IMG_8736

Claudia Anghel – Fondator și Ambasador Cheile Genelor, Ghid personal și organizațional

Eu sunt Claudia și sunt un om obișnuit, care iubește simplitatea, dar care în același timp a visat dintotdeauna să facă ceva măreț. Pe măsură ce am înaintat pe drumul vieții, harta s-a așternut și mi-a arătat că, pentru mine, maniera ideală de a fi este despre excelență și în același timp despre simplitate.

Scopul meu mai profund este ca atunci când sunt în acțiune, când mă ofer, când sunt disponibilă, când sunt în serviciu, să fiu în acel firesc și să inspir și pe alții să ajungă la acel firesc . Prin firesc înțelegem ce are nevoie fiecare – că are nevoie să se armonizeze cu ritmul propriu sau că are nevoie să se atingă de aspecte din ființa lui care tânjesc după el însuși sau că are nevoie să realizeze ce iubește mai mult să facă, pentru că atunci este el. Atingerea acestui firesc este în același timp o manieră de a trăi viața în energia excelenței și în simplitatea ritmului natural.

Pe lângă toate acestea și în completare, mă caracterizează construirea de familii, de comunități. Asta s-a întâmplat și cu centrul HarRa, când a venit mesajul că îl am de adus în formă, iar pe parcurs membrii echipei s-au alăturat horei în mod natural. Am simțit o atracție firească să formăm nucleul HarRa, să ducem centrul mai departe împreună. Pe plan profesional, chiar și înaintea centrului, aveam acest talent – am fost manager de talente – de a lucra cu oamenii, de a construi echipe. Îmi place într-adevăr să atrag oameni foarte diferiți – atrag un curcubeu de profile, de talente, un curcubeu de oameni. Este o provocare uneori, însă mă caracterizează unitatea în diversitate.

Un citat care mă descrie în mod esențial, extras din Cheia Genelor 37, de Richard Rudd ” – pe care Soarele mi-a dăruit-o la Munca Vieții – numită “Alchimia Familiei este următorul: “Prin tine, o nouă viziune despre conceptul de comunitate vrea să vină pe lume. Asta înseamnă că trebuie să lucrezi în cadrul comunităţii chiar dacă, uneori, s-ar putea să te simţi limitat de tradiţiile ei învechite. Treaba ta este să fii avangardist, să fii un lider şi un vizionar care aduce în vieţile oamenilor noi idei şi valori sociale. Asemeni unui părinte bun, va trebui să ai multă răbdare şi grijă cu cei pe care cauţi să-i transformi. Dacă le oferi suficient timp şi nu îţi compromiţi propria viziune, aceştia vor adera de bunăvoie la modul tău de gândire. Calea ta este calea viitorului – cea a drepturilor egale pentru toate fiinţele umane – Eşti un campion atât al grupului cât şi al individului, deoarece ştii şi vezi că, la urma urmei, cele două sunt unul şi acelaşi lucru.”

Acesta este mesajul Centrului HarRa, și al sufletului meu. Având această viziune în spate și fiind susținută de membrii echipei, care îmi împărtășesc menirea, facem tot ce putem în acest moment pentru a oferi experiențe unice și adânc transformaționale în iubire pentru fiecare persoană care alege să participe la un program sau la o sesiune a centrului. Vă aștept cu inima deschisă!

Ca Ambasador Cheile Genelor, mă puteți găsi și aici.

Adrian Constantinescu

Numele meu este Adrian. Sunt un om care în prezent își descoperă umanitatea proprie cât și pe a celor din jur, ascultându-i și relaționând cu ei. Acum trei ani și jumătate a fost prima mea întâlnire cu Transmisiunea Cheile Genelor și de atunci, mă ajută constant să înțeleg și să pun în cuvinte ceea ce simt în interiorul meu, iar apoi, să împărtășesc ce am găsit și să primesc cu o mai mare deschidere și acceptare experiența celorlalți în grupurile și familiile din care fac parte. O astfel de familie este și cea de la Centrul HarRa, unde în ultimii doi ani am avut parte de numeroase experiențe transformatoare alături de oameni minunați, călători și ei pe Calea de Aur. Cu drag am acceptat invitația Claudiei de a mă alătura Sinarhiei HarRa și mă încântă ocazia de a îmi aduce contribuția și Prezența în cadrul evenimentelor și programelor, în acest moment susținând organizarea Secvenței de Activare.

Alexandra Tănasie

Numele meu este Alexandra și mulți ani m-am întrebat: Cine sunt eu? Care este misiunea mea? Cum pot să-mi servesc mie mai bine, dar și altor oameni? Plecând de la aceste întrebări am întâlnit-o pe Claudia, am întâlnit comunitatea din Sinarhia HarRa și simt că am ajuns un pas mai aproape în cunoașterea de sine, în înțelegerea umbrelor, dar și a darurilor, în înțelegerea Serviciului meu.

Secvența de Activare mi-a adus multă claritate și m-a pus mai bine pe acest drum. Decizia de a mă alătura Sinarhiei HarRa a venit ca o dorință profundă de creștere, de a ieși din izolarea minții și a sufletului în care aveam tendința să intru uneori, dar și de a întâlni alte suflete și de a crește împreună.

În prezent co-facilitez împreună cu Claudia întâlnirile bi-lunare numite „Acasă în corpul meu” pe platforma Clubhouse, care au în centru conectarea și conexiunea cu corpul fizic.

Mă încântă apartenența la această comunitate și sper să descopăr moduri noi de a ma aduce și mai mult aproape: de mine, de comunitate, de voi.
pt site harra

Andrada Nistor

Îmi plac lucrurile simple, de aceea îmi vine ușor să văd frumusețea din jur, din orice element, ființă și obiect, pentru că este întotdeauna prezentă, dincolo de orice poveste spusă sau nespusă. Mă folosesc de fotografie ca să arăt și altora cum mi se arată mie viața. Tot surprinzând acest frumos în acțiune, am ajuns la Centrul HarRa, un loc drag mie în care și alte suflete sunt atrase de esența lucrurilor și de simpla bucurie de a fi. Împreună co-creăm un spațiu în care ne aducem laolaltă cele mai înalte și iubite idealuri, ne exprimăm din sensibilitatea inimii noastre și onorăm sclipirea de geniu din fiecare dintre noi. Cu timpul, viața m-a chemat să îmi dedic talentul artistic pentru a fotografia oamenii atrași de Centru în cadrul evenimentelor desfășurate și pentru a promova produsele oamenilor creativi dedicați unui Serviciu mai înalt. Din martie 2021, am preluat rolul de asistent coordonator al Centrului HarRa, fiind inițiată în tainele operaționale și de simț de către Liana, cea prin care rolul de asistent a debutat în cadrul comunității noastre. Merg mai departe cu zâmbetul pe buze, dedicând fiecare zi intențiilor izvorâte din puritatea inimii mele. 

Andreea Aron

Experiența HarRa a început acum 3 ani, odată cu Secvența de Activare. De atunci, mă ancorez, îmi asum și manifest din ce în ce mai mult darurile mele. M-am simțit atât de susținută de energia caldă și conținătoare a Claudiei Ciocîrlan și a centrului HarRa, regăsind aici sentimentul de Acasă, de Comuniune, de Comunitate, de Împreună, de Sinarhie, de Familie, de Libertate, Armonie și o Nouă Conștiință, cea adusă de Cheile Genelor. Toate aceste Daruri care radiază prin experiența acestui Centru, pe care le primesc mereu în interacțiunea de aici , simt că le pot dărui mai departe, mie, lumii și centrului, ca membră al echipei HarRa. Sunt artistă și prin picturile pe care le fac, prin fotografie, prin terapia cu sunete, voce și toba șamanică, sau prin dansul cu Focul, îmi aduc aportul către HarRa, mai ales prin creativitate. Sunt foarte recunoscătoare că am spus Da acestei experiențe de deschidere  din Viața mea, numită Gene Keys și HarRa.

IMG_1610
IMG_1567 cr

Filip Barbu

Am intrat în contact cu Cheile Genelor în urmă cu trei ani. Nu bănuiam că explorarea ce a pornit ca și o curiozitate se va transforma ușor-ușor într-o cale transformațională. Am parcurs inițial Secvența de Activare pentru ca mai apoi să continui cu Secvența Venus si Secvența Perlă. Am înțeles că relaționarea este esențială pentru mine deoarece eu unul învăț în relație cu ceilalți. Acest lucru a fost și este facilitat de către oamenii minunați pe care i-am întâlnit la Centrul HarRa. Am descoperit și încă descopăr cum să îmi aduc în viața de zi cu zi darurile cu care am venit pe lume, cum să îi ajut și să îi ghidez pe cei din jurul meu atunci când au nevoie, cum să alchimizez și să transform tipare vechi și astfel să dezgrop resursele pe care le conțin.

În prezent, îmi aduc contribuția în familia HarRa prin abordarea aspectelor logistice în cadrul Centrului și administrarea arhivei audio-video.

Flavia-Isabela Cioceanu

Numele meu este Flavia și facilitez călătorii de visare conștientă. Îmi place să cred că sunt un artist al imaginației. Dintotdeauna am explorat viața prin intermediul artei și al imaginației, iar călătoriile de visare conștientă le făceam încă de mic copil atunci când vizualizam videoclipuri pentru melodiile care îmi plăceau. Mai târziu, pasiunea și darul meu s-au transpus în cursurile de regie de film și scenaristică, iar de-a lungul timpului au evoluat în lucrul direct cu oamenii și facilitarea acestor experiențe de călătorii subtile creative.

Mă motivează enorm sentimentul de revelație interioară, de de-click, de conștientizare, acele stări de conștiență pură pe care o astfel de experiență le poate trezi în oameni. Mă motivează joaca arhetipurilor și schimbarea percepției pe care o putem avea unii față de ceilalți când ne reconectăm la personajele noastre subtile. Imaginați-vă cum ar fi doar să ne privim unii pe alții mai des prin filtrul personajelor-erou din noi sau personajelor-geniu din noi? Și, de asemenea, să ne recunoaștem cu acceptare personajele-demon și personajele-victimă din noi, fără să le judecăm sau să le considerăm inadecvate. Cheile Genelor au împlinit în mod holistic și profund căutările mele în tărâmurile arhetipale ale subconștientului. 

Asta îmi face sufletul să cânte, schimbarea perspectivei interioare asupra propriilor fațete ale personalității, ceea ce aduce automat și o schimbare a lentilelor prin care îi privim pe ceilalți. În esență, este reconectarea la iubire, la visul cel mai pur al sufletului nostru, picătură cu picătură, atât cât putem în vremurile de profundă schimbare pe care le trăim. 

La HarRa rolul meu este pe parte de networking, comunicare cu oamenii, și de asemenea pe parte de texte și traduceri. Punerea împreună a oamenilor în momente intime în care aceștia contemplă asupra vieții și își cresc darurile și potențialul prin împărtășirile și contribuțiile lor sunt lucruri care mă animă și pe care le voi onora cu prezența mea întreaga viață. Aștept cu bucurie să ne vedem la evenimentele HarRa!

Ibolya Bereș 

Numele meu este Ibolya. Toată lumea îmi spune Ibi. Sunt o ființă foarte optimistă și veselă. Iubesc enorm viața și natura cu simplitatea, maiestuozitatea, frumusețea și splendoarea lor. Iubesc în egală măsură oamenii, plantele, animalele, răsăriturile si apusurile, pietrele, zânele, elementalii, apele, munții, mările și oceanele, planetele, universurile și omniversurile. Cred cu toată ființa mea în frumusețea și potențialul divin al fiecărui Om. Și acesta reprezintă drive-ul meu, motivul pentru care mă trezesc în fiecare dimineață.

Dacă e să aleg un cuvânt care mă caracterizează acesta este Creativitatea. Sunt pasionată de fotografie și arte vizuale. Îmi place să scriu. De când mă știu am fost fascinată de misterul vieții, de profunzimea și infinita măreție ascunse în oameni.

Am pornit cu uimire, acum mulți ani în această călătorie a re-amintirii și undeva pe drum am întâlnit Cheile Genelor, cu a cărei transmisiune am rezonat și fuzionat instantaneu. Marketing-ul transformat în psihologie și coaching, s-a împlinit prin această sinteza, iar azi sunt Ambasador Cheile Genelor și cu maximă bucurie am răspuns invitației Claudiei, de a fi parte din această curajoasă si extrem de frumoasă echipă și sinarhie în acțiune numită HarRa Center. Rolul meu este de păstrător al purității transmisiunii și de însuflețire.

Ibi (1)
IMG_1589

Liana Boian 

Am fost conectată cu demersul HarRa încă din perioada lui ”intrauterină”, când Claudia a inițiat primele grupuri de contemplare a transmisiunii Cheile Genelor. Atunci când HarRa s-a materializat drept centru holistic și integrativ am simțit că reprezintă un fertil teren de ancorare a frecvenței Sinarhiei, un ideal la care mă simt profund conectată. Intrarea în rolul de asistentă a Claudiei în septembrie 2018, și mai apoi în cel de coordonator de programe, a venit natural, ca un mod benefic de a susține și a fi susținută atât în integrarea Transmisiunii, cât și în propagarea mesajului pe care-l aduce către cât mai mulți oameni.

După integrarea acestor roluri, începând cu ianuarie 2021 sunt coordonator de traduceri materiale și programe Cheile Genelor și Wisdom Keepers,  facilitatorul programului ”Ambră și Nectar” și Ghid Cheile Genelor (mai 2021).

Sinarhia, Sinergia și Sintropia (forma de organizare a conştiinţei în cadrul unui sistem în care fiecare parte individuală acţionează în beneficiul Întregului) sunt valorile care m-au adus alături de HarRa și care mă inspiră să fiu prezentă în continuare.

Marius Bebeșelea

Numele meu este Marius. Sunt o ființă calmă,  blândă, răbdătoare, sensibilă și veselă. Ador frumosul, marea (my best friend), vântul, sunetele, vizualul și liniștea. Sunt foarte creativ și un excelent colaborator. 
Experiența mea cu Cheile Genelor a început recent, dar simt că sunt de ani buni conectat cu această transmisiune. În acele seri deschise de marți, am  cunoscut-o pe Claudia Ciocîrlan și de atunci am simtit că sunt primit într-o familie de suflet și tot așa am fost atras de multe programe de ale ei, iar acum ”Voilà” – sunt colaborator al familiei sinarhice  din centrul HarRa.
În prezent mă ocup cu realizarea de video-uri artistice,  colaje video, mixaje  etc. 
Împreună putem orice pentru ca SUNTEM !
Vă mulțumesc, iubesc și îmbrățișez blând!
Screenshot_1
IMG_1563

Octav Chelmuș

În urmă cu mai puțin de 2 ani ajungeam la un terapeut ce mi-a sugerat că mi s-ar potrivi Cheile genelor și că are o prietenă care urmează să înceapă un program în câteva zile. Nu îmi stă în caracter să „mă arunc cu capul înainte”, însă intuiția mi-a spus atunci că nu există alternativă, așa că am făcut-o.

Acea prietenă era chiar Claudia iar locul unde se desfășurau întâlnirile era chiar Centrul HarRa.
Am început cu Secvența de activare, continuând cu celelalte 2 secvențe (Venus & Perlă) dar și cu alte activități (Delta, Seri de contemplare etc.).
Încă de la prima întâlnire am fost profund și plăcut impresionat de oamenii pe care i-am întâlnit la HarRa, cât și de energia caldă și primitoare ce m-a întâmpinat. În acele momente mi-a fost (re)adus aminte că există oameni buni, iubitori și calzi, care nu îți doresc răul și, care mai mult decât atât, te și ajută să îți fie bine.

Oricât de simplu sau banal ar putea suna, pentru mine a fost revelația ce a (re)aprins scânteia care s-a dezvoltat în timp și mă susține să fiu mai bun, să îmi doresc o lume mai bună pentru noi toți, să devin unul dintre acei oameni calzi și iubitori care, când li se oferă ocazia să ofere susținere prin mijloacele sale.
Am ales să vorbesc mai mult despre mine în contextul HarRa, pentru că îmi este destul de greu să mă descriu fără un context. Sunt destul (puțin spus) de nedefinit by design, așadar tot ce îmi vine acum să va mai spun este că mă bucur că fac parte din minuata și sinarhica echipă HarRa.

PS – rolul pe care îl ocup momentan este de coordonator pentru dezvoltarea site-ului.

Sînziana Davidescu

Întâlnirea mea cu Cheile Genelor și cu Claudia Ciocîrlan s-a întâmplat acum mai puțin de un an, neimaginându-mi la momentul respectiv în câte moduri minunate această întâlnire îmi va schimba viața, atât pe interior, cât și pe exterior.

Am parcurs Secvența de Activare, am primit cu bucurie invitația de a participa în retreat-ul ”Meșterii din Peștera de Aur – tabără tematică”, unde alături de oameni frumoși din centrul HarRa am trăit, dăruit și primit meșteșuguri și experiențe magice. În prezent parcurg Secvența Venus și mă deschid cu curiozitate și entuziasm către noi moduri de a fi în acest câmp cald, conținător și hrănitor creat în centrul HarRa.

poza Sinziana pt Sinarhia HarRa