~ cu Claudia Anghel ~

Ghid personal și organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

Dragi călători pe Calea de Aur din Cheile Genelor, după ce ați aflat cum să vă atingeți scopul mai înalt în Secvența de Activare și ați parcurs școala iubirii, aflând cum să vă deschideți inima prin Secvența Venus, vă invităm să explorați care sunt codurile care vă activează adevărata prosperitate în viața voastră prin Secvența Perlă.

 

„Frumusețea Prosperității constă în faptul că vă face viața mai ușoară. Vă invită să scăpați de greutate – de greutatea opiniilor, de greutatea stimei de sine scăzute, de greutatea seriozității, de greutatea a tot ceea ce a devenit „prea mult” în viața voastră și care vă ocupă timp atât de prețios. Să cultivi prosperitatea implică să-ți simplifici viața. Prosperitatea vine după ce ai aflat Iubirea.

Aceasta este o revelație zguduitoare pentru noi toți. Prosperitatea vine doar după ce am învățat cum să ne vindecăm inima. Ea este, într-adevăr, produsul derivat al inimii deschise … Prosperitatea decurge din Iubire.”

~ Richard Rudd – fragment din „7 Mituri ale banilor

 

Dacă v-au apărut deja întrebările „Ce pot face eu cu adevărat pentru această lume?” „Cum pot fi de folos cel mai bine întregului?” „Cum arată adevăratul Serviciu pe care îl am de adus lumii pentru a fi împlinit(ă)?”, atunci s-ar putea ca acest program să fie pentru voi.

 

Desfășurarea programului sub formă de grup de lucru vă va facilita:

  •  Însoțirea blândă în plonjarea și mai în profunzime pe Cale, cu considerație, prezență și răbdare profundă
  • Înțelegerea noii perspective pe care Secvența Perlă ne-o aduce asupra Vocației noastre – scopul mai înalt din perspectiva colectivă
  • Atingerea simplității, clarității și centrării în viața zilnică obișnuită și, prin aceasta, evoluția conștientă împreună cu oameni care simt și gândesc similar și care ni se alătură în saltul de conștiință
  • Contemplarea ghidată, împărtășită, susținută de energia colectivă a grupului, procesul continuând să fie tot mai profund și mai subtil

Vom învăța, vom împărtăși, vom face meditații și exerciții, vom fi împreună în energia de grup, lucrând într-o atmosferă relaxată, caldă, primitoare. 

 

*******

Din experiența participanților anteriori

Secvența Perlă a lucrat și încă lucrează în mine prin întărirea încrederii în mine, versatilitate și flexibilitate în paleta de servicii pe care le ofer celor din jur și simplitatea muncii de zi cu zi.

~ Y.J. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

Întîlnirile periodice facilitate de Claudia, pentru mine, au fost mereu așteptate cu bucurie și interes. Informația a fost completă și bine sintetizată, transmisă natural și cu ușurință, reflectând o bună cunoaștere și integrare a transmisiunii. Mi-au plăcut împărtășirile și parcursul organic, cu oarecare libertate, în funcție de moment, stare, energia zilei sau a grupului.

~ D.L.E. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

Multumesc Claudiei, mamei si fiecărei persoane din grupul nostru pentru deschidere, acceptare și conținere a tuturor momentelor mai mult sau mai puțin plăcute. Secvența Perlă te întoarce la simplitate și esența lucrării pe care ai venit să o manifești în serviciul celor din jur. Realizezi cât de mic ești în această lume, iar asta te smerește și, în același timp, realizezi cât de important este să îți manifești serviciul oriunde, oricând, să fii omul potrivit la momentul potrivit. Fără să forțezi sau să demonstrezi ceva cuiva, fără să consideri că e datoria ta să faci una și alta. Să te simți ca fiind omul potrivit la locul potrivit indiferent de realitatea duală este cel mai important dar pe care l-am primit.

~ Y.J. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

Pentru mine, parcursul programului Perlă, a fost cea mai plină de sens experiență de integrare a unui proces de alchimie. Am fost parte a unui câmp co-creat care a avut toate aspectele necesare mie și întregului grup pentru punerea laolaltă a Perlelor de înțelepciune, lumină și iubire care suntem fiecare dintre noi. Am primit și am oferit creștere, sublim și frumusețe. Am găsit spațiul perfect pentru manifestarea întregului. Am primit susținere, înțelegere și însoțire. A fost întâlnirea cu esențele divine ale minunatelor mele partenere de parcurs, proces plin de VIAȚĂ și FRUMOS, proces care a permis descoperirea și manifestarea unică a amprentei individuale a fiecareia dintre noi.

~ D.B. – Participantă Septembrie 2021 – Martie 2022

*******

 

Programul include o parte finală practică, cu durată de 1 lună, concretizată printr-un proiect de lansare în lume – Go Live – a unui „produs” reprezentativ pentru fiecare participant. Cu mare drag vom fi îndrumătorii voștri pentru ca proiectul dorit să prindă viață. În luna dedicată acestui aspect, vom avea câte 1 întâlnire individuală (pe bază de programare) și un retreat final de prezentare a proiectelor, ce va constitui și finalizarea programului.

 

Este recomandat să fi parcurs anterior Secvența Venus din profilul Cheile Genelor. Dacă nu ați făcut-o încă, vă invităm să aflați mai multe despre această secvență de lucru în grup cu Cheile Genelor accesând aici. De asemenea, vă puteți angaja și într-un parcurs transformațional individual prin intermediul serviciului de Coaching cu Cheile Genelor – sesiuni individuale. Iar dacă sunteți familiarizați cu limba engleză, atunci puteți parcurge Secvența Perlă cu Richard Rudd, Tanmayo Lawson, Elijah Parker și echipa globală de Ambasadori Cheile Genelor. Pentru aceasta aflați mai multe de aici.

 

FORMATUL DE LUCRU

  • 10 întâlniri online bi-lunare de grup, de câte 3 ore (Există posibilitatea organizării de întâlniri fizice pe durata programului, la solicitarea și cu acordul participanților.)
  • 5 sesiuni de întrebări și răspunsuri, de câte 1 oră
  • 1 sesiune individuală de 1 oră, de pregătire pentru proiectul Go Live
  • retreat final de prezentare a proiectelor și finalizarea programului

Durata programului: 5 luni

 

Investiție: 3000 lei 

*Pentru participări în familie, se acordă reducere de 25% pentru a doua persoană și 50% pentru a treia persoană.

**Pentru achiziționarea în timpul programului a cărților Cheile Genelor, Secvența Perlă, de Richard Rudd și a setului Gardienii Înțelepciunii, de Rosy Aronson se acordă reducere 10%.

 

Vă aștept cu blândețe și mult drag să descoperim prosperitatea împreună! 

Plata integrală în 7 zile de la data deschiderii înscrierilor – reducere 10% —> Investiție 2700 lei

Plata integrală după cele 7 zile de la data deschiderii înscrierilor —> investiție 3000 Lei

Plata în 2 tranșe X 1700 lei –> investiție 3400 lei