~ cu Claudia Anghel ~

Ghid personal și organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

Dragi pasionați de Cheile Genelor, vă invit la Școala Iubirii sub forma grupului de lucru aprofundat dedicat acelora dintre voi care deja ați acceptat provocarea revelată în Secvența de Activare, v-ați îmbrățișat scopul mai înalt și v-ați deschis ființa să mergeți și mai adânc în interiorul vostru.

 

Și acum că v-ați luat curajul de a vă uita cu sinceritate în lumea interioară a emoțiilor și de a afla de ce relațiile noastre sunt un mister și de ce ni se arată atât de provocatoare, desfășurarea programului sub formă de grup de lucru vă va facilita:

  •  Însoțirea blândă în intrarea și mai în profunzime pe Cale, cu considerație, prezență și răbdare profundă
  •  Înțelegerea noii perspective pe care transmisiunea Venus ne-o aduce asupra relațiilor și lansarea noilor întrebări care să ne ajute să scoatem, conștient, ce avem mai bun în noi
  •  Contemplarea ghidată, împărtășită, susținută de energia colectivă a grupului, procesul fiind acum mai profund și mai subtil.

 

”Întreaga secvență este înfășurată, efectiv, atât în sfera Scopului, cât și în Sfera Vocației / Nucleului. Astfel, fluxul secvenței curge în ambele sensuri, făcându-ne să trăim împletite cele două procese – evoluția și involuția.” ~ Richard Rudd

Vom lucra atât cu abordarea practică – desfășurarea dinspre Scop spre Vocație, cât și cu abordarea mistică – desfășurarea din uterul cosmic în uterul mamei și apoi în această lume (dinspre Vocație spre Scop).

Vom împărtăși, vom face meditații și exerciții, vom învăța, vom fi împreună în energia de grup,  lucrând într-o atmosferă relaxată, caldă, primitoare. 

 

*******

Din experiența participanților anteriori:

Parcurgerea programului a armonizat în mine aspecte legate de încrederea în sine, echilibru emoțional, răspunsul diferit la situații alteori percepute ca fiind catastrofale. 

~ I.C.H. – participantă Mai 2021 – Martie 2022

Am căpătat deschidere pe planuri precum conștientizarea propriilor resurse, armonizarea relației cu fiica mea, acceptare în relația cu mama mea. 

~ M.G. – participantă Mai 2021 – Martie 2022

A fost o adevărată reîntregire a puzzle-ului vieții, aspecte din mine uitate sau abandonate s-au reaprins la viață unindu-se în întreg cu celelalte și aducând o percepție clară asupra existenței. Per total o mângâiere blândă, iar susținerea grupului care ulterior a devenit și familia de suflet te înflorește. 

~ M.B. – participant Mai 2021 – Martie 2022

Pentru mine experienta cu Secvența Venus este o colecție de esențe tari adunate în recipiente mici.

~ C.R. – participant Mai 2021 – Martie 2022

Un curs minunat cu răspunsuri la cine sunt și nu cine credeam că sunt. Un curs care îți dezvoltă abilitățile de comunicare în relații, precum și îți aduce aminte de trăirile copilăriei și a maturității. Te face să ai încredere în tine, să îți ceri iertare și să îți pese mai mult de tine. Te face să te iubești mai mult și să iubesc mai mult în general tot ce mă înconjoară și să simt cum inima mea saltă de bucurie prin această experiență dobândită din acest curs.

~ M.A. – participantă Mai 2021 – Martie 2022

*******

 

Această secvență cere timp de integrare, prin urmare întâlnirile vor fi o dată la 2 săptămâni, timp de 9 luni – cu un total de 18 întâlniri. În primele 6 luni „de sarcină” vom lucra pe profilele voastre, iar în ultimul trimestru vom lucra teme speciale, precum femeia/bărbatul care se pregătesc să devină părinți, situații speciale cu copiii, compatibilitate în cuplu, în grup, familie. 

 

Este recomandat să fi parcurs anterior Secvența de Activare din profilul Cheile Genelor. Dacă nu ați făcut-o încă, vă invităm să aflați mai multe despre inițierea cu lucrul în grup în Cheile Genelor accesând aici . De asemenea, vă puteți angaja și într-un parcurs transformațional individual prin intermediul serviciului de Coaching cu Cheile Genelor – sesiuni individuale. Iar dacă sunteți familiarizați cu limba engleză, atunci puteți parcurge Secvența de Activare cu Richard Rudd, Tanmayo Lawson, Elijah Parker și echipa globală de Ambasadori Cheile Genelor. Pentru aceasta aflați mai multe de aici.

 

FORMATUL DE LUCRU: 

  • 18 sesiuni bi-lunare de grup, de câte 3 ore (Există posibilitatea organizării de întâlniri fizice pe durata programului, la solicitarea și cu acordul participanților.)
  • 18 sesiuni de întrebări și răspunsuri, de câte 1 oră, în săptămânile alternative
  • Retreat final de încheiere a programului

Durata totală a programului: 9 luni

 

Investiție: 4000 lei

*Pentru participări în familie, se acordă reducere de 25% pentru a doua persoană și 50% pentru a treia persoană.

**Pentru achiziționarea în timpul programului a cărților Cheile Genelor, Secvența Venus, de Richard Rudd și a setului Gardienii Înțelepciunii, de Rosy Aronson se acordă reducere 10%.

 

Vă aștept cu blândețe și mult drag să lucrăm împreună!

Plata integrală în 7 zile de la data deschiderii înscrierilor – reducere 10% —> Investiție 3600 lei

Plata integrală după cele 7 zile de la data deschiderii înscrierilor —> investiție 4000 Lei