Page currently under translation. We thank you for your patience!

 

~

~

~

Avem bucuria de a vă invita în noul spațiu al Centrului HarRa pe platforma Clubhouse – un forum de discuție și împărtășire în limba română în care ne aducem împreună din centrul nostru. Căci de acolo, din punctul unic al ființei, ne reamintim cine suntem cu adevărat. Veniți și vă alăturați pentru teme din transmisiunea vieții facilitate de Claudia Anghel, fondatoarea Centrului holistic HarRa și membrii pasionați ai acestei sinarhii în plină evoluție 🌈

🔷 Sesiunile se desfășoară live și durează 60-90 minute.

 

Alăturați-vă unuia dintre evenimentele noastre viitoare:

Cheia momentului – în fiecare luni de la ora 12:00 – Gazdele noastre sunt Claudia Anghel, Hajnal Ibolya Beres și Sarani Anișoara Cismașu.

– un spațiu primitor și inspirator de conectare cu transmisiunea Cheile Genelor prin cheia si linia activate de Soare si alte tranzite planetare. Cum integram activarea momentului in viața noastră zilnică? Vă așteptăm cu bucurie.
Cercul contemplatorilor / Contemplative Hearth bi-lunar, vineri de la ora 12:00 (în română) și de la ora 17:00 (în engleză) – Gazdele noastre sunt Claudia Anghel, Liana Boian și invitați.
– cameră dedicată contemplării materialelor originare traduse în Centrul HarRa – Hub Cheile Genelor în limba maternă. Veniți să ne bucurăm împreună de frumusețea transmisiunii.

Arta ascultării / The Art of Listening – o dată la 3 săptămâni, duminică de la ora 13:00 (în română) și de la ora 17:00 (în engleză) – Gazdele noastre sunt Claudia Anghel și Octavian Chelmuș.

– spațiu deschis spre a ne cultiva calitatea de ascultător interior și exterior. Vă ascultăm și vă primim cu blândețe.

Despre Clubhouse:
Clubhouse este o nouă platformă de socializare online care activează cu un stil unic de camere audio deschise pe diferite teme, prin care ne conectăm live unii cu ceilalți.
Clubhouse este o platformă experimentală cu prezență exclusiv audio, cu acces de pe smartphone, fiind încă în curs de dezvoltare. A luat o amploare impresionantă în ultimele luni, dezvoltându-se organic, sinarhic, prin auto-organizare.
Aplicatia se poate instala pe Android de aici  și pe iPhone de aici.
✨✨✨
Accesul în spațiul Centrului HarRa de pe Clubhouse se face pe bază de invitație.
Pentru a primi invitație accesați aici.
✨✨✨
Pentru întrebări, clarificări referitoare la conectare scrieți-ne la e-mail [email protected]
💗 Recunoștință anticipat pentru transmiterea mesajului către cât mai mulți prieteni, cunoscuți, membri de familie.
Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai prosper este câmpul.
Vă așteptăm cu bucurie!🌈