Poarta Leului este, în fiecare an, unul din evenimentele vibrante ale verii, un miez al celei mai însorite zodii din cele 12. În miezul ei se află o realitate cosmică definită de relația/alinierea dintre Pământ – Soare – Sirius.

Deseori limitată strict la data de 8.8, anul acesta chiar 8.8.8, Poarta Leului se întinde pe o durată de aproximativ 14 zile. Începutul îl reprezintă ziua în care Soarele și Sirius răsar împreună într-o perfectă aliniere și continuă până când Sirius începe să fie vizibil cu ochiul liber la răsărit. 

În unii ani ea începe pe 6 august, în alții pe 7, iar anul acesta se pare că “cerul” a vrut ca Sirius să răsară pentru România exact pe 8 august. 

Ea reprezintă un timp de profundă adâncire în tainele și radianța inimii, de comunicare subtilă cu Logosul Solar și cel Galactic și, de asemenea, de amplificare a exprimării creative și a ludicului din noi. 

Pentru a gusta deplin din înțelesurile tainice și plenare ale acestui  este ideal – să înțelegem dinamica Pământ – Soare – Sirius ce definește această perioadă, să deprindem în timp arta activării inteligenței inimii ce ne conectează plenar la fluxuri cosmice, mai exact la pulsul Pământului, cel al Soarelui și implicit al lui Sirius ce mereu dinamizează și informează cu coduri galactice steaua noastră cea de toate zilele, să identificăm acele arealuri geografice ce facilitează conexiunea cu Soarele și implicit cu Sirius și să le transformăm în aliații și ghizii noștri.

 

Webinarul va reprezenta o incursiune în înțelesurile simbolice și astronomice le acestei alinieri și o deschidere către gesturi și practici simple prin care amplificăm în noi starea de prezență, radianta și deschiderea inimii către fluxurile cosmice.

 

CINE

Webinarul se adresează oricărui călător către Sinele său, fie la început de drum, fie deja în explorare de ceva vreme.

CÂND

Joi, 08 august, ora 20.00 – 22.00

UNDE

Online, pe platforma Zoom

CÂT

Costul per participant este 240 RON. Odată înscris,-ă, vei primi link-ul Zoom de acces pe email.

CUM MĂ ÎNSCRIU

Completând formularul și făcând plata în contul menționat.

 

☀ Cine susține Webinarul:
✨ Petrea Ciortan – Cu drag și bucuria de a învăța, călătoresc zilnic pe calea prețuirii și adorării Vieții și creez ritmic cadre prin care împărtășesc experiențe și sensuri menite să inspire deschidere către frumusețea și misterele naturii terestre și cosmice. Sunt un explorator, facilitator, trăitor, însă realitatea ce mă încântă cel mai mult și în care mă regăsesc plenar este cea a comunicării-comuniune, a împărtășirii.
✨ Claudia Anghel – iubitoare de oameni și de viață, îndrăgostită de transmisiunea Cheile Genelor din 2015, dedicându-mi o mare parte din viață transmiterii ei către cât mai mulți oameni de pe planetă, într-un mod blând și asumat. Ca ambasador și ghid, coach holistic, lucrez cu oameni și organizații cu mare drag și considerație.
*Sursa Imagine Leu: White Light Oracle, artwork: A. Andrew González