sub forma unei unice călătorii integrate, aceste secvențe sunt numite, în mod colectiv, Calea de Aur. Mergând pe propria Cale de Aur a contemplării secvențelor și Cheilor aferente, luându-le în considerare și aplicându-le în contextul vieții tale, vei descoperi că mergi pe calea unei foarte puternice transformări”.

 

Fragment din ”Cheile Genelor – Decodează scopul superior ascuns în ADN-ul tău” – Richard Rudd

https://harracenter.com/magazin-2/cartea-cheile-genelor-cartonata/

 

Mai multe detalii despre cursurile online Cheile Genelor (în engleză)

https://genekeys.com/courses/ref/362

Accesați gratuit resurse online Cheile Genelor

https://genekeys.com/resources/ref/362