Richard Rudd contemplă un profund pasaj scris de maestrul bulgar Peter Deunov. Ce aspect al Sinelui tău vei hrăni prin starea minții tale?

Transcris din acest video

 

Am un gând plăcut astăzi pentru voi toți – Corpul de Slavă. Vin cu asta dinspre Omraam.

Mikhaël Aïvanhov, marele maestru, unul dintre maeştrii care a avut o influență profundă asupra mea, un bărbat din Bulgaria. Acesta este un text al lui … ei bine, nu este chiar un text, este ceva ce el a împărtăşit:


„Dumnezeu locuiește în Corpul nostru de Slavă. Noul Testament ne spune că avem un corp incoruptibil de lumină pură pe care îl numim Corpul Slavei. În trecutul foarte îndepărtat, acest corp a permis ființelor să călătorească prin spațiu și să vadă și să înțeleagă întreaga creație, dar pe măsură ce au devenit din ce în ce mai profund cufundați în straturile mai dense ale materiei, oamenii și-au neglijat Corpul de Slavă până când acesta a devenit incapabil să se manifeste pe sine. Acum trebuie să inversăm această mișcare și să-l hrănim și să-l îngrijim, astfel încât să-și poată restabili funcția anterioară. Mulțumită Corpului nostru de Slavă, până la urmă, vom trăi veșnic și vom recuceri puterile care ne aparțineau în trecut. Într-o zi animalele ni se vor supune și spiritele ne vor sluji din nou. Toate forțele creației sunt la dispoziția celor care hrănesc acest Corp de Slavă până își recapătă statura deplină. Căci în acest glorios trup, şi nu în corpul nostru fizic, locuieşte Dumnezeu.” 


Corpul de  Slavă, sau Trupul lui Hristos sau Corpul Curcubeu este Corpul armonic superior al ființei noastre adevărate. Am locuit în acest corp. Încă îl locuim la un anumit nivel, însă  în această fază a evoluției noastre, am uitat Corpul de Slavă. 


Modul în care hrănim acest Corp de Slavă este prin uimire, prin captarea acestor momente de uimire, prin momente de transpunere. De fiecare dată când ai o epifanie sau un moment de Ahhhh – unul dintre acele momente – care îți inundă Corpul de Slavă cu lumină și îl extinde, și îl crește. Este ca și cum e necesar să continui să ai acele momente, și așa îţi crești Corpul de Slavă – prin uimire – prin realizarea frumuseții vieții, a tot ceea ce este mai bun, a tot ce este mai înalt. Acesta este motivul pentru care trebuie să înțelegi aceste lucruri superioare. Trebuie să mergi după ele și să le cauți. Citeşti acele cărți și asculți acele învățături și îţi reaminteşti. Ceea ce faci este să te reconectezi din nou și din nou înapoi la Corpul de Slavă. 

 

Uneori, ce se întâmplă când ai un astfel de aflux, Corpul tău de Slavă se extinde și răspunde și simți această revărsare, pe măsură ce Corpul Curcubeu îţi reamintește natura ta eternă, infinită. Odată toate aceste puteri ne-au aparținut. Într-o bună zi ele ne vor aparține din nou. Puterile de a fi creator, astfel încât tot ceea ce gândim se întâmplă instantaneu. Însă imaginează-ţi dacă ai avea asta acum – ar fi haos. Pentru că trebuie să ne înălțăm, trebuie să ne purificăm toată karma la un astfel de nivel încât orice gând pe care îl recepţionăm să poată fi doar pur. Nu este un gând care vine de la noi, ci este un gând la care ne acordăm şi vine prin noi. Acesta este motivul pentru care gândul este atât de puternic. Îţi poți revigora Corpul de Slavă prin gând, prin gând purificat. Îl hrănești cu cele mai pure și mai luminoase elemente. Acesta este motivul pentru care trebuie să fii atent să filtrezi impuritățile gândului și simțirii. Când experimentezi o emoție dificilă, trebuie să te întrebi ce efect ar putea avea asupra Corpului tău de Slavă. Nu îl va afecta în mod negativ, dar nu îl vei hrăni, vei hrăni un alt corp, hrănești un corp Umbră. Trebuie să alegi. Ce vei hrăni prin starea minţii tale?


Prin Legea Afinității, prin gândurile, sentimentele, dorințele tale, atragi elementele și emanațiile înconjurătoare în aura ta și în Corpul tău de Slavă. Așa poți capta particule de materie pură, eternă, incoruptibilă prin Trupul de Slavă. Când captezi măcar una din acele particule, printr-un moment de transpunere sau transcendență, parcă ar exista o mică explozie atomică prin Corpul nostru de Slavă. Putem experimenta aceasta ca o epifanie, o intuiţie sau ca un moment de euforie. Deci acele momente de euforie, sunt de fapt Corpul de Slavă care pulsează, împingând acea lumină prin noi. E necesar să menținem această legătură tot timpul, pe cât de mult posibil, cu acel corp mai înalt, Corpul de Slavă. 

 

Tradus de Sarani Anișoara Cișmașu, 

@Hub Cheile Genelor în limba maternă