Richard coboară dintr-un pelerinaj pe munții înalți din Bulgaria, radiant cu vești bune. 

Transcris din acest video 

 

Bună tuturor. Sunt la Rila, în Bulgaria, la munte. Am fost aici într-un pelerinaj. Este un loc absolut intoxicant. Este un loc cu multe dimensiuni. Ce s-a întâmplat e că în prima dimineață în care am fost aici m-am trezit cam pe la 4 dimineața. Eram întins în pat și erau stele afară, se vedea o lumină frumoasă deasupra munţilor. Sunt aproximativ 6000 de metri aici. E foarte frig. Puteți vedea că mai există zăpadă pe pământ. Este luna mai. 

 

Stăteam într-o cabină, o cabină destul de mare. Am auzit vocea unei femei cântând. Mi s-a părut ciudat. Am crezut că e cineva care cântă. Dar, mă chema muntele, şi lacurile, sunt șapte lacuri aici, lacuri uimitoare, la o jumătate de milă prin câmpurile de gheață. Este prima dată când sunt aici. Oricum, eu am urmat vocea acestei femei, ieșind din camera în care mă aflam. Am pășit în lumina stelelor și am văzut o dâră de steluțe pe pământ, din strălucirea luminii stelelor și a lunii, şi doar am urmat-o. Pentru aproximativ o oră mi-am ales drumul prin întuneric, prin câmpuri de gheață, stânci, mlaștină și tot restul. În cele din urmă, am ajuns la lac, unul dintre lacurile de aici de sus, al treilea lac. Este un lac frumos. Doar sclipea. Și sub picioarele mele, toate aceste brânduşe purpurii străluceau în amurg. Este absolut intoxicant.

 

Am găsit o stâncă, o stâncă frumoasă și am privit cum răsare soarele – răsăritul. Aveam acest sentiment intens în mine. Plângeam cu emoția, locul, lumina, tot. Am avut această senzație copleșitoare de vești bune, de parcă există doar vești bune, despre viitor, despre acum. Totul este vești bune. De fapt, sunt vești excepționale despre ce urmează și ce anume vine cu certitudine. Ne uităm la planetă astăzi. Poate că unii oameni se îngrijorează de una sau alta. Vă spun: veștile sunt bune. Și astfel, am simțit că am adunat această pâine, această pâine din rai, toată noaptea și toată dimineaţa până la amurg… Aduc vești bune.

 

Asta este ceea ce s-a acumulat în mine, acest sentiment de recunoștință că sunt un mesager care aduce numai vești bune, cum ar fi persoana care livrează flori sau ceva oamenilor – pur și simplu doar înmânând vești bune și văzând chipurile oamenilor și inimile lor cum se luminează. Sper ca și tu să primeşti o parte din această transmisiune. Da, sunt destul de înălțat. Este un loc fenomenal. Vă dăruiesc veștile mele bune și vă doresc tuturor bine și multă iubire.

Fie ca această pâine a raiului să fie a ta, pentru că va fi într-o zi și în curând.

 

Tradus de Sarani Anișoara Cișmașu, 

@ Hub Cheile Genelor în limba maternă