~ cu Claudia Anghel ~

Ghid personal și organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

Sesiunile de mentorat te conectează cu adevărul tău. Te ajută să-l accepți, să-l îmbrățișezi, te ajută să ieși din compromis și să te reașezi pe drumul tău, să afli cum poți oferi cel mai bun Serviciu al tău către Întreg.

  • Ești într-un blocaj astăzi legat de mediul în care lucrezi, de felul în care îți desfășori serviciul, de cât de mult te reprezintă pe tine?
  • Ești nemulțumit/nemulțumită de resursele pe care le aduci și pe care le poți oferi familiei, comunității tale?
  • Ai discuții dificile cu conștiința ta legat de cât de mult te reprezintă serviciul actual, cât de mult iubești ceea ce faci, câtă claritate ai privind adevărata ta vocație?
  • Dorești să lansezi un proiect nou și nu știi de unde să începi?

Dacă răspunsul la cel puțin una dintre aceste întrebări este “DA”, atunci ești invitat/invitată cu toată inima la aceste sesiuni de mentorat care te vor ajuta să îți iei curajul să fii pe propriile picioare într-un demers – proiect care te animă de când erai mic/mică.

Unul din instrumentele care inspiră sesiunile de mentorat este Cheile Genelor – o transmisiune sinteză, care deschide și schimbă perspective și invită la abordări practice aplicabile la meseria deja aleasă sau chiar la abordări noi, în acord cu vremurile pe care le trăim. Tot mai mulți oameni solicită aceste sesiuni de îndrumare în a adopta lucrul cu Cheile Genelor în meseria lor – psihoterapeuți, profesori, medici și ale meserii.

 

Sesiunile se desfășoară pornind de la nevoia fiecăruia și după ritmul tău personal. Recomand însă un ritm constant de lucru pentru a ușura și a fluidiza procesul de evoluție conștientă și a da sustenabilitate procesului.

Prima întâlnire este de cunoaștere și are o durată de o oră și jumătate. Este momentul în care se definește nevoia și obiectivul. Apoi întâlnirile de lucru vor fi de câte o oră fiecare.

Pe viitor, voi introduce și componenta lucrului în grup, în care participanți aflați în momente similare de evoluție conștientă vor fi aduși împreună în cadrul unor întâlniri facilitate.

De asemenea, o a treia componentă va fi un proiect de lansare a unui produs, serviciu sau a unei noi abordări care va schimba, la rândul ei, perspectiva altor oameni.

Te aștept cu blândețe și mult drag să pornim la drum și să lucrăm împreună!

 

Acum poți achiziționa:

  • Set 5 sesiuni cu ritm recomandat săptămânal sau bilunar, de parcurs în cel mult 6 săptămâni
  • Set 10 sesiuni cu ritm recomandat săptămânal sau bilunar, de parcurs în cel mult 12 săptămâni

Set 5 sesiuni de câte 1 oră – 1200 lei

Set 10 sesiuni de câte 1 oră – 2000 lei