Vă invităm în prima tabără tematică izvorâtă din Centrul HarRa, într-un loc cu energie specială în care să ne conectăm cu natura din jurul nostru și cu adevărata noastră natură interioară, experiență care ne va fi hrană la nivel celular și spiritual.

Perioadă:  15 – 18 octombrie 2021

Loc de desfășurare: Vaideeni, lângă Horezu, județul Vâlcea, într-o locație dedicată exclusiv grupului. 

Pentru detalii legate de locație dați click aici.

Număr de locuri: este limitat la 17 participanți.

 

Intenții:

  1. Susținere a procesului transformațional pe care cu toții ni l-am pornit prin diferite sisteme de lucru cu Sinele – prin cultivarea manualității și practicarea artelor meșteșugărești, varianta actualizată a breslelor de altă dată.
  2. Conectarea cu natura și conștientizarea modului în care ea ne hrănește din interior și din exterior.
  3. Construirea de comunitate – aducerea noastră în comuniune prin activități și trai comun zi de zi.

Program:

În fiecare zi vom avea parte de un curcubeu de experiențe care ne vor pune la lucru și hrăni simțurile cunoscute și necunoscute ale ființei:

  • Dimineața vom onora noua zi care ni se deschide prin practica de Întâmpinare conștientă a Soarelui susținută de Claudia Ciocîrlan.
  • În timpul zilei vom participa la ateliere meșteșugărești de câte 2 ore, susținute de gazda noastră, un om deosebit, adevărat multi-talent și ghid al locurilor, de Claudia, Elena, Sînziana, Andreea, Flavia, Andrada și Daniela-Lucia. (Savurați aici cum au decurs aceste ateliere din ediția 2021!)
🌠 atelier de preparare a sărurilor de baie ~ scurtă prezentare în video
🌠 atelier de prelucrarea lemnului ~ scurtă prezentare în video
🌠 atelier de pictură ~ scurtă prezentare în video
🌠 atelier de făurit dream-catchers ~ scurtă prezentare în video
🌠 atelier de fotografie ~ scurtă prezentare în video
🌠 atelier de kintsugi ~ scurtă prezentare în video
🌠 atelier de lucru cu vocea
 
Ne vom folosi conștient simțurile fizice prin care ne vom activa holosimțurile, ca practică de ancorare în Ființă a ceea ce am învățat și experimentat în ultima perioadă cu transmisiunea Cheile Genelor și cu orice alt sistem de lucru cu Sine.
  • Vom avea momente de gătit împreună rețete alese de grup, cu ingrediente potrivite fiecăruia dintre noi și cu scopul de a cultiva spiritul de comunitate și sinergie. Va fi un proces conștient de pregătire a hranei, cu prezență, prin crearea unui spațiu sacru. Dorim să explorăm dinamica de a oferi și a primi unii de la alții hrana care ne hrănește cu adevărat, care ne împlinește și ne unește.
  • În timpul zilei, dimineața sau după-amiază, vom face drumeții explorând împrejurimile pentru a ne conecta conștient cu natura, cu locurile și a dărui la rândul nostru iubirea și prezența noastră. Vor fi drumeții ghidate de gazda noastră care ne va duce și în locuri mai puțin cunoscute, dacă vom dori. Drumețiile le vom face treptat de la o zi la alta, astfel încât să fie accesibile pentru toată lumea.  
  • Joi, 22 iulie vom face o drumeție mai lungă la Peștera de Aur. Va fi o călătorie conștientă în care vom explora natura și vom traversa portaluri energetice.
  • Seara ne vom strânge la povești și împărtășiri de suflet, la foc de tabără, la dans, cântec și voie bună, la momente de tăcere pură și simple conectări ochi în ochi. Invitația lansată la final de zi este să conștientizăm cu recunoștință ce ne-a fost hrană adevărată pe parcursul zilei.

Fiecare dintre noi va fi un ingredient în sine pentru această experiență, astfel că prezența ta va fi prin ea însăși hrană cerească. Ceaunul alchimic în care ne aducem împreună este menit să ne susțină următoarea etapă de transformare. Tot ce mai rămâne este să răspunzi invitației.

 

Înscriere:

Pentru a-ți asigura locul apasă butonul PLĂTEȘTE AVANS până pe 15 septembrie 2021.

Pentru a finaliza  plata apasă butonul PLĂTEȘTE DIFERENȚA până pe 30 septembrie 2021.

* Dacă ai nevoie de factură, la realizarea plății completează datele firmei și plătește cu cardul corespunzător.

Cost:

Cost total –  2100 lei 

Include: cazare în cameră comună (cu 3-4 paturi), ghidare drumeții, ingrediente mâncare, participare ateliere meșteșugărești.

Avans – 500 lei

Diferență – 1600 lei

 

Organizatori – cine suntem noi:

ClaudiaA Ciocîrlan – Sunt Ghid și Ambasador Cheile Genelor, Life Coach, Business Coach, Consultant organizațional cu experiență în Resurse Umane, Fondator Centrul Holistic HarRa. Lucrez cu Cheile Genelor din 2015, individual și cu grupuri, local și internațional, și o fac cu mare plăcere și dedicare.

Sunt un om obișnuit, care iubește simplitatea, dar care în același timp a visat dintotdeauna să facă ceva măreț. Pe măsură ce am înaintat pe drumul vieții, harta s-a așternut și mi-a arătat că, pentru mine, maniera ideală de a fi este despre excelență și în același timp despre simplitate.

Scopul meu mai profund este ca atunci când sunt în acțiune, când mă ofer, când sunt disponibilă, când sunt în serviciu, să fiu în acel firesc și să inspir și pe alții să ajungă la acel firesc. Prin firesc înțelegem ce are nevoie fiecare – că are nevoie să se armonizeze cu ritmul propriu sau că are nevoie să se atingă de aspecte din ființa lui care tânjesc după el însuși sau că are nevoie să realizeze ce iubește mai mult să facă, pentru că atunci este el. Atingerea acestui firesc este în același timp o manieră de a trăi viața în energia excelenței și în simplitatea ritmului natural.

Mă animă construirea de familii, de comunități și lucrul împreună în energia comuniunii. Sunt mama a trei copii minunați și am construit, de asemenea, și propria familie de-a lungul a peste 30 de ani. Îmi place să atrag un curcubeu de oameni, de talente. Mă caracterizează unitatea în diversitate. Această tabără este prima inițiativă de acest gen, dar este doar începutul așa că voi continua să organizez. Sunt onorată să pot găzdui astfel de experiențe.

 

Elena Șulea – Des~Cântătoare

M-am născut în Piatra Neamț și mi-am crescut inima pe Ceahlău. Dacă e să mă întrebați de unde a venit muzica spre mine, răspunsul ar fi: de sus – de pe munte și de la Doamne! Cânt dintotdeuna. Primii mei maeștri au fost părinții; următorii – natura și copiii de la meditații. Primul instrument din casă a fost chitara. Am studiat muzică din clasa I – vioară, pian și viola.

Am absolvit specializărea Pedagogie Muzicală, ceea ce m-a determinat să mă implic, în calitate de profesor de muzică, în promovarea folclorului muzical din toate colțurile lumii, îndeosebi românesc, în cultura generală a copiilor din învățământul preșcolar.

Am avut bucuria vieții de a urma cursurile Grupului Național de Studiu și Practică Yoga, aflate sub egida Uniunii Europene de Yoga, susținute de minunatul Yogacharya Mario Sorin Vasilescu. De aici am căpătat filonul vindecător al mantrelor și al tehnicilor de împuternicire vocală sau VocalYoga, binecuvântări pentru sufletul meu și cei ce sunt în căutarea materializării sonorizării vocii interioare.

În timp, în căutarea variilor manifestări ale vestigiilor sonore, m-am oprit asupra interpretării vocale a câtorva specii și genuri muzicale, printre care colindele și cântecele de leagăn românești, muzică lăutărească, cântece de dragoste din folclorul românesc, folclor stilizat, jazz, mantre, cântece din folclorul internațional.

 

Vă așteptăm cu drag în această minunată călătorie!