*Accesează articolul original în limba engleză aici.

 

Supraviețuiește sau înalță-te

 

”Dacă poți să-ți păstrezi capul când toți cei din jur și-l pierd

Al tău este pământul și tot ce este în el…”

-Rudyard Kipling

 

Sunt pe deplin de acord cu poetul. Și aș merge chiar mai departe… În momente ca acestea, când alții cedează în fața celor mai profunde temeri ale lor, poți face mai mult decât să supraviețuiești tranziției – poți să te înalți pe valurile pe care le generează.

Din când în când o mare frică se mișcă prin lume. Este literalmente scursă din ADN-ul umanității. În cicluri misterioase, economia globală suferă lovituri repetate și, atunci când se întâmplă, peste tot oamenii își strâng cureaua și se chinuie să-și păstreze banii în siguranță. Eliberarea acestei frici în colectivitate nu își are însă rădăcinile în economie, ci în emoții.  Economia globală este, de fapt, construită pe emoții – în principal pe lăcomie și dorință, dar mai ales pe frică. Este, de asemenea, important să înțelegem că economia este un sistem și, ca atare, este interconectată cu toate celelalte sisteme, atât cele vii, cât și cele create de om. În acest sens, transmisiunea Perlă pot explica infrastructura de bază a economiei și, de fapt, a tuturor sistemelor.

Linia 6 – Sistem

Linia 5 – Societate

Linia 4 – Rețea

Linia 3 – Unitate

Linia 2 – Relație

Linia 1 – Individ

Economia este formată din indivizi. Aceasta este linia de bază. Frecvența de ansamblu generată de toți acei indivizi care lucrează, interacționează, cumpără și vând este cea care creează frecvența în cadrul sistemului. Dedesubtul economiei mondiale actuale bate o inimă de frică. Marile imperii, monopoluri și grupuri care domină economia noastră globală au fost construite pe dorință, care nu este altceva decât frică ascunsă. Numai atunci când nu mai există frică nu va mai exista nici dorință. Nu poți arăta cu degetul spre indivizii care conduc imperiile, pentru că nimeni nu a conceput sistemul. Este pur și simplu expresia naturii noastre emoționale colective. 

Așa cum am spus, sistemele sunt toate interconectate holografic. Economia noastră este, de fapt, aproape de sfârșitul unei întregi generații de sisteme. Este un microcosmos ce reflectă ceea ce se întâmplă în ecosistem, în sistemul solar, în sistemul galactic și în întregul univers. La nivel individual, există sistemul fizic al corpului tău, alcătuit din propriile sale subsisteme – sistemul tău imunitar, sistemul tău cardiovascular, sistemul tău endocrin și așa mai departe. Toate acestea conduc înapoi la ADN-ul tău, ultimul sistem pe care îl putem vedea înainte ca holograma să intre în lumea atomică și sub-atomică. Ceea ce se întâmplă în economie este, prin urmare, o oglindă a ceea ce se întâmplă în ADN-ul tău și a ceea ce se întâmplă în fiecare sistem din universul nostru. Sper că, la un anumit nivel, acest lucru te face să respiri ușurat!

Adevărul este că atunci când evoluția vrea să facă un salt cuantic, modifică toate elementele din cadrul șirului. Iată cum funcționează un sistem sănătos sau nesănătos:

  • Trebuie să împuternicești individul, altfel el/ea se va răzvrăti
  • Trebuie să îngrijești parteneriatul, altfel se va dizolva
  • Trebuie să hrănești unitatea, altfel se va separa
  • Trebuie să consolidezi rețeaua, altfel se va prăbuși
  • Trebuie să servești societatea, altfel va fi răsturnată
  • Trebuie să te înclini în fața sistemului, pentru că nu poți învinge sistemul! 

 

După cum este evident, sistemul nostru economic actual se dovedește incapabil să ne împuternicească, să îngrijească, să ne hrănească, să ne consolideze sau să ne servească. De altfel, nici nu poți repara sistemul aruncând cu bani în el. Doar dacă toate societățile ar conlucra, sistemul ar putea răspunde așa cum avem nevoie, iar acesta este un scenariu foarte puțin probabil din cauza marelui sacrificiu pe care l-ar cere celor aflați în poziții de putere.

Sistemul în sine nu poate muri niciodată. Este dincolo de moarte, motiv pentru care nu îl poți învinge sau depăși vreodată. Când trebuie să se schimbe, asemenea păsării Phoenix, sistemul se naște din nou din interior, dar în același timp lasă vechile elemente să putrezească. Și așa cum vechile imperii se prăbușesc și cad, tot așa apar noi lăstari din cenușă.  Această repornire a întregului sistem are loc doar periodic de-a lungul evoluției. Imperiile sunt construite, răsturnate sau decimate, doar pentru a fi înlocuite cu alte imperii care servesc aceluiași stăpân – frica. Dar sistemul se schimbă doar după ce au avut loc mii de astfel de evenimente. Anticii erau deosebit de abili în a prezice repornirile de sistem. Vedele vorbesc despre Yugas, perioade mari de timp în care evoluția progresează treptat până când ajunge la unul dintre marile puncte de turnură, acele rare timpuri cunoscute sub numele de Marile Schimbări. 

Acum este un astfel de moment. Traversăm o Mare Schimbare, iar ceea ce vedem este mai mult decât un alt imperiu în declin. Astăzi, așa cum au prezis mayașii, este un moment în care întreaga galaxie este angajată într-un salt în conștiință.

Noii lăstari încep chiar acum încep să apară. Oamenii vor găsi noi forme de monedă care să susțină și să venereze întregul lanț viu al tuturor ființelor. Toate formele de viață sunt implicate în această tranziție, chiar și formele neînsuflețite. Așadar, dacă ești în rezonanță cu noul – cu ceea ce urmează să vină, atunci acum este departe de a fi o perioadă de mohorâre în care să fii îngrijorat doar de supraviețuirea ta și a familiei tale. Dimpotrivă, acum este momentul să te avânți în aer. Așa cum vechea energie coboară, trebuie să existe o contra-acțiune ascendentă, iar aceasta va veni de la cei care poartă respirația noilor frecvențe în inimile lor. Noi, care am visat la libertate atât de mult timp, și toți acei strămoși care au luptat pentru libertate de-a lungul veacurilor – toți aceștia trăiesc în ADN-ul nostru, unde creează o vastă presiune în interiorul umanității – un mare curent ascendent de ușurință și lumină. Știm ce urmează cu adevărat! 

 

Geniul – adevărata monedă umană

Toate imperiile pe care le-am văzut de-a lungul istoriei noastre au fost construite pe datorie. În prezent cel mai mare imperiu din lume, SUA, are datorii de peste 10 trilioane de dolari! Datoria financiară este pur și simplu o manifestare a unei stări emoționale care a fost reprimată în întreaga umanitate. Datoria este vinovăție, iar vinovăția roade sistemul ca un cancer. Astăzi vedem toată vinovăția care iese din sistemul emoțional al umanității. Toată suferința noastră colectivă acumulată de-a lungul veacurilor, tot egoismul nostru neacceptat, pofta noastră de nepotolit, cruzimea noastră, trădarea și angoasa noastră sunt expulzate la suprafață, literalmente aruncate din ADN-ul nostru. ADN-ul este depozitul fizic care conține toată această memorie, această karmă colectivă, această mare datorie. De fapt, este conținut în centrul plexului solar, sediul emoțiilor. Banii pur și simplu urmează emoțiile.

O mare mutație este în curs de desfășurare în centrul plexului solar al umanității, scoțând toată această datorie la suprafață, astfel încât să poată fi arsă din ADN-ul nostru. Lumea noastră modernă se va îneca, fără îndoială, sub greutatea acestei datorii, dar în același timp va fi și purificată. Noul sistem nu va contracta nicio datorie, deoarece natura lui este filantropia. Filantropia, derivată din cei doi termeni „philos” și „anthropos”, înseamnă literalmente iubirea umanității. Acest termen cât și practica în sine au ajuns oarecum să se confunde cu caritatea. Dar are mult mai multe dimensiuni decât caritatea. Un sistem filantropic este un sistem durabil, în care investiția energetică este principalul considerent. Filantropia nu are ca obiect de activitate salvarea victimelor, ci de a împuternici indivizii să prospere. Viziunea filantropică este reprezentată de viziunea pe termen lung a celei de a 6-a linii. Nu va investi în imperii care se bazează pe frică, chiar dacă oamenii ar putea suferi sub acele regimuri. Va iniția un nou sistem care invită pe toți oamenii să vină și să fie educați pentru a se elibera singuri. Aceasta este adevărata iubire a umanității. 

Mai jos sunt cele 6 chei economice în legătură cu aceasta, plasate pentru inspirație alături de cele 6 chei de rană:

Linia 6 – Investiție – Izolare

Linia 5 – Datorie – Vinovăție

Linia 4 – Împrumuturi – Respingere

Linia 3 – Risc – Rușine

Linia 2 – Credit – Negare

Linia 1 – Economii – Reprimare

 

Singura modalitate de a elimina frica din sistemul tău este să-ți deblochezi propriul geniu înnăscut. Geniul tău este fundația ta de linie 1 a unei vieți sigure, deoarece geniul tău este felul în care contribui în mod natural în cadrul sistemului și, prin urmare, modul în care ești proiectat să prosperi. Cu toate acestea, deoarece sistemul nostru actual nu împuternicește individul, nu dă putere nici geniului. Într-un sistem care îi împuternicește pe indivizi, nimeni nu trebuie să se îndatoreze vreodată, deci nu este nevoie nici de credite.  Fără creditori și fără debitori, nu există victime și și nici controlori. Într-un sistem filantropic, geniul tău este moneda ta naturală de schimb și face ca totul în viața ta să fie simplu. Geniul tău îți permite să prosperi. Te hrănește pe tine și pe cei apropiați ție și hrănește omenirea. Într-un sistem filantropic, indivizii sunt auto-împuterniciți pentru că se înclină în fața sistemului din care știu că fac parte. 

Cheile Genelor și transmisiunea Perlă au ca scop, în primul rând, împuternicirea indivizilor, prin îmbrățișarea Umbrei și eliberarea adevăratului tău geniu. Înarmat cu geniul tău, care poate veni doar printr-o inimă deschisă, ești echipat nu numai pentru a supraviețui potopului care se apropie, ci și pentru a te înălța deasupra lui. Pe măsură ce unii se vor îneca sub undele emoționale ale frecvenței Umbrei, alții vor deschide calea și vor prospera, crescând aripi de libertate înrădăcinate în geniul lor. Apoi, de deasupra valurilor, poți vedea cum să-i conduci pe alții către aceeași libertate din interiorul lor. 

Trăim o perioadă de mare speranță și de mare certitudine interioară. Cel mai important lucru acum este să folosiți această oportunitate pentru a vă ridica, în loc să deveniți victima fricilor lumii. Dacă ceilalți se limitează și își strâng cureaua, trebuie să fii unul dintre cei rari care se extind și își lărgesc cureaua. Este un moment potrivit pentru a lăsa să curgă generozitatea spiritului, a gândirii inovatoare, a iubirii profunde. Este timpul să ne hrănim adevăratele parteneriate, să ne hrănim familiile, să ne consolidăm rețelele și să servim noua societate. Noua societate nu aparține unei singure ființe, dar în inima ei stă Împărăteasa – viziunea unei lumi mai înalte bazată pe principii filantropice. Toți cei care își construiesc viața în jurul unor astfel de valori slujesc și sunt deserviți de noua societate. 

Noua societate se autoorganizează, are inteligență colectivă și este înrădăcinată în principiul sinarhiei. Frecvența sa creează câmpul atractor care își va atrage membrii laolaltă. Încet, imperceptibil, va apărea pe măsură ce lumea veche continuă să cadă. Vechea energie părăsește lumea. Se naște o nouă energie.

Este o perioadă uimitoare. Tu decizi…

Supraviețuiești sau te înalți. 

 

Tradus de Andrada Nistor, 

Hub Cheile Genelor în limba maternă