Page currently under translation. We thank you for your patience!

~

~

~

 

 

 

~ with Claudia Anghel ~

Personal & Organizational Guide

Gene Keys Guide & Ambassador

Acum câțiva ani sau de curând, ai început călătoria pe Calea de Aur Cheile Genelor la chemarea Transmisiunii – cu citirea profilului hologenetic și apoi prin lucrul aprofundat în grup: Secvența de Activare, Secvența Venus, Secvența Perlă, Maternitatea ca formă de trezire, Cunoaște ADNul afacerii tale, Seri de contemplare, alte grupuri de lucru – sau sesiuni individuale de coaching-mentoring, relații – compatibilitate, echilibrare energetică, antreprenoriat conștient.  

 

Cu bucurie și recunoștință deschid din luna Noiembrie o serie de 3 întâlniri lunare, dedicate individuării conștiente, în care vom explora împreună 3 teme:

I. Conștiența plexului solar – ancoră în vremuri de mutație individuală și colectivă

Cum cultivăm relația cu plexul solar ca pivot indispensabil, în jurul căruia se desfășoară viața noastră zilnică? Cum ne întâlnim cu unicitatea noastră în centrul Hara interior? Cum ascultăm misterul ce ni se dezvăluie (de) acolo privind mutația în plină desfășurare?

II. Cele 2 valuri sincron în plină desfășurare – psihoza și iubirea

Observăm cu ochiul liber cele două valuri, sunt la vedere, oriunde privim. Cum știm pe care din cele două valuri ne aflăm la un moment dat? Sunt vremuri de ‘surfing’ și viața ne învață cum să alegem conștient pacea interioară și cum să o transmitem în jurul nostru, pentru a calma valul de (auto)distrugere și a aduce, efectiv, pacea în lumea asta.

III. Chemarea – quo vadis? Încotro?

Și de aici înainte, încotro? Cum ne lăsăm, conștient, să zburăm în vid? Ce ne aduce împlinire sufletească nouă și tuturor celor pe care îi atingem? Cum ascultăm chemarea? 

 

 

CE VEI PUTEA EXPERIMENTA ÎN ACESTE ÎNTÂLNIRI 

  • Explorarea a trei teme esențiale de viață, abordate în câte un webinar, teme care ne încearcă în aceste vremuri de schimbări majore și de salt de conștiință la nivel individual și planetar.
  • Conectarea cu căutători conștienți ca tine, care au ajuns la momentul individuării, al expresiei conștiente de sine; pe unii i-ai întâlnit, pe alții îi vei cunoaște acum.
  • Schimb energetic și informațional, prin împărtășiri deschise, libere, transparente și vindecătoare.
  • Practici de echilibrare energetică și de aducere în coerența Ființei și de ancorare în centrul Hara interior.
  • Momente creative și/sau ritualice de integrare a vechiului și de renaștere în noua etapă ce s-a deschis în viața ta.

 

CUM SE DESFĂȘOARĂ ÎNTÂLNIRILE 

  • 3 sesiuni de grup cu frecvență lunară, durata fiecărei sesiuni: 2 ore
  • Webinar online: Joia, între 19.00 – 21.00, prin Zoom. Datele celor 3 întâlniri sunt: 24 Noiembrie, 8 Decembrie și 26 Ianuarie.
  • La scurt timp după înscriere vei primi link-ul de acces pe email.

 

CONTRIBUȚIE

Investiția este de 220 RON / webinar / participant.

*După preferință, poți plăti câte un webinar sau pe toate trei (adăugând produsul de 3 ori în coș).

 

CUM TE POȚI ÎNSCRIE

Pentru fiecare sesiune dă click pe butonul CUMPĂRĂ de mai jos. Înscrierile se încheie cu 3 zile înainte de data anunțată de desfășurare.

 

Pentru a te conecta cu spațiul sursă poți explora platforma globală Cheile Genelor în limba engleză, aici.

 

Te aștept cu blândețe să ne revedem și să facilitez această experiență unică pentru tine. Toate serviciile sunt oferite global prin Centrul holistic HarRa, pe care l-am fondat în anul 2018 în București, România, ca spațiu energetic și fizic, conținător și susținător al călătoriei interioare către Sinele tău adevărat, către esența ta pură de manifestat în această lume, în această viață, în acest corp, în aici și acum. 

 

Îți mulțumesc că m-ai ales ca ghid.

Claudia