Pentru pelerinii mai avansați pe Calea de Aur a Cheilor Genelor, Richard Rudd oferă o revelație unică despre puterea contemplării sferei Perlă, ca reprezentând un catalizator care într-o bună zi poate da drumul la tot felul de miracole în viața ta.

Transcris din acest video

de Richard Rudd

 

Vezi video subtitrat în limba română aici.

 

Bun găsit. 

În dimineața aceasta aș vrea să vă vorbesc despre Perlă și vă spun câteva lucruri interesante.

Când am primit Perla ca o descărcare de informații, o transmisiune, a venit oarecum fuzionată cu Secvența Venus. Acea secvență am înțeles-o puțin diferit, prin geometrii.

Perla, care reprezintă poziția planetei Jupiter înainte de naștere, 88 grade înainte de naștere – în Human Design, se numește Jupiter Conștient. Deci este poziția lui Jupiter la momentul nașterii. 

O poziție foarte magică, dar numai în ceea ce privește Secvența. Un astrolog ar putea să interpreteze altfel acea poziție. Fără a înțelege toată Secvența, cu toate celelalte activări planetare și povestea pe care o spun ele,  nu poți înțelege în întregime ce reprezintă Perla.

 Ai nevoie să te uiți la întreaga Secvență, la firul narativ al vieții tale interioare și al evoluției ei.

Perla reprezintă marele final, apogeul, recolta.

Are un loc destul de fascinat în geometria întregului, pentru că în cadrul Căii de Aur se află într-un triunghi, formând joncțiunea unei forme mai avansate a Secvenței Perlă, numită Star Pearl (Steaua Perlă), despre care veți afla mai multe în viitor.

Într-un fel, reprezintă cristalizarea întregii Căi de Aur.

Adesea spun oamenilor: n-are rost să vă uitați la Perla voastră. E chiar interesant. Dar oamenii vor să știe despre ea, doar e în centru. Glumesc pe jumătate când le spun că n-are rost.  Pentru că este o recoltă. Vine doar ca apogeu al tuturor celorlalte lucruri.

Când îți contempli Perla, cu Cheia și Linia ei, de fapt îți privești viitorul, marele final al călătoriei tale de individuare, care, pentru marea majoritate, are loc în viitor.

La alt nivel însă are loc acum, fiindcă e în interiorul tău. Are rost să o contempli, căci poți aduce ceva din viitor pentru a contempla în prezent și astfel a o radia și îți poate dărui ceva prețios.

Iată partea interesantă. Pe vremuri, când făceam Secvența Venus și Perla, numeam punctul acela, Perla, „Eliberarea Miracolelor”. Mi-am amintit recent de acest lucru și am realizat: exact asta și este Perla.

Este așezată ca un păianjen în mijlocul unei pânze cuantice. Toată munca pe care o faci pe Calea de Aur, toate revelațiile contemplative și epifaniile, toate duc la această cristalizare – Perla.

Dar nu doar atât. Duc și la deblocarea a ceea ce numim miracole, pe diferite niveluri și dimensiuni ale realității, datorită poziției ei centrale.

Când vei fi atins un echilibru interior,  în urma dezvăluirii pas cu pas a Căii de Aur, și când Rana Sacră – Nucleul  și Vocația, încep să strălucească, când ești aliniat cu Cultura și Brandul tău a fost rafinat și totul se potrivește perfect, atunci zorii Perlei se nasc.

Și toate celelalte lucruri sunt aliniate: EQ este în echilibru cu IQ, Câmpul Atractor este curat și magnetizează (câmpul sincronicităților din aura ta), ești ancorat în Scopul tău, ai avut salturi profunde în Secvența de Activare, îmbrățișezi Provocarea cu toată inima, când toate aceste ingrediente, când SQ strălucește și-ți îmblânzește inima, când toate aceste elemente sunt în echilibru și vibrează laolaltă, atunci Perla începe să se cristalizeze.

Zorii Perlei se nasc, cum spun adesea.

Acesta e un punct declanșator, ca o cataliză ce deblochează miracole.

Câmpul sincronicităților,  adică conștiința colectivă pe care Perla o reprezintă, începe să fie stimulat, astfel încât lucruri, oameni, evenimente conectate cu tine prin lanțurile Dharmei încep să se desfășoare. Precum firele unei țesături interioare.

Evenimente orchestrate de Dharma ta încep să se desfășoare sub ochii tăi. Pare ceva magic, pare că Grația atinge toate aceste arii ale vieții tale și toți oamenii cu care ești conectat. Grația călătorește prin liniile fractale, trezind oameni și deschizând uși, posibilități, oportunități ce până acum stăteau în așteptare, fiind fie închise, fie latente.

Când intri în acest spațiu al Grației – și fie ca Grația să vă aducă pe toți aici, și așa va și fi, în timpul fiecăruia –

cred că ar fi minunat pentru voi să contemplați asta. Uitați-vă la Perla voastră, la linia ei, și permiteți intuiției să călătorească în ea. Poposiți în ea, simțiți zumzetul și vibrația a ceea ce urmează să fie eliberat.

Acolo există un cod care va debloca aceste miracole. Ce e acel Cod? Un anumit lucru care are de se ntâmplat în interiorul tău. Dar nu doar în interiorul tău.

E necesar ca Grația să îl deblocheze și în jurul tău, adesea prin ceilalți și sub forma miracolelor.

Precum iertarea și orice ar fi, orice formă ar lua …acel Siddhi – acea Umbră, Dar și Siddhi. 

Va cataliza tot soiul de curenți magici și miracole în viața ta.

Vorbesc ca un clarvăzător, dar vă garantez că este adevărat.

Să vă bucure această contemplare.

 

Tradus de Corina Lavric, 

@ Hub Cheile Genelor România