*Accesează articolul original în limba engleză aici.

de Richard Rudd

 

1. Problematica Generatorului Manifestant – Sunt cea de-a 5-a tipologie?

Pe măsură ce în viața mea trece din ce în ce mai mult timp petrecut alături de Human Design, devin din ce în ce mai sigur de cel mai mare secret pe care mi-l revelează – Secretul Aurei. Dacă știi cum să fii tu însuți, aura ta începe să vibreze. Ea comunică într-o lume cuantică dincolo de gânduri și cuvinte – acea lume unde ne conectăm cu sursa întregii vieți. 

Dacă vrei să înțelegi oricare dintre cele 4 tipologii, ai nevoie să le urmărești cum funcționează în lume. Trebuie să vezi cum se mișcă, cum se schimbă pe măsură ce se trezesc la o nouă stare de conștiință și cum interacționează cu alții. Acesta este secretul pentru a înțelege Generatorul Manifestant. Sunt puține lucruri noi care au fost consimțite despre această tipologie și totuși ei cuprind o treime din specia noastră umană. Când am început să studiez eu Human Design, erau încă denumiți “manifestatori sacrali”, ceea ce ne dă un indiciu despre cât de repede evoluează această cunoaștere și în același timp despre cât de tânără este.

Adevărata aură de Manifestator este aceea a unui războinic. El declară în gura mare: “Stați în gardă! Sunt aici. Orice se poate întâmpla!” Mare parte din această afirmație este pur defensivă pentru că de fapt Manifestatorii sunt foarte vulnerabili. Atunci când ai o aură care deține o asemenea putere, poți cu ușurință deveni o țintă. Și totuși, atât de mulți oameni înțeleg greșit Manifestatorul. Ei nu sunt construiți să fie duri, nu au energie sacrală. Îmi place să privesc Manifestatorul ca pe ghepardul din regatul animalelor. Gheparzii sunt cele mai rapide creaturi de pe Pământ, dar corpurile lor sunt foarte subțiri. Ei își pot susține viteza doar pe perioade scurte (runda lor de vânătoare se termină în două minute), după care au nevoie să se odihnească cel puțin patru ore pentru a-și reface puterea. Cred că mulți oameni implicați în Human Design înțeleg greșit sensibilitatea și vulnerabilitatea Manifestatorilor. Și pe deasupra, sunt și ușor de manipulat prin sacralul lor nedefinit. 

Aura Generatorului este aceea a unui Buddha. Ea declară simplu: “Sunt dispus ca viața să curgă prin mine“. Așa cum aura Manifestatorului este yang, cea a Generatorului este yin. Este ca un vas gol care nu poate fi apucat. Se mulează pe moment, în simetrie perfectă cu mediul înconjurător. Așa cum aura Manifestatorului ține viața la distanță, Generatorul este precum o gaură neagră care invită viața înăuntru, într-un mod irezistibil și infinit de adânc. Și totuși, Generatorul are limitările vehiculului său. Nu este construit pentru viteză, ci pentru muncă susținută (încă vorbesc metaforic). Pentru Generator, viața se mișcă în ritmul în care trebuie să se miște, prin limitarea cutiei sale de viteze. 

Haideți să pătrundem în tipologia Generatorului Manifestant. Puteți deduce formula? Da, avem un Buddha Războinic. Nu există altă aură pe pământ precum aceasta. Adevărata aură a Generatorului Manifestant este o coincidență perfectă de yin și yang. În același timp fără de efort și capabili la nesfârșit să se miște cu viteza luminii pentru perioade susținute de timp. Acești oameni sunt adevăratele arhetipuri ale potențialului umanității. Dacă  vei colora toate porțile din Diagrama Corpului (n.tr – în eng. Bodygraph), ceea ce rezultă este un Generator Manifestant. Dacă ar fi să spunem că există un copil de aur între tipologii, acesta este. 

Secretul Generatorului Manifestant este secretul femininului. Ei reprezintă o fuziune sau o luptă între polii masculin și feminin. Sălbăticia neîmblânzită a Războinicului și liniștea, predarea Buddha-ului. Dacă ești un Generator Manifestant, care dintre cele două ai prefera să îți controleze viața? Mai întâi să răspundă doamnele, vă rog! Viața voastră este o expresie a acestui act cosmic de echilibru. De fiecare dată când lăsați războinicul să conducă, Buddha-ul este descentrat iar rezistența pe care o întâlniți este extraordinară. Dar atunci când permiteți Buddha-ului să vă ghideze viața, cu răbdare și încredere tăcută, atunci aura voastră chiar începe să strălucească de lumină. Potențialul vostru iese în evidență și toți îl văd, dar abilitatea de a-l ține în frâu este ceea ce îi impresionează pe oameni cel mai mult. Puteți realiza mai multe într-o viață decât un Generator ar putea într-o sută de vieți (Generatorul pur nu este interesat oricum de realizări). Din păcate, foarte puțini Generatori Manifestanți sunt capabili să se ancoreze suficient în feminin, pentru a-și îndeplini adevăratul potențial. 

Dacă ești un Generator Manifestant în proces de trezire, ia aminte la asta: pentru primii 3 ani și jumătate îi vei permite încă bărbatului interior să dea buzna pe ușă, punând femeia la pământ. După 3 ani și jumătate vei deveni în mod natural mai interesat de Generator (poți învăța multe de la Generatorii puri). După 7 ani, ei bine, știți cine va purta pantalonii, nu-i așa?

Așadar, răspunsul la întrebare este: ești ambele tipologii și nici una. Este vorba doar despre care din ele intră prima pe ușă. 

 

Pentru mai multe informații despre Human Design și Cheile Genelor, accesați https://genekeys.com/human-design/

 

Tradus de Flavia Cioceanu, 

Hub Cheile Genelor în limba maternă