*Accesează articolul original în limba engleză aici.

de Richard Rudd

 

2. Problematica Proiectorilor – Cât de mult trebuie să aștept?

Există o cheie esențială pentru a înțelege Proiectorii și ea poate fi găsită doar privind imaginea de ansamblu. Știm că din punct de vedere statistic, Proiectorii reprezintă 21% din populație. Asta înseamnă că una din cinci persoane, mai mult sau mai puțin, este un Proiector. Acestea sunt niște cifre interesante, mai ales atunci când sunt considerate în contextul modului în care funcționează fondurile genetice.

Există un circuit misterios în Diagrama Corpului (n.tr – în eng. Bodygraph) care în mod curios este cunoscut sub numele de WA. WA deține secretul coregrafiei tuturor fondurilor genetice umane. Într-o zi, când aceste aspecte ale Human Design vor fi explorate mai în profunzime, vom putea vedea cum grupările de designuri individuale se unesc în același mod în care celulele se leagă împreună pentru a crea organele din interiorul corpurilor noastre. Pentru cei care refuză ideea că nu avem de ales, acestea sunt lucruri înfricoșătoare. WA arată modul în care diferitele designuri umane sunt organizate colectiv și adunate împreună pentru a îndeplini anumite funcții în cadrul organismului Umanității ca întreg.

 

Imaginează-ți așadar că umanitatea este un corp, ca propriul tău corp. Există doar patru tipuri de celule, fiecare cu propria subprogramare. La o extremă, avem o cantitate mică de celule „vagaboande”, corpuri independente care sunt proiectate să funcționeze în afara buclei programării de bază. Cu toate acestea, în mod ironic, aceste celule manifestatoare sunt la fel de dependente de Întreg ca orice alt tip de celulă. Dar sunt pur și simplu programate să pară independente. La cealaltă extremă, avem un mic procent de celule de avertizare timpurie – aceste celule neobișnuite nu au o programare proprie, dar sunt proiectate să preia citiri precise ale oricărui mediu celular prin care se deplasează. În fiecare sub-cultură vom găsi câteva dintre aceste celule care reflectă sănătatea mediului local. Rolul lor este de a avertiza inteligența generală a corpului asupra oricăror posibile perturbări ale organismului. Din acest motiv sunt denumite celule reflectoare.

Cea mai mare parte a vieții celulare a corpului (91%) este alcătuită din cele mai comune două tipuri de celule – celule generatoare și celule proiectoare. Aceste două tipuri sunt concepute pentru a se interconecta unele cu altele. Celulele generatoare creează în mod colectiv viața organismului. Ele sunt celule de energie pură care zumzăie zi și noapte, asigurând întreținerea și construirea Întregului. Celulele proiectoare sunt unice. Nu au o propulsie proprie, așa că se deplasează pe curenții nelimitați de energie creați de celulele generatoare. 

 

Ne putem imagina cât de ușor ar fi pentru o celulă proiectoare să simtă că nu are niciun scop în interiorul organismului. Cu toate acestea, fiecare celulă proiector are de fapt un scop foarte specific (unele au mai mult de unul), dar acest scop poate fi realizat numai atunci când anumite celule de energie (generatoare) se ancorează la celula proiector pentru a primi instrucțiuni. Deoarece Proiectorul nu are propulsie, este neputincios în a iniția acest proces, așa că trebuie să permită celulelor generatoare să-l recunoască și să se andocheze în propriul lor ritm. Acest proces de recunoaștere are loc printr-un program codificat de ”încuietoare și cheie”, încorporat în aceste două tipuri de celule încă de la naștere. Cu alte cuvinte, fiecare Proiector deține mai multe chei care se potrivesc unei game extinse de încuietori. Atunci când o cheie nu se potrivește la o anumită încuietoare, este foarte evident!

 

Prin cunoașterea WA, știm că unitatea genetică de bază este 5. Aceste grupări de oameni formate în principal din Generatori și Proiectori sunt cunoscute și sub denumirea de „Pentas”. Familia nucleară este o familie de cinci persoane. Statistic vorbind, asta înseamnă că este compusă din patru Generatori și un Proiector. Ca arhetip, rolul acestui al cincilea Proiector este de a menține stabilitatea celor patru Generatori.

Bun! Următoarea parte poate să vi se pară mai înfricoșătoare, așa că așezați-vă bine și încercați să mă urmăriți!…

La fel cum acest al cincilea Proiector reunește cei patru Generatori pentru a forma un penta, acest penta dezvoltă apoi o viață proprie. Începe să caute ceva mai mare în care să se ancoreze, iar acesta este cunoscut sub numele de OC16. Așadar, Pentas (grupurile de cinci ființe umane) caută un alt Proiector, cunoscut sub numele de alfa. Proiectorii alfa se cuplează în mod natural împreună cu trei penta, ajungând astfel la 16 persoane (inclusiv alfa). În momentul în care avem 16 oameni laolaltă, avem de fapt fundația unui întreg fond genetic, care continuă apoi să crească exponențial.

 

Bun! Mă voi opri aici. Indiferent dacă ai putut să mă urmărești sau nu, eu încerc să subliniez ceva – și anume că, dacă ești Proiector, atunci ești codificat genetic pentru a fi recunoscut și abordat de alții (în mod special de Generatori). Acesta este fundamentul succesului umanității ca specie. Rolul Proiectorului este esențial pentru ca viața să fie organizată în mod coerent. Dar există o mare ironie în toate acestea pentru Proiector – și anume, că nu au nimic de făcut până când nu sunt recunoscuți. Fiecare Proiector știe când cheia se potrivește. Fiecare celulă din corpul lor se luminează. Ei știu, de asemenea, când doar ”aproape” se potrivește. Acestea sunt momentele critice pentru Proiectori. Dacă potrivirea nu este perfectă, atunci trebuie să zâmbească frumos și să își vadă de drum.

 

Așadar, cât timp trebuie să aștepte un Proiector? Ei bine, pentru totdeauna. Există un secret profund pentru un Proiector care trece printr-un proces de decondiționare – și anume, așteptarea în sine transformă celulele. Ușurarea care se naște atunci când Proiectorul realizează că nu trebuie să se chinuie pentru a forța cheile să se potrivească atunci când ele nu vor să se potrivească, eliberează o presiune uriașă din viaţa Proiectorului. Dar, de asemenea, așa cum a reieșit din propria mea experiență observându-i pe Proiectori, ei nu sunt întotdeauna capabili să arunce imediat cheile care nu se potrivesc. Uneori, acele chei le pot oferi mijloace de trai și așa că trebuie să le păstreze până găsesc cheile potrivite pentru a le înlocui. Asta necesită curaj – să aștepți știind că ceva nu este în regulă și pe deasupra mai ești și neputincios în a schimba situația. Am o vastă admirație pentru orice Proiector care trece prin procesul de decondiționare și, de asemenea, am învățat că nu pot avansa niciodată prin viață fără prezența Proiectorilor pe lângă mine  în roluri cheie.

 

Proiectorilor, dacă nu puteți avea răbdare, atunci nu există nicio speranță pentru niciunul dintre noi…

 

Pentru mai multe informații despre Human Design și Cheile Genelor, accesați https://genekeys.com/human-design/

 

 

Tradus de Andrada Nistor, 

Hub Cheile Genelor în limba maternă