Transcris din acest video

de Richard Rudd

 

Bună.

Din Glosar astăzi Profilul Hologenetic

”Matrice geometrică universală al cărei scop central personal este de revelare a relației dintre un individ și întreg. Profilul tău hologenetic este o hartă personalizată a diverselor secvențe genetice care vor debloca sau trezi anumite aspecte ale geniului tău.”

Deci profilul este un mod de a vedea cum ești încorporat în întreg. Și poate mulți oameni înțeleg greșit acest profil, crezând că este un lucru fixat. Doar că e pur și simplu o hartă. Asta este de fapt, o hartă sau o busolă.

O busolă care îți oferă această direcție în teritoriu,  karma care este viața ta. Potențialul tău și neajunsurile tale, asta e tot ce este. Deci doi oameni născuți în aceeași zi, cu exact același profil – e doar aceeași busolă, același set de arhetipuri, dar asta nu reprezintă sufletul. E doar vehicolul, e doar amprenta karmică și tiparele ei. Este important să realizezi că nu e o treabă așa de serioasă precum o fac unii să pară. Nu e cine ce ești, e doar călătoria ta. Asta reprezintă profilul.

”Alăturând calculele astrologice unei înțelegeri arhetipale a geneticii, Profilul Hologenetic este schema originară care îți spune cine ești, cum funcționezi și, mai presus de toate, de ce ești aici.”

Cine ești în sensul de cine poți deveni. 

Aceasta e, stă modul în care tu poți deveni. Cum funcționezi. Pentru că îți arată karma și modul în care operează, prin aceste secvențe și dezvăluirea lor.

Și, mai presus de toate, de ce ești aici? ”De ce” este important. ”De ce”-ul are de-a face a fi-ul nostru. Toți suntem aici pentru același motiv, dar chimiile specifice și ușor diferite ne conferă nuanțe variate ale acestui ”De ce”.

”Pe măsură ce îți contempli profilul și multiplele sale căi, secvențe și geometrii, îți va activa și trezi talentele rezonante dinăuntrul câmpului viu al aurei tale”.

Aceasta este o frază foarte, foarte importantă, pentru că profilul este destinat contemplării. Nu e menit analizării profunde. Este contemplare. Contempli aceste secvențe și  aplici această contemplare în viața ta, și asta este ceea ce începe să schimbe, activeze și trezească talentele rezonante dinăuntrul câmpului viu al aurei tale. Aceasta este transmisiunea Cheilor Genelor care lucrează prin acest Profil.

”În calitatea sa de instrument central de lucru al căii din Sinteza Cheile Genelor, Profilul tău Hologenetic îți permite și te invită să aduci în mod progresiv puterea contemplării tot mai profund în viața ta. Datorită naturii sale hologenetice, oriunde ți-ai plasa conștiența în interiorul Profilului vei activa toate celelalte căi, simultan.”

Oamenii cred că profilul este complicat, dar nu poate fi mai simplu de atât. Poți alege din acel profil o singură Cheie. E doar un mod de a alege o Cheie, asta-i tot. Chiar le-am mai spus oamenilor, ați putea inventa unul și dacă îi oferiți devotamentul vostru complet vi se va întâmpla același proces. Vă veți trezi pentru că Cheile Genelor sunt asta – cheile care… limbajul care reprogramează și vă ajută să vă reamintiți de Sinele vostru mai înalt. 

 

În sensul ăsta, profilul e un soi de șiretlic. Are o acuratețe profundă pentru că este codat în tiparele cosmice ale Universului. Aceasta este puterea care vine din folosirea astrologiei, artă străveche care ne permite să conectăm microcosmosul cu macrocosmosul cu multă precizie. Și există multe forme de astrologie, și modalități diferite de a o folosi, tocmai asta e și ideea, dar aceasta este cea care însoțește Cheile Genelor în prezent. Și poate în viitor alți oameni vor descoperi alte modalități.

”Oriunde privești, același lucru se întâmplă, contemplarea fiind contemplare.

Asta înseamnă că toate secvențele și căile din cadrul Profilului au același scop – de a-ți ridica frecvența întregii aure și de a activa scopul superior dinăuntrul ADN-ului tău.”

Când citești acest Glosar observi că e cam repetitiv, pentru că reimprimă premisele centrale. Aceste premise simple: contemplează și continuă să contempli, alege o Cheie, privește-i Umbra, decojește-o, deschide-o, descoperă Darul de acolo. Lasă acel Dar să înflorească în Siddhi, această stare pură. Iar apoi adâncește-te în aceste Siddhi-uri, aceste stări înalte, aceste aspecte înalte ale ființei tale. Asta devine apoi o parte profundă a contemplării tale, a meditației tale, pe măsură ce crești frecvența luminii care se mișcă prin aura ta. Cam așa e de simplu.

Deci bucură-te de contemplarea propriului Profil, cu numeroasele lui labirinturi și meandrele, și sper că te vei conecta cu el profund și-i vei descuia o parte din magie, fără a deveni totuși prea atașat de el.

 

Tradus de Liana Boian, 

Hub Cheile Genelor în limba maternă