Bine ai venit în Centrul HarRa!

~ Centru de reconectare cu Sinele tău ~

Centrul HarRa este profund dedicat ancorării transmisiunii Cheilor Genelor și exprimării ei printr-un curcubeu de activități individuale și de grup. Aducem împreună oameni buni și frumoși pentru a se conecta cu scânteia lor interioară; îi încurajăm să-și aducă geniul în lume cu bunăvoință, curaj și ușurință. În spațiul cald și blând al Centrului HarRa ne punem cu iubire în serviciul comunității dintr-o perspectivă holistică, servind în același timp Întregul. 

Centrul HarRa crește organic, fără grabă, într-un mod și o energie contemplative, învățându-ne cum să luăm pauză, cum să ne trăim deplin procesele împreună și cum să fuzionăm cu fluxul acțiunilor care curg dintr-o inimă prea plină.

Într-un timp atât de scurt am realizat că, mai presus de toate, ce s-a creat și iubesc cel mai mult este magia alchimiei familiei care are loc prin Centrul HarRa, această comunitate pe care o construim împreună, atingerea umană, conectarea inimă la inimă.

Se pare că GK37 pe care o am în Munca Vieții și Canalul Comunității care mi-e definit în Human Design se manifestă într-un mod fericit. 

COMUNIUNE

 

PREZENȚĂ

 

TRANSMISIUNE

 

RECUNOȘTINȚĂ

 

SĂRBĂTORIRE

 

CONTEMPLARE

Profilul hologenetic al Centrului HarRa

OM NOU

 

ÎNȚELEPCIUNE

 

RECEPTIVITATE

 

ÎMPREUNĂ

 

TRANSMUTARE

 

CREATIVITATE

 

Vă invităm cu drag în comunitatea Cheile Genelor.

 

Luăm parte împreună la grupuri de lucru, workshop-uri, retreat-uri, celebrări și lansări de geniu.