“Împreună suntem” este o afirmație și un îndemn la a ne aminti că adevărata putere a noastră ca oameni este în mijlocul comunităților. Această invitație de vineri seara are scopul de a ne aduce împreună și a ne cunoaște mai bine, de a co-crea un spațiu rafinat, blând și susținător pentru procesele noastre de alchimie internă.

 

Transmisiunea Cheile Genelor este una jucăușă, este o țesătură de povești și arhetipuri și în același timp este un instrument profund de explorare interioară. Garnisit cu o serie de practici alese special pentru aceste seri, acest instrument ne poate deschide porți și tărâmuri pe care poate nu le credeam posibile în ființa noastră și în percepția asupra lumii. De aceea îl lăsăm să ne ghideze subtil pe parcursul acestor seri.

 

Organizate fizic sau online, sub bagheta magică și îndrumarea blândă a Claudiei Ciocîrlan și a membrilor echipei HarRa, vă invităm să vă alăturați în jurul vetrei, punând la un loc daruri și haruri cu care vom țese împreună povestea familiei extinse.
Contribuția pentru aceste seri este una variabila, între 50 și 150 RON, după cum simte și poate fiecare. La fiecare întâlnire vom pune la dispoziție 3 locuri pentru participanți care își doresc să se alăture comunității, dar nu au posibilități financiare în acel moment. Cei care veți putea contribui cu o sumă mai mare veți sprijini participarea lor.

Vă așteptăm cu iubire blândă.

 

Pentru eventuale clarificări necesare, trimite e-mail la adresa [email protected] sau:
> WhatsApp/telefon 0720 147 246 Claudia Ciocîrlan
> WhatsApp/telefon 0742 093 455 Andrada Nistor