~ cu Claudia Anghel ~

Ghid personal și organizațional

Ghid și Ambasador Cheile Genelor

“Dacă te afli în fața acestui text ai simțit că, poate, a sosit momentul să afli cum îți poți trăi viața manifestându-ți cu adevărat potențialul, darurile și harurile cu care ești înzestrat. Nu înseamnă că nu ai făcut-o până acum, înseamnă că poți afla cum poți fi și mai prezent în viața ta, și mai împlinit sufletește și mai conștient de menirea ta, de scopul cel mai înalt pentru care ai venit în această viață. Toate acestea sunt în așteptare în codurile ascunse adânc în ADNul tău. Oare ce au să îți dezvăluie despre tine?”

~ Claudia Anghel, Ambasador și Ghid Cheile Genelor, Facilitatoarea programului. Aflați mai multe despre mine aici.

 

Programul este dedicat celor care doresc să se inițieze în lucrul cu Cheile Genelor și pune accent pe Secvența de Activare, prima din cele 3 secvențe care alcătuiesc Calea de Aur, cea cu care se deschide acest pelerinaj interior către Sine. El abordează cele 4 sfere – Munca Vieții (relația ta cu munca exterioară), Evoluția (relația ta cu munca interioară), Radianța (relația ta cu corpul fizic și sănătatea) și Scopul Vieții (menirea ta), precum și căile care le leagă si le fac să conlucreze în ADNul nostru – Calea Provocării, Calea Revelației și Calea Stabilității Centrale.

Împreună vom învăța ce înseamnă fiecare sferă (tema sferei, energia cheii și arhetipul liniei), cum comunică sferele între ele și cum puteți regăsi geniul ascuns în cele patru Daruri Primordiale. Vom împărtăși etape din procesul alchimic al fiecăruia, vom face meditații și practici de echilibrare și vom face citiri personalizate, direct din profilele voastre.

 

Formatul sub formă de Grup de lucru vă facilitează:

  • Intrarea blândă pe Calea de Aur a Cheilor Genelor, prin explorarea pas cu pas, cu răbdare, curaj și sinceritate
  • Aflarea de informații relevante și clare pentru a vă continua apoi călătoria pe această cale cu și mai multă încredere și deschidere
  • Înțelegerea a ceea ce este arta contemplării și cum se lucrează cu ea pe Calea de Aur
  • Înțelegerea locului Secvenței de Activare și perspectiva holistică, prin accesul la citirea întregului profil hologenetic
  • Explorarea puterii poveștii și a întrebărilor în viața noastră, prin lucrul cu Gardienii Înțelepciunii, Rosy Aronson, set oracol inspirat din Cheile Genelor și Human Design
  • Înțelegerea lucrului cu tranzitele planetare și a modului cum putem beneficia de energia momentului pentru alegerile pe care le facem și pentru creșterea conștienței în viața noastră de zi cu zi
  • O amplă înțelegere a modului cum lucrează în viața noastră cotidiană acest sistem transformațional de evoluție personală și colectivă. Împreună vom începe să eliberăm energia creativă ce se află captivă în adâncurile ființei voastre.
  • Accesul nelimitat la resurse: prezentarea, înregistrarea întâlnirilor, articole si contemplări audio-video, care vă vor rămâne disponibile și după terminarea cursului

 

De asemenea, vă puteți angaja și într-un parcurs transformațional individual prin intermediul serviciului de Coaching cu Cheile Genelor – sesiuni individuale. Iar dacă sunteți familiarizați cu limba engleză, atunci puteți parcurge Secvența de Activare cu Richard Rudd, Tanmayo Lawson, Elijah Parker și echipa globală de Ambasadori Cheile Genelor. Pentru aceasta aflați mai multe de aici.

 

„Ești pe cale să începi o minunată călătorie spre Scopul vieții tale. Toți am vrea să știm de ce am venit aici. Această întrebare e veche de când lumea. Dar, așa cum vei descoperi, Scopul vieții nu este atât de mult despre ce ai venit să faci, ci despre cum o vei face. Ce vei face are o importanță secundară. Scopul nostru principal este să trăim bine, să trăim cu pasiune, să învățăm din greșeli și să creștem continuu, dincolo de parametrii pe care mintea noastră sau a altora i-au setat.” ~ Richard Rudd – Pășind pe Calea de Aur, partea I, Secvența de Activare

„… Avantajul este acela că nu ai foarte multe lucruri de schimbat în planul exterior al vieții tale. Adaptezi învățăturile la ritmurile tale cotidiene, și nu invers. Pe măsură ce contemplarea se aprofundează, cu timpul, înțelepciunea vie dinăuntrul tău începe să se trezească la un alt nivel, aducând cu sine schimbări neașteptate și noi perspective. Pe scurt, numim acest proces Auto-Iluminare.” 

~ Richard Rudd – Pășind pe Calea de Aur, partea I, Secvența de Activare

 

*******

Din experiența participanților anteriori

„Cadoul pe care mi l-am făcut venind la cursul Secvența de activare – „Aprinde lumina din adâncul tău“ facilitat de Claudia a adus o mare bucurie sufletului meu. Sunt recunoscătoare că am făcut parte dintr-un grup minunat alături de care am trăit momente magice – efectiv. Modul, spațiul și cunoașterea oferite cu atâta bucurie și blândețe au contribuit enorm la transformarea noastră interioară, a percepției și a modului în care ne manifestăm în lume. 

A fost ca un fascicul de lumină, ca un laser care ne-a “luminat” rănile și umbrele pe care le-am respins sau negat sau de care ne era, pur și simplu, rușine sau frică. Ne-a ajutat să înțelegem că tot ce avem de făcut este să le acceptăm spre a fi vindecate ca apoi să putem străluci în lume cu darurile noastre, să ne simțim sănătoși și confortabil în corp, pentru a nu ne mai disipa energia vitală creatoare de care este atâta nevoie în aceste momente în lume, pentru a fi manifestate de fiecare dintre noi.” 

~ M. C. – Participant septembrie – noiembrie 2020

*******

 

FORMATUL DE LUCRU

8 întâlniri bi-lunare de grup, de câte 3 ore

8 sesiuni de întrebări și răspunsuri, de câte 1 oră, în săptămânile alternative

Durata programului: 4 luni. Programul se desfășoară online sau fizic, în funcție de componența grupului.

 

Investiție 2000 RON

*Pentru participare în familie/cuplu se acordă reducere de 25% pentru al 2-lea participant (plata integrală)

**Pentru achiziționarea în timpul programului a cărților Cheile Genelor, Secvența de Activare, de Richard Rudd și a setului Gardienii Înțelepciunii, de Rosy Aronson se acordă reducere 10%.

 

Vă așteptăm cu blândețe să lucrăm cu Cheile Genelor împreună!

Plata integrală în 7 zile de la data deschiderii înscrierilor – reducere 10% —> 1800 lei

Plata integrală după cele 7 zile de la data deschiderii înscrierilor —> investiție 2000 lei

Plata în 2 tranșe X 1200 RON → investiție 2400 RON