*Accesează articolul original în limba engleză aici.

 

Trăim în vremuri interesante, vremuri de puternică schimbare. Importanța pe care noi, oamenii moderni, o acordăm timpului și felului în care măsurăm timpul este în sine o stare de fapt temporară. Cu cât ești mai profund aşezat în viață, în corpul tău, cu atât mai puțin sens are timpul pentru tine.

Pentru mine, această nouă eră începe cu un singur punct de focus interior – corpul fizic. Suntem în viață în aceste forme minunate, în aceste mantii curcubeu pe care le-am împrumutat de la zei pentru a ne putea alătura „petrecerii” și a ne mișca printre oameni, participând la dramă, la această mare piesă de teatru. Ne pregătim pentru un secol de dezvăluire, de predare profundă și continuă, de expansiune a comuniunii și a întrupării personale.

“Întrupare” este un cuvânt pe care am început să-l folosesc și să îl contemplu din ce în ce mai des. Se referă la coborârea curenților de frecvențe mai înalte în forma fizică a corpului tău. Pe măsură ce chemi către tine forțele Graţiei Divine și le inviţi în viața ta, poate cel mai mare impact pe care îl vor avea va fi în corpul tău fizic. Corpurile noastre fizice sunt într-adevăr spaţii de depozitare pentru tiparele karmice umane colective. Memoria strămoșilor tăi și faptele lor, atât bune, cât și rele, sunt capturate și ținute în interiorul şirurilor vii ale helixului ADN. Pe măsură ce îți purifici treptat natura, printr-o viață corectă, prin practică spirituală, prin gândire, simțire și acțiune venite din compasiune, începi să transformi toată memoria ancestrală celulară.

După ce ai trecut de propria ta karmă individuală începi munca mai substanțială  de a te confrunta cu karma colectivă. Pentru mulți dintre noi, această lucrare interioară pare o sarcină fără de mulțumire și fără de sfârșit. Oricâtă bunăvoință și dragoste ajungem să conţinem, gaura iepurelui continuă să se deschidă până la adâncimi și niveluri mai profunde de disconfort și transformare. Există, bineînțeles, scântei de iluminare, acele minunate momente trecătoare de o mare claritate și iubire, însă de fiecare dată, karma se întoarce și procesul nostru de curăţare continuă. În tot acest timp, de-a lungul fiecărei experiențe și a fiecărei transmutări, corpul nostru fizic joacă rolul scenei principale. Diferite personaje se mișcă pe scenă și țes diverse intrigi și ițe între viața noastră interioară și cea exterioară, însă întotdeauna scena este cea care rămâne – acea minunată platformă sacră pe care marile drame cosmice și mundane se joacă.

Sus inimile

Răbdarea și perseverența aduc recompense vaste. Cu toții ar trebui să ne lăsăm inspirați (n.tr. ”take heart”joc de cuvinte în limba engleză, aici cu sensul de “a prinde curaj)” de acele ființe mărețe care au fost pionieri și au transmutat suferința înaintea noastră. Dacă ele și-au putut transforma umanitatea în cel mai înalt crescendo de lumină, atunci și noi putem face același lucru. La un moment dat vom marca o schimbare distinctă în progresul nostru și în calitatea dramei care se deplasează pe scena vieții noastre. Vor intra în joc noi personaje, cu roluri mai înalte, care vor rezolva conflictele vechi. Echilibrul karmei în ADN-ul lumii se schimbă. Se schimbă pe planurile interioare, ceea ce înseamnă că va mai dura multe generații până să se manifeste pe planurile exterioare, dar nu aceasta este  preocuparea noastră. Preocuparea noastră este să catalizăm spargerea de tipare la nivel intern iar acest lucru necesită persistență suplimentară din partea noastră. Am ajuns până aici şi majoritatea dintre noi și-au dat deja seama că nu mai există cale de întoarcere.

Într-o zi vom ajunge la un zid interior imens. Acesta va părea insurmontabil. Se va simți ca o împingere finală, deseori fiind momentul când forţele sunt în punctul intensităţii lor maxime, întinse până la rupere. Este de asemenea momentul când mulți oameni încep să simtă urgenţa de a scăpa, de a se elibera prin simţuri înapoi în lumea exterioară și miriadele ei de distrageri. Și totuși noi suntem o generație care suntem aici pentru această lucrare. Noi suntem cei care arată calea, suntem plugul cosmic, brăzdând un canal nou prin marele lut cosmic și pe măsură ce întoarcem acel bogat pământ interior și scuturăm Umbrele colective până la esența lor, pregătim fărâmiţarea, pământul de pășune pentru semințe noi – semințe din alte dimensiuni, semințe care poartă un destin mai înalt în ADN-ul uman.

Un lucru este sigur, un nou tip de ființă umană vine pe lume. O nouă Rasă Edenică. Acesta este un om care operează la cu totul alt nivel față de cel pe care îl cunoaștem și această stare trebuie să se dezvăluie în curând, cel puțin într-o populație mică pentru început. În filmul de lungmetraj Avatar, ni se permite o vedere asupra Noii Atlantide, prin ochii unei rase de ființe extraterestre care trăiesc în armonie totală cu biosfera lor. Desigur că noi suntem acea rasă și totuși trecerea noastră înapoi la această conștienţă nu se poate realiza prin întoarcere într-un moment din trecut. Ne mişcăm mereu înainte și vom lua descoperirile, tehnologia și mulţii eoni de înțelepciune cu noi în acel viitor.

Avatarul este o esență divină care coboară în formă, care ne determină să evoluăm, să ne întindem, să ne deschidem inimile și aripile și să ne mişcăm dincolo de definițiile și sistemele fragile ale conştiinţei de masă.

Iar corpurile noastre fizice sunt arena acestei mari transmutări interioare. Va trebui să redefinim complet ce este sănătatea în acest secol XXI. Încă vedem sănătatea fizică ca fiind ceva ce trebuie să păstrăm doar din planul fizic, mai degrabă decât o oglindă a stării noastre interioare. Sănătatea fizică este manifestarea gândirii, a voinței și a emoțiilor noastre. Nici măcar mișcarea alternativă nu a înțeles pe deplin cât de profundă este sănătatea fizică cu adevărat. Fiecare tipar de gândire care joacă un rol în corpul nostru mental trimite un impuls bioelectric direct în corpul nostru astral, corpul „sentiment”, care la rândul său traduce acel impuls prin rețeaua meridianelor eterice, care în cele din urmă informează ADN-ul nostru și sistemul nostru endocrin.

Vitalitatea fizică este astfel o reflecție directă a forţelor subtile care formează gândirea și simţirea noastră. Rădăcinile sănătății fizice se află adânc în viața noastră interioară. Despre asta este de fapt întruparea. Trebuie să te conectezi la sursa ta, la ‘Acea’ Sursă pentru a putea apoi să-ți atragi susținere prin planurile subtile către țesătura ființei tale fizice.

Cea de-a 58-a Cheie a Genelor – Dătător de Mare Sănătate

În Cheile Genelor, cea de-a 58-a Cheie a Genelor guvernează tema arhetipală a bucuriei și a vitalității în corp. Îți recomand să o contempli profund. Pentru mine, contemplarea acestei a 58-a Chei a Genelor a început să deschidă ușa către sursa profundă a tuturor insatisfacțiilor noastre umane, aceasta fiind Umbra ei. Ne putem întreba: Ce înseamnă să fii cu adevărat plin de vitalitate? Cum găsim acel elixir vitae care se află chiar în ADN-ul nostru? Cum activăm adevărata noastră strălucire interioară, acel halou auriu care ne împinge continuu să evoluăm din interior?

Trebuie să persistăm în munca noastră interioară. Avem nevoie să continuăm să susținem întruparea prezenţei noastre. Trebuie să continuăm să dăm drumul, să ne predăm mai adânc în sursa acestei insatisfacții, pentru că undeva în spatele ei se află marele premiu. Premiul este, desigur, Viaţa. Este să eliberezi viață în structura ta celulară sub formă de libertate. Atunci când viața este cu adevărat eliberată în noi, atunci ciclul nostru de suferință a ajuns la sfârșit. Intrăm în dimensiunea iluminării și fericirii. Devenim inițiați într-o evoluție mai înaltă. Trecem prin ultima mare descoperire. Și atunci noi, ca specie, începem să ne redescoperim adevăratul potențial și adevărata vitalitate.

Suntem mai vitali decât ne putem imagina. Durata noastră de viață actuală de aproximativ 80 de ani este bazată doar pe conștiința Umbrei umanității și odată ce umbra colectivă începe să fie ridicată la o frecvență mai înaltă, corpul uman va începe să funcționeze la un nivel mult mai înalt. Boala este manifestarea rănii interioare colective a umanității. Răceala comună de exemplu este una dintre cele mai vechi răni virale. Aceste boli pe care am ajuns să le luăm de bune nu sunt parte din adevărata noastră conștiință înaltă. Odată ce vitalitatea noastră începe să inunde genomul uman, aceste virusuri vor dispărea din realitatea noastră. Atât de mare este strălucirea noastră că niciun virus nu poate pune stăpânire pe corpul nostru fizic. Suntem adevărate ființe de aur cu halouri aurii.

Așadar, acest secol XXI va marca, fără îndoială, unul dintre marile momente de cotitură ale conștiinței umane. Acesta este perioada cunoscută sub numele de Marea Schimbare. Orice se întâmplă pe plan extern este pur și simplu rezultatul tiparelor vechi care au fost deja transformate cu mult timp în urmă. Lumea externă a efectelor se mișcă mult mai încet decât lumea interioară a cauzelor. Aceasta este una dintre marile ironii ale faptului de a fi în viață. Cu cât ești mai viu în interior, cu atât va apărea mai înapoiată epoca în care trăiești.

Schimbări enorme se află în fața a noi toți. Planeta noastră va trece printr-o  schimbare atât de mare în următoarele câteva sute de ani încât va deveni de nerecunoscut pentru noi cei care trăim acum. Deci pentru noi cei puțini, sau așa cum a spus-o bardul, ‘cei puțini fericiți’, este un timp de măreață anticipare, de adunare profundă și tăcută, în timp ce venim împreună pentru o ultimă împingere orgasmică din interior pentru a scoate acest copil afară. Din partea mea, sunt încântat să fiu aici. Cu toții ne-am născut pentru această muncă, să moșim această mare tranziție. Așadar, să ne tragem simțurile spre interior, să permitem respirației noastre să se afunde mai adânc în abdomenele noastre, să ne relaxăm și să permitem avatarului să coboare în ADN-ul nostru și să lucreze de acolo prin noi. Haideți să îmbrățișăm insatisfacția, să eliberăm vitalitatea și să întrupăm fericirea, care este adevărata noastră moștenire genetică colectivă.

 

Tradus de Sarani Anișoara Cișmașu, 

@Hub Cheile Genelor în limba maternă