Am plecat în această experiență cu încredere totală în Claudia și plină de entuziasm.
A fost un drum lung, plin de atâtea binecuvântari, cum nici nu mi-am imaginat.
Am descoperit un grup de femei excepționale și inspiraționale, fără de care experiența El Camino nu ar fi fost completă.
Vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare vouă, fetele mele excepționale din my El Camino tribe, m-am regăsit un pic în fiecare dintre voi și fiecare dintre voi m-a inspirat. Am redescoperit natura, simplitatea, bunătatea, determinarea și iubirea de tot și de toate. Și, în final, m-am redescoperit pe mine.
M-am intors acasă cu mine de mână, cu mine cea prăfuită, obosită, înfrigurată, dar atât de fericită, liniștită și iubită, așa cum nu am mai fost până acum.

De data asta se simte altfel, se simte matur și așezat! Pentru mine, El Camino este Km 0 al restului vieții mele! 

~ A.L. – participantă August 2023

 

Cea mai profundă experiență trăită în simțire cu foarte multe conștientizări.
~ J.O. – participantă August 2023
 
Când ne lăsăm purtați în necunoscut ne redescoperim puterea care zace în noi…
~ C.A. – participantă August 2023
 
El camino în sine este o experiență! Împreună cu Secvența Venus, este next level! Motto-ul meu este următorul: indiferent unde te duci, te întâlnești tot cu tine, dar pe El Camino – Secvența Venus te întâlnești cu un alt tine, te descoperi și te redescoperi la fiecare pas, cu fiecare răsărit de soare și cu fiecare kilometru lăsat în urmă.
~ C.M.I. – participantă August 2023

 

El Camino este o cale pe care, odată ce pășești, nu are cum să nu aducă transformări profunde, indiferent dacă ești conștient de ele sau nu. Pur și simplu te poartă!

Este o energie la care se conectează fiecare pelerin în parte și care se îmbogățește cu fiecare pelerin în parte, pentru a dărui și mai mult următorilor pelerini! Diferența de experiență o poate face, însă, și intenția cu care merge fiecare pe această cale.

Pentru mine, a fost profund transformatoare; acest drum m-a trecut prin multe stări: …de la agonie la extaz, tristețe, bucurie, durere, plăcere, greutate, plutire, libertate, contemplare, fascinație, eliberare… Am și zăcut, apoi m-am ridicat… Mi-am confruntat limitele și m-am reconectat cu determinarea, cu natura interioară și exterioară. Și aș putea încă continua…Partea de integrare încă se derulează, însă reorganizarea interioară se face deja simțită.Rămân profund recunoscătoare ție, Claudia Anghel, pentru că ai făcut posibilă această experiență, grupului care a susținut spațiul și a fost atât de valoros……și Divinității pentru că se manifestă atât de frumos, prin tot și toate.

~ S.O.E. – participantă August 2023