Claudia Anghel

Coach personal și organizațional | Ghid Cheile Genelor

  • 9 ani experiență globală cu Cheile Genelor, + 500 clienți
  • 15 ani experiență organizațională în Resurse Umane

Cu orice sistem sau instrument ți-ai deschis călătoria spre Sine, primul secret al integrării efectelor sale în viața ta zilnică, este Ritmul. Iar un alt secret este Perseverența. Și un al treilea secret este Răbdarea

Triada aceasta de provocări ți se va transforma în calități inestimabile, ce îți vor magnetiza și stimula alte calități, care îți vor transforma acest fitness conștient într-un nou stil de viață.

 

De ce aș avea nevoie să-mi schimb stilul de viață, te-ai putea întreba, dacă sunt ok cu felul în care trăiesc acum, iar lucrurile fascinante pe care le aflu prin aceste instrumente de auto-cunoaștere, oricum lucrează în mine și mă transformă în timp?

Nu te păcăli singur, te îndemn. Corpul tău fizic are nevoie de susținere pentru a putea procesa noile energii și frecvențe, noile descoperiri și revelații, și pentru a le putea manifesta în viața ta obișnuită, și atunci când nu mai ești în contact direct cu acea informație, sau cu ghidul călăuzitor și comunitatea în care le-ai aflat. 

Mai mult, pentru a le aduce în viața ta în forma și timpul tău optim, ai nevoie de aliniere între corpul fizic, cel emoțional și cel mental, și de coerența holistică ce rezultă între cine ai devenit în interior și cum te manifești în exterior.

 

Pauza de Practici Sacre este un spațiu de sprijin, inspirator și susținător, în care voi aduce, pe rând, diferite practici sacre de respirație, mișcare a corpului, meditație, conectare cu sine, cu grupul, cu diferite prezențe din proximitatea ta, sau mai îndepărtate, cum ar fi o stea, sau o planetă, sau o constelație … 

 

Vom practica săptămânal, vineri dimineața, de la ora 09:00, timp de 30 minute, pe o durată de 21 de săptămâni (3 cicluri de câte 7). Conectarea online o voi oferi prin Zoom, cu video, și va fi înregistrată, pentru a putea fi accesată ca material de lucru de cât mai mulți oameni. Poți participa cu video, sau fără. De asemenea, poți să soliciți doar înregistrarea și să o folosești pentru a practica în intimitate acasă. 

 

Pauza de practici sacre este pentru tine, orice vârstă ai avea, și cu orice instrument de auto-cunoaștere ai lucra, fie că ești la început de drum, sau mai avansat. Poți veni la toate cele 21 de întâlniri, sau doar la unele dintre ele. Dacă participi la toate, poți avea un set bogat și variat de practici de lucru pentru tine, și pentru alți oameni cărora, poate, vrei să le oferi tu pe mai departe. 

 

Contribuția pentru participarea în direct, sau prin înregistrare, va fi o sumă pe care o alegi tu, după cum apreciezi și poți onora în acest moment al vieții tale. Poți plăti la fiecare întâlnire, sau pentru mai multe deodată, de asemenea la alegerea ta.

 

Începem odată cu Luna Nouă, pe 9 Februarie 2024, la ora 08.00. Înscrie-te prin Formular!