Accesați articolul original în limba engleză aici.

 

Îndrumări practice pentru a prospera în secolul 21

de Richard Rudd

Trăim în timpul Marii Schimbări – un timp extraordinar şi fără precedent în istoria evoluţiei umane. Este foarte probabil că vor veni vremuri în secolul 21 în care vom fi confruntaţi cu forțele haosului și ale declinului. Modul în care răspundem la astfel de vremuri ne va dicta viitorul personal și viitorul speciei noastre. Ghidarea de mai jos este oferită ca şi combustibil pentru inspirația ta. Contemplă cheile de mai jos și lasă-le să îţi pătrundă în viață, astfel încât atunci când momentele de mare intensitate vor apărea, să intri în furtună pregătit(ă) și cu un simț profund al încrederii și iubirii.

  1. Momentele de Provocare evidențiază întotdeauna cele mai radioase ființe

Intrăm într-o perioadă în care vor fi multe provocări, atât individual cât și colectiv. În astfel de momente frica se răspândește ca focul sălbatic, iar majoritatea oamenilor intră în modul automat de supraviețuire. Cu toate acestea, cei care lucrează cu ei înșiși din interior de mulți ani au acum ocazia de a străluci și de a-și extinde și împărtăși strălucirea cu ceilalți. Lumea se transformă și în astfel de momente oamenii au nevoie de leadership prin exemplu. Este un moment minunat pentru a rupe vechi tipare și a crește frecvența vieții tale exponențial.

În adâncul colectivului se trezește un uriaş adormit, iar din inimă îi curge lumină și dragoste. Dacă recunoști adevărul acestor cuvinte, trebuie să știi și că acesta este timpul tău – timp pe care l-ai așteptat în tăcere toată viața. 

  1. Ghidarea ta interioară cea mai profundă și mai sălbatică este singura fundaţie în care poți avea încredere

În perioadele de mutație nu există prea mult exterior pe care să te bazezi, deci locul natural pentru a găsi stabilitatea este înăuntru. Cu cât eşti mai ancorat(ă) în cea mai înaltă frecvență a ghidării tale interioare, cu atât mai mult alții vor gravita în jurul tău în acest moment. Când majoritatea se recuperează și se îngrijorează, tu trebuie să fii cel/cea care își asumă riscuri – trebuie să ai încredere în cea mai sălbatică, cea mai neconvențională cunoaștere despre cine ești și de ce ești cu adevărat aici pe această planetă. Există o puritate profundă în interiorul ADN-ului tău și acum este momentul să o lași cu adevărat să strălucească. Ești precum alergătorul de cursă lungă care a ținut pasul cu cursa dintr-un loc profund de ascunziș, dar tot timpul înăuntrul tău ai păstrat un rezervor secret de putere.

Acum este momentul să te rupi de haită și să-i lași să-ți vadă minunata vitalitate și iubire care a zăcut latentă în interiorul tău.

Acum este momentul să dezlănțui întreaga forță a iubirii tale asupra lumii!

  1. Puterea stă în numere – atrage-ți adevărații aliați aproape

Evoluția noastră colectivă se apropie de o bifurcație finită. O ramură duce spre viitor și una duce spre trecut. ADN-ul care nu se adaptează noilor impulsuri evolutive va părăsi treptat lumea. Astfel, ADN-ul vechi este purificat și șters din baza globală de gene, ceea ce duce la o inevitabilă scădere a populației la nivel mondial în viitor. Șansele sunt ca această energie veche să nu plece în liniște. Pe de altă parte, noul ADN mutativ trebuie să-și construiască noi structuri pe planul material – și, prin urmare, va apărea o nouă viziune asupra lumii – în știință, tehnologie, economie și guvern. Dar acest lucru va dura.

Ceea ce este de o importanță primară acum este să recunoști și să te legi de acele forțe care își permit să fie transformate.

Acum este timpul mitic al adunării clanurilor – reprezentat de ADN-ul care va construi un nou tip de om – din punct de vedere spiritual, social și fiziologic. Prin urmare, trebuie să știm unde să ne folosim energia. Energia care refuză să evolueze îți va scurge resursele, așa că trebuie să o lași pur și simplu să plece cu grație.

Tot felul de noi căi de a ne alinia cu ceilalți devin posibile. Nu trebuie să ne temem de calea comuniunii – a alianței. Adevărata alianță ne va facilita mai degrabă un plus de libertate creativă, contrar limitării de care ne-am putea teme.

Când un grup se reunește împreună în jurul aceleiași înțelegeri de înaltă frecvență, indivizii din acel grup își accelerează enorm creșterea.

Există noi formațiuni fractale de ființe umane care așteaptă să lucreze împreună, care așteaptă să împărtășească geniul individual, resursele și rețelele în afara vechiului model competitiv. Fii atent(ă) prin urmare, la cei din jurul tău și mai ales la relațiile speciale înrădăcinate în încredere lipsită de cuvinte și în devotament natural. Aceste relații vor fi o sursă de mare putere interioară pentru tine și mai mult decât atât, ele îți indică drumul înainte. Lucrează cu astfel de relații, întâlniți-vă regulat, contemplați scopul superior al relației și aveți încredere în visul care iese la suprafață din această iubire.

  1. Prosperitatea stă în ceea ce este Esențial

O schimbare foarte probabilă care va veni în acest secol este schimbarea echilibrului puterii. Banii vor începe să-și piardă puterea în lume și cei căsătoriți cu ei (cu banii) se vor rătăci. Există un uriaș avantaj în această transformare economică. Ne invită pe fiecare dintre noi să luăm în considerare ceea ce este esențial. Este o perioadă de aranjare și de reducere minunată. Unul dintre cele mai profunde adevăruri ezoterice este: Cum faci orice este cum faci totul. Există atât de multe zone din viața noastră în care se consumă energie pentru cele neesențiale. Prin urmare, este crucial să cunoaștem sensul esenței.

Frumusețea, de exemplu, este esențială. Banii cheltuiți pentru frumusețe – adică pentru aprecierea frumuseții interioare, sunt la fel de esențiali pentru tine ca și mâncarea.

Lumea este prinsă de neesențial și totuși tânjește după esențial. Acesta este locul evident pentru prosperitate – să-i conduci pe ceilalți spre frumusețea lor interioară. În timpul care vine, vom vedea adevăratele culori ale tuturor. Unii vor simți sărutul Grației iar alții vor întâlni focul dizgrației. Grația va atinge în primul rând locurile unde comunitatea este unită și puternică. Oamenii de pretutindeni vor face compromisuri, dar singurul lucru pe care nu trebuie să-l compromiți niciodată este integritatea ta.

Integritatea cuplată cu răbdarea atrag întotdeauna puterea Grației.

În timpurile viitoare, lăcomia va scădea. Grăsimea este combustibilul mutației, așa că peste tot vom vedea grăsimea arsă – în portofelele oamenilor, în stilul lor de viață, în emoțiile lor și chiar în corpurile lor. Grăsimea împiedică curgerea energiei, iar prosperitatea adevărată trăiește în curgere. Banii vin; banii sunt împărțiți, investiți, dați, reciclați, apreciați. Economia este supraponderală, populația este supraponderală, planeta geme! Această grăsime este minunată pentru că alimentează Marea Schimbare. Este înțelept prin urmare, să privești profund viața și comportamentul tău și să vezi unde acumulezi grăsime.

Este o perioadă de slăbire și, chiar dacă arderea de grăsime poate durea, rezultatul este întotdeauna minunat – Te simți extatic!

  1. Intră în extazul furtunii!

Fii sigur. Vine o mare furtună. Va fi multă incertitudine, pesimism și reactivitate. Deja vânturile ne conduc înspre înăuntru. Prin urmare ai nevoie să iei în considerare cum te vei confrunta cu acest vârtej de vânt.

Ai o singură alegere – te contracți sau te extinzi. Supraviețuiești sau Urci.

Desigur, furtuna nu va dura pentru totdeauna, dar când va trece, lumea va arăta altfel. Acesta nu este pur și simplu un alt ciclu socio-economic. Este finalul unui ciclu întreg de cicluri. Nu știm dacă furtuna asta ne lovește sau nu cu toată forța sa pe planul material – există lucruri pe care nu le putem ști. Ceea ce este cert este că această furtună vine către interior, adânc în substructura genetică și aurică a întregii umanități. În acest secol o ușă se va închide, iar sigilarea acestei uși va determina cine este în joc și cine pleacă. Acest adevăr trebuie înțeles la nivel colectiv mai degrabă decât la nivel personal. Nimic din toate acestea nu este personal. Spiritul Gaiei trebuie să construiască o nouă formă și ca să facă asta, ea trebuie să selecteze doar anumite catene de ADN din grupul de gene global. Ceea ce este lăsat deoparte după acest proces se va diminua pur și simplu de la sine.

În lume există forțe karmice puternice și grele. Faptul că încă nu putem vedea ce este renăscut pe planul material, face totul cu atât mai înspăimântător pentru majoritate. Si totuși nu este de fapt deloc înspăimântător.

Este cea mai minunată, frumoasă și mai dulce perioadă din toată istoria umană.

Îmbrățișarea mamei este tandrețe pură în timp ce își privește puii ieșind din găoace. Ea știe că mulți nu vor reuși niciodată să supraviețuiască, dar știe, de asemenea, că acest lucru este firesc, natural.

Există un derviș în fiecare dintre noi și acel derviș s-a născut pentru momente precum acestea. Dervișul iubește furtuna. El intră cu brațele întinse și îi simte agitația zburlind prin inima și sufletul lui. Pentru derviș, furtuna este extaz. El se predă complet puterii sale rotative, elementale și astfel obține acces la ochiul mistic din centrul său. Aici, în ochiul furtunii, totul este liniștit și pașnic. Natura ființei este complet îmbrățișată.

Așa trebuie să intri în spiritul erei care vine – din locul adâncirii în relaxare. Așadar, nu uita niciodată acest lucru – fii derviș și nu escalada furtuna închizându-te pe tine departe în interior. Relaxează-te în dinamismul său învolburător și bucură-te de graba noilor forțe pe măsură ce explodează în lumea noastră.

Cheamă-le spre tine și găsește tăcerea din ce în ce mai profundă a ochiului –

Ochiul care știe și vede

Că totul este iubire și iubirea este totul.

 

Tradus de Sarani Anișoara Cișmașu, 

@Hub Cheile Genelor în limba maternă