Richard vorbește despre Revenirea Magiei pe Pământ. Înregistrat în Cornwall, primăvara anului 2018.

Transcris din acest video 

 

Mă aflu în cel mai frumos spațiu din Cornwall, în sud-vestul Angliei – un loc magic.

Voiam să vorbesc cu voi azi și din acest loc, foarte potrivit, despre ceva ce se va întâmpla în curând. Astăzi, miercuri, începe un tranzit planetar pe termen lung al planetei Pluto. De obicei, nu merg atât de mult în astrologie și calcule astrologice, dar după cum știți, sistemele Cheile Genelor și cel de profilare sunt bazate pe asta, așa că din când în când mai arunc câte o privire către astrologie și către tiparele vieții și ale cosmosului. Acest tranzit, în special, este profund magic, deoarece Pluto se mută în Cheia 61 – Cheia Adevărului Interior – Siddhi-ul Sfințeniei. Cred că are o mare însemnătate pentru noi ca specie. Cred că este un moment deosebit de puternic. Tranzitul lui Pluto este unul lung, așa ca ne vom juca în energia acestei Chei a Genelor timp de doi sau trei ani, și va aduce ceva cu totul nou.Pentru mine, ce înseamnă asta – și este punctul meu de vedere, propria intuiție – este Reîntoarcerea Magiei.

 

Este reîntoarcerea magiei, a forțelor magice ale pământului, ale Gaiei. Face parte din Inelul de Codoni al Gaiei, această Cheie a Genelor. Pluto nu a mai trecut pe aici de aproximativ 250 de ani, de la sfârșitul Epocii Iluminării (curentul Iluminismului), înainte de Revoluția Industrială, când pământul era încă cumva neatins. Deci, cred că ceea ce vine în anii următori va fi extraordinar. Totuși nu cred că se va întâmpla pentru toată lumea. Este un câmp dinamic senzitiv și subtil.

Eu știu că atunci când aduc vorba despre cuvântul magie, unii oameni ar putea să creadă că sunt un pic nebun. Pentru mine, magia este o esență tangibilă. Este o chintesență. Este peste tot în jurul nostru. Ne conectează. Este precum Forța. Este câmpul subtil. Pentru un timp îndelungat, am pierdut magia, am uitat de ea. Magia s-a retras în adormire. În unele locuri este încă vie, locuri precum acesta în care mă aflu. O poți contacta la momentul potrivit din an, sau momentul când luna este într-un locul potrivit pe cer, sau un moment potrivit al zilei, dacă forțele sunt disponibile. Dar acum se întoarce. Se întoarce pentru un ciclu care ne va duce undeva extraordinar, pentru că este însămânțarea unui nou fel de viitor pentru specia noastră, pentru umanitate. Printre noi sunt acei oameni mai sensitivi, iar acesta este momentul nostru. Este momentul nostru pentru că puterile magice vor deveni disponibile pentru noi. Pentru prima dată, după mult timp, se vor trezi din nou. Vom avea un nou mod de relaționare cu aceste puteri. Nu o relaționare în care le vom adora precum niște zeități, așa cum am mai făcut-o, ci va fi o simbioză, un proces în care ne ajutăm reciproc. Aceste forțe – există aceste puteri acolo, sunt zeități ce trăiesc în pământ – ele fac parte din noi. Nu sunt separate de noi. Fac parte din ființa noastră extinsă, din expansiunea extinsă a conștiinței noastre și pe măsură ce întindem mâna și atingem aceste creaturi, aceste ființe, putem crea relații cu ele. Putem lucra împreună pentru că ele au puteri de a mișca lucruri pe care noi nu le avem, în dimensiuni pe care nu le putem încă vedea. Ele pot aduce lucruri la îndeplinire mult mai rapid, în anumite moduri, decât am putea noi în planul material. Există găuri de vierme între dimensiuni care permit acestor ființe să folosească scurtături pentru noi, cu noi.

 

Vine o perioadă de putere imensă și este important să o gestionăm cu atenție. Cu această a 61-a Cheie a Genelor, umbra este Psihoza. Este foarte ușor să fii ”prăjit” de frecvențele înalte. Mulți oameni au căzut în capcana asta sau nu au destulă puritate în inimile lor, au prea mult interes de sine, iar apoi folosesc magia și asta îi poluează într-un anume fel. Nu magia în sine, ci ei devin cumva pătați și se transformă într-o magie mai întunecată, care mereu se prăbușește în ea însăși.

Este nevoie să fim pregătiți, sa fim curați și să fim deschiși. E nevoie să facem munca necesară astfel încât să putem întâmpina această magie pe măsură ce se întoarce, în special în următorii câțiva ani. Este important să ne facem munca în relații, munca în Secvența Venus. Trebuie să ne facem munca din Stabilitatea Centrală. Trebuie să fim pregătiți.

Sunt niște vremuri foarte interesante. Sunt foarte bucuros că pot împărtăși cu voi în legătură cu asta. Multă iubire din partea mea, din acest loc. Vă invit să prindeți tranzitul și să pășiți afară, în câmpul unde magia trăiește.

 

Tradus de Gabriel Brătan, 

@ Hub Cheile Genelor în limba maternă