„Claudia m-a plimbat prin profilul hologenetic cu mare îndemânare, înțelepciune și căldură, creând un profund sentiment de siguranță și, în același timp, de mirare. A fost o experiență minunată, care mi-a confirmat propria intuiție cu privire la diverse aspecte ale vieții mele și, de asemenea, a oferit sprijin pentru explorarea și descoperirea altora noi. A fost nevoie de timp pentru a integra toate informațiile primite și aștept cu nerăbdare să o revăd pe Claudia pentru o căutare mai aprofundată a sufletului.”

~ Andreea

 

„Pentru mine a fost o experiență extraordinară pe care nu o mai trăisem până atunci! Am avut senzația și sentimentul descoperirii profunde a adevăratului EU, a esenței mele cele mai pure! Pur și simplu îți sorbeam cuvintele și doream cumva să acumulez instant absolut tot ce-mi spuneai. Nu mă mai săturam. Eram atât de curioasă de ceea ce mai urmează să-mi spui încât parcă nu mai puteam să stau într-un loc! A fost o experiență care m-a ajutat Enorm!
M-am înteles la un nivel mult mai profund pe mine. Am înțeles de ce acționam sau nu acționam în anumite moduri, situații. Am înteles unde este nevoie să schimb și ce să lucrez cu mine în continuare, care îmi este adevărata misiune și Cale.”

~ Ofelia

 

„Citirea profilului hologenetic a fost pentru mine ca povestea ‘Alice în Tara Minunilor’!

Personificarea este pentru că îmi părea că am deschis poarta către o cunoaștere mai profundă a mea, mai adâncă în trăire și simțire, am avut multe constientizări despre mine și modus operandi în ceea ce mă privește, iar această traducere a portalului ADN pe care îl conțin a fost condus foarte blând și elocvent în explicații  de către minunata călăuză Claudia.

Recomand această experiență tuturor celor care aspiră către implinirea sufletului.”

~ Oana