Richard trimite un mesaj de iubire către toți prietenii și membrii Societății Cheile Genelor, de la o străveche fântână vindecătoare aflată în Cornwall, Anglia.

Transcris din acest video

de Richard Rudd

 

Bună, iată-mă din nou aici, în Cornwall. Am fost de curând aici și am găsit mica fântână din spatele meu. Este o fântână străveche, cu o căsuță deasupra sa. Acestea erau locuri tradiționale sacre ale Zeiței. Sunt locuri minunate unde se poate veni, sunt  în mare parte neperturbate în ziua de azi. Sunt locuri în care puteți veni pentru a intra în comuniune și a fi cu spiritele sălbatice care trăiesc aici. Locuri de puritate și purificare. Locuri contemplative. Aici puteți vedea… o să vă fac un mic tur al fântânii.

Toți acești mușchi străvechi care au crescut… frumos. Aici e la fântână, este chiar în spatele meu. În Cornwall multe din aceste locuri sunt consacrate Sfintei Brigid, care este de multe ori asociată cu aceste izvoare și fântâni.  Aici puteți vedea cum în copaci oamenii au atârnat ofrande celtice, păgâne, cristale și diverse obiecte. Este frumos. Este un loc special. Un loc de care oamenii au grijă, pe care-l folosesc și în care se conectează cu spiritul ancestral al locului. Aceste locuri mi se par magice, și am dorit să le împărtășesc cu voi, prietenii mei din Societatea Cheile Genelor.

Așa cum oamenii leagă aceste șnururi în copaci pentru a reprezenta legământul lor față de spiritul din lumea de dincolo, lumea pe care nu o putem vedea, și noi, cei din Gene Keys Society, facem același lucru. Creăm aceste legături și ne conectăm între noi în întreaga lume prin aceste învățături minunate . Așadar, vă trimit multă iubire din partea Sfintei Brigid, de aici din Cornwall-ul celtic.

 

 

Tradus de Andreea Aron, 

Hub Cheile Genelor în limba maternă