Maternitatea ca formă de trezire

 

Program de mentorat sub formă de grup de lucru aprofundat dedicat femeilor care sunt deja mame, precum și femeilor care se pregătesc să devină mame.

Data începerii este 11 Octombrie 2023.

Află mai mult aici.

În pași de dans pe mandala IChing – Dansăm cheia momentului în ritm cu Soarele

În aceste întâlniri dansăm spiralele ADNului nostru spre a elibera calități prețioase proprii aflate până acum în umbră și care acum pulsează să iasă la lumină. Ne ajutăm de Cheile Genelor pe această cale de auto-cunoaștere pentru a ne descoperi scânteia de geniu. Dansul poate fi o formă ușor accesibilă și plăcută pentru a intra în contact cu transmisiunea Cheile Genelor. El ne rafinează mișcările, atitudinea, ne centrează și stabilizează pe cale.

În cadrul sesiunilor, lucrăm nu numai cu mișcarea, ci vom integra și diferite simboluri precum animalele de putere, cristalul, simbolistici din iChing și mesajele cheie din transmisiunea Cheile Genelor privind codul genetic și arhetipurile liniilor cu privire la fiecare cheie genetică.

Află mai multe aici.

Citire de profil extins

 

Această sesiune îți oferă o perspectivă extinsă a matricii tale originare, privind la codurile tale genetice prin transcenderea profilului hologenetic, aducând elemente din Human Design, Astrologie, Mitologie, Dream Arc (animalele șamanice de putere și cristale) și Sigiliile Sacre Vindecătoare (Școala misterelor).

 

Află mai multe aici.