Vă invităm la retreat cu Cheile Genelor izvorât din Centrul HarRa, într-un loc cu energie specială în care să ne conectăm cu natura din jurul nostru și cu adevărata noastră natură interioară, experiență care ne va fi hrană la nivel celular și spiritual.

Perioadă:  1 – 3 Noiembrie 2024

Loc de desfășurare: Vaideeni, lângă Horezu, județul Vâlcea, într-o locație dedicată exclusiv grupului. Pentru detalii legate de locație dați click aici.

Număr de locuri: maxim 16 participanți.

Cine poate participa: oamenii atrași de natură, atrași de Cheile Genelor – exploratori de mai mult timp, sau la început – și atrași de comuniune, de a fi parte din comunitate.

Intenții:

  1. Conectarea cu natura și conștientizarea modului în care ea ne hrănește din interior și din exterior.
  2. Învățare și integrarea procesului transformațional pornit prin Cheile Genelor, și alte sisteme de lucru cu Sinele.
  3. Construirea de comunitate – aducerea noastră în comuniune prin activități și trai comun zi de zi.

Program:

Veți trăi un curcubeu de experiențe care vă vor pune la lucru și hrăni simțurile cunoscute și necunoscute ale ființei:

  • Conectare conștientă, practici sacre simple, reconfortante
  • Workshop de Cheile Genelor, pe temele:
    • Punctul Unic, centrul HarRa interior
    • Calea Individuării 
    • Conștiența Plexului Solar în Marea Schimbare actuală
    • Dream Arc, conectarea cu spiritele animalelor
    • Mudrele, poziții conștiente ale mâinilor
  • Gătitul mâncării împreună, momente de relaxare și cultivarea spiritului de comunitate și sinergie. Veți trăi dinamica de a oferi și a primi unii de la alții hrana care ne împlinește și ne unește.
  • Drumeții, explorând împrejurimile pentru a ne conecta conștient cu natura, cu locurile și a dărui la rândul nostru iubirea și prezența noastră. Vor fi drumeții ghidate de gazda noastră care ne va duce și în locuri mai puțin cunoscute, dacă vom dori. Drumețiile le vom face accesibile pentru toată lumea.  
  • Povești și împărtășiri de suflet, seara, la foc de tabără, dans, cântec și voie bună, momente de tăcere pură și simple conectări ochi în ochi. Invitația lansată la final de zi este să conștientizăm cu recunoștință ce ne-a fost hrană adevărată pe parcursul zilei.

Fiecare dintre voi va fi un ingredient în sine pentru această experiență, astfel că prezența ta va fi prin ea însăși hrană cerească. Ceaunul alchimic în care ne aducem împreună este menit să ne susțină următoarea etapă de transformare. Tot ce mai rămâne este să spui Da invitației.

 

Înscriere:

Dă click aici pentru a completa Formularul de înscriere și a-ți ocupa locul în grup.

Cost: 1200 RON/participant – include:

  • Învățarea în workshopuri Cheile Genelor 
  • Cazarea în căsuță comună de 4 paturi, cu o geometrie aparte
  • Ghidarea în drumeții de la gazda noastră 
  • Ingredientele pentru pregătirea mâncării 
  • Ghidarea și ajutorul la gătitul mâncării de la gazda noastră
  • Logistica pentru practicile sacre

 

Despre mine:

Claudia Anghel – Sunt Ghid și Ambasador Cheile Genelor, Life Coach, Business Coach, Consultant organizațional cu experiență în Resurse Umane, Fondator Centrul Holistic HarRa. Lucrez cu Cheile Genelor din 2015, individual și cu grupuri, local și internațional, și o fac cu mare plăcere și dedicare.

Sunt un om obișnuit, care iubește simplitatea, dar care în același timp a visat dintotdeauna să facă ceva măreț. Pe măsură ce am înaintat pe drumul vieții, harta s-a așternut și mi-a arătat că, pentru mine, maniera ideală de a fi este despre excelență și în același timp despre simplitate.

Scopul meu mai profund este ca atunci când sunt în acțiune, când mă ofer, când sunt disponibilă, când sunt în serviciu, să fiu în acel firesc și să inspir și pe alții să ajungă la acel firesc. Prin firesc înțelegem ce are nevoie fiecare – că are nevoie să se armonizeze cu ritmul propriu sau că are nevoie să se atingă de aspecte din ființa lui care tânjesc după el însuși sau că are nevoie să realizeze ce iubește mai mult să facă, pentru că atunci este el. Atingerea acestui firesc este în același timp o manieră de a trăi viața în energia excelenței și în simplitatea ritmului natural.

Mă animă construirea de familii, de comunități și lucrul împreună în energia comuniunii. Sunt mama a trei copii minunați și am construit, de asemenea, și propria familie de-a lungul a peste 30 de ani. Îmi place să atrag un curcubeu de oameni, de talente. Mă caracterizează unitatea în diversitate. Acest retreat este continuarea inițiativelor de acest gen din anii anteriori, și voi continua să organizez astfel de întâlniri. Sunt onorată să pot găzdui astfel de experiențe.

 

Vă aștept cu încântare, iubire și blândețe.